شاپیفای به عنوان یک پلتفرم تجارت الکترونیک برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین شناخته می شود. این پلتفرم می تواند ساخت وب سایت را به صورت یکپارچه انجام و یک راه حل همه جانبه را برای همه کسب و کارها ارائه دهد. شاپیفای می تواند قالب های قابل تنظیمی را همراه با ابزارهای کاربرپسند به کسانی که می خواهند فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنند، ارائه دهد.
این فروشگاه ساز در دنیا شناخته شده است، اما متاسفانه برای برخی از کاربران چندان مفید واقع نمی شود. در ادامه چالش های تبدیل شاپیفای به وردپرس، طراحی سایت فروشگاهی با شاپیفای و مزایای استفاده از وردپرس به جای شاپیفای را مورد بررسی قرار می دهیم.
لیست مطالب
با مقایسه دو پلتفرم شاپیفای و وردپرس و در نظر گرفتن مزایا و معایب هر یک، می توانید نتیجه بهتری برای طراحی فروشگاه آنلاین خود بگیرید.
با توجه به مزیت هایی که انتقال شاپیفای به وردپرس دارد، برای افزایش بازدید سایت فروشگاهی می توانید با تقسیم مراحل، این روند را به سادگی انجام دهید. اما قبل از اینکه بخواهید فرایند مهاجرت از شاپیفای را به وردپرس انجام دهید، باید برخی از فرایندها را انجام دهید.
قبل از اینکه هر تغییر را در وب سایت خود ایجاد کنید، بهتر است یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. متاسفانه هیچ امکان پشتیبانی داخلی در شاپیفای وجود ندارد، گرچه می توانید داده های محصول را از طریق فایل CSV صادر کنید، اما ویژگی برای ذخیره سازی وجود ندارد. برای تهیه نسخه پشتیبان باید به یک فروشگاه آنلاین رفته و برنامه پشتیبان مناسب را دریافت کنید، بهتر است برنامه متناسب با نیاز شما باشد.
هنگام تغییر به وردپرس باید به دنبال یک سرویس هاست جدید باشید.
می توانید با ورود به گوگل و وارد شدن به وب سایت رسمی وردپرس آخرین نسخه موجود آن را دانلود و نصب کنید.
برای اینکه بخواهید در وردپرس فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی کنید، به افزونه هایی نیاز دارید که از ویژگی تجارت الکترونیک پشتیبانی می کنند. WooCommerce بهترین گزینه است، یک افزونه رایگان که برای وردپرس طراحی شده است. پس از نصب وردپرس به داشبورد آن دسترسی پیدا خواهید کرد. به داشبورد بروید و گزینه Plugins-Add new را انتخاب کنید. در نوار جستجو گزینه WooCommerce را تایپ و آن را کلیک کنید. دکمه Install Now را کلیک و افزونه را در وردپرس نصب کنید. اینک می توانید مراحل انتقال از شاپیفای به وردپرس را انجام دهید.
پس از اینکهWooCommerce را در وردپرس نصب کردید، اینک باید مراحل انتقال را انجام دهید. برای این کار ابتدا باید محصولات را از شاپیفای به وردپرس منتقل کنید. می توانید اطلاعات یا محصولات شاپیفای را به صورت دستی به عنوان یک فایل CSV انتقال دهید.
در واقع انتقال داده های محصول از شاپیفای به صورت CSV یک راه حل آسان و ساده است که می توانید تمام اطلاعات مربوط به محصول از جمله عناوین، برچسب ها، انواع و قیمت ها را به راحتی منتقل کنید. باید به داشبورد شاپیفای بروید و مسیر Product – All Products را انتخاب کنید.
لیست تمام محصولات خود را مشاهده خواهید کرد، در میان گزینه صادرات، واردات و افزودن، گزینه صادرات را انتخاب کنید. سپس دو فیلد، یک فیلد به نام Export و یک فیلد به نام Export as باز می شود. در Export محصولاتی که می خواهید انتقال دهید را باید مشخص کنید. سپس با انتخاب دکمه صادرات، شاپیفای تمام اطلاعات محصول را به صورت فایل CSV انتقال می دهد.
این انتقال به صورت ایمیل انجام می شود، پس از دریافت ایمیل لینکی که در فایل CSV وجود دارد را کلیک کنید، سپس فایل را در رایانه خود ذخیره کنید.
پس از اینکه مراحل انتقال را انجام دادید، اینک باید کارهای بیشتری را برای عملکرد عالی وردپرس انجام دهید. طراحی وب سایت فروشگاهی با وردپرس و انجام سایر تنظیمات کمک می کنند تا وب سایت شما بهینه شود.
اگر میخواهید ساخت سایت ارزان را انجام و انتقال از شاپیفای به وردپرس دقیق و اصولی انجام شود، برخی نکات کاربردی را نیز باید در نظر بگیرید.
در یک نگاه اجمالی به مزیت استفاده از وردپرس می پردازیم.
وردپرس یک پلتفرمی است که تنظیمات بسیاری را ارائه می دهد که این موضوع می تواند درجه بیشتری از انعطاف پذیری را برای طراحی و عملکرد ارائه دهد. بدین ترتیب می توانید برای ایجاد فروشگاه اینترنتی منحصر به فرد و شخصی از تم ها و افزونه های مختلفی استفاده کنید.
در وردپرس می توانید کنترل کاملی بر روی داده ها از جمله اطلاعات مشتری و تاریخچه فروش داشته باشید. این اطلاعات بر روی سرور ذخیره می شود تا هر زمان که به آنها نیاز داشتید، دسترسی پیدا کنید.
وردپرس به عنوان یک نرم افزار متن باز این امکان را به شما می دهد که به کد منبع دسترسی داشته باشید و تغییراتی را در نرم افزار اصلی ایجاد کنید. این امکان برای ایجاد گزینه های سفارشی سازی پیشرفته تر و توسعه عملکرد وب سایت در نظر گرفته شده است.
استفاده از وردپرس برای کاربران رایگان است، اما برای استفاده از برخی پلاگین ها و تم ها باید هزینه ای را پرداخت کنید. اما از آنجایی که بسیاری از کاربران به افزونه های ممتاز نیازی ندارند، در نتیجه هزینه ای را پرداخت نخواهند کرد. در صورتی که برای شاپیفای باید هزینه اشتراک ماهانه را پرداخت کنید.
وردپرس نسبت به شاپیفای یک سئو دوستانه تری را ارائه می دهد. گزینه های بیشتری برای بهینه سازی سایت وردپرسی وجود دارد. این امکان را می دهد کهURL ، متاتگ و سایر عناصر سئو را به راحتی ایجاد و ویرایش کنید، با افزونه های متعدد می توانید شگفتی های بسیاری را برای صفحات وب سایت خود در نظر بگیرید.
گرچه شاپیفای به دلیل رابط کاربرپسند و ویژگی های گسترده به عنوان یکی از محبوب ترین پلتفرم ها شناخته می شود، اما مجموعه ای از چالش ها برای استفاده از این پلتفرم وجود دارد. در ادامه برخی از چالش ها و راه حل های عملی را برای غلبه بر آنها مرور خواهیم کرد.
شاپیفای تم ها و پلاگین های متعددی را ارائه می دهد، اما ممکن است کاربران با گزینه سفارشی سازی محدود شوند. برای کسب و کارهایی که به دنبال یک ظاهر متمایز یا ویژگی های خاص هستند، این نوع سفارشی سازی توسط شاپیفای ارائه نشده است.
برای طراحی وب سایت فروشگاهی با شاپیفای با کمک یک توسعه دهنده و متخصص برخی از تم ها و برنامه های متناسب با نیاز خاص شما بهینه سازی می شود.
برای افزایش ترافیک ارگانیک به سمت فروشگاه آنلاین شما بهینه سازی موتور جستجو یا سئو اهمیت بسیاری دارد. در سئو شاپیفای ممکن است دستیابی به رتبه بالاتر در موتور جستجو امکانپذیر نباشد.
برای بهبود سئو فروشگاه آنلاین خود در شاپیفای راه حل این است که از سایر برنامه ها استفاده کنید. این برنامه ها می توانند در نقشه سایت و بهینه سازی متاتگ ها بسیار کمک کننده باشند. البته می توانید محتوای خود را به طور منظم به روز رسانی کنید، از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید، سایت را برای تلفن همراه سازگار کنید تا عملکرد سئو از این طریق نیز بهبود پیدا کند.
سرعت بارگذاری آرام در سایت شاپیفای می تواند بازدید کننده را ناامید و نرخ تبدیل را کمتر کند. عوامل مختلفی از جمله استفاده از تصاویر بزرگ، استفاده از برنامه های بسیار و استفاده از کدهای بهینه نشده می توانند در سرعت وب سایت تاثیرگذار باشند. با رسیدگی به این مسائل می توانید تا حدودی سرعت سایت را بهبود ببخشید تا یک تجربه کاربری مثبت ایجاد و نرخ تبدیل بهبود پیدا کند.
یکی از راه حل ها این است که تصاویر را با فشرده سازی بهینه کنید. با حذف برنامه های غیر ضروری نیز می توانید سرعت سایت را افزایش دهید.
گسترش کسب و کار شما می تواند در شاپیفای منجر به مدیریت پیچیده برای موجودی و انجام سفارشات شود. شاپیفای برخی از ابزارها را برای مدیریت موجودی ارائه می دهد اما برخی از کسب و کارها با توجه به نیازهای پیچیده ای که دارند، این ویژگی ها را کافی نمی دانند.
یک راه حل این است که از برنامه های مدیریت موجودی و سفارشات کمک بگیرید که با شاپیفای ادغام شوند. برخی از برنامه ها می توانند نظارت بر سطح سهام، مدیریت تامین کنندگان و خودکار کردن فرایند سفارش را انجام دهند.
ارائه پشتیبانی مناسب و حفظ تعامل با مشتری می تواند برای بسیاری از کسب و کارها چالش برانگیز باشد. تاخیر در پاسخ و عدم ارتباط می تواند نارضایتی مشتری را در پی داشته باشد، شاپیفای ممکن است در این زمینه به خوبی عمل نکند.
یکی از راه حل ها این است که از یک سیستم پشتیبانی قوی استفاده کنید تا با ارسال پیام و چت به موقع، از مشتری پشتیبانی مناسب شود.
با توجه به اینکه شاپیفای یک پلتفرم قدرتمند است، می توانید با غلبه بر چالش ها با کمک بهترین شرکت طراحی سایت عملکرد فروشگاه آنلاین خود را تا حدود زیادی بهبود ببخشید. با سرمایه گذاری بر روی ابزارها و برنامه ها و در نظر گرفتن استراتژی های مناسب، بر موانع غلبه کنید و کسب و کار خود را ارتقا دهید.
وردپرس و شاپیفای، هر یک رویکردهای متفاوتی را ارائه می دهند. در یک مقایسه جامع، تفاوت های کلیدی هر دو را مورد بررسی قرار می دهیم تا بتوانید بهترین انتخاب را برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین داشته باشید.
عملکردهایی که هر یک از این پلتفرم ها ارائه می دهند، می توانند در انتخاب شما تاثیرگذار باشند.
وردپرس به عنوان یکCMS منبع باز، ویژگی های اصلی و مهمی را برای فروشگاه اینترنتی ارائه می دهد.
به طور کلی می توان گفت وردپرس یک بوم خالی است که می توانید هر طور که دوست دارید آن را نقاشی کنید. یک پلتفرم با انعطاف پذیری بالا است که می توانید ساخت هر نوع وب سایتی را انجام دهید.
شاپیفای به عنوان یک پلتفرم تجارت الکترونیک ابزارهای داخلی بسیاری را ارائه می دهد.
شاپیفای شرایطی را ایجاد می کند که می توانید فروش را سرعت ببخشید، اما برای سفارش سازی پیشرفته باید از Shopify Experts استفاده کنید.
با مقایسه ویژگی های وردپرس در مقابل شاپیفای، می توان گفت که وردپرس یک سفارشی سازی بی پایان را ارائه می دهد، در صورتی که شاپیفای بر ویژگی های داخلی تمرکز دارد. برای وبلاگ، وردپرس ایده آل است و برای یک فروشگاه آنلاین که نیاز به راه اندازی سریع دارد، شاپیفای می تواند انتخاب بهتری باشد. گرچه می توانید بسیاری از افزونه ها را به وردپرس اضافه کنید، اما شاپیفای می تواند یک تجربه فروش یکپارچه تر را ارائه دهد. وردپرس را با ویژگی هایی که دارد برای انعطاف پذیری و شاپیفای را برای راحتی انتخاب کنید.
با بررسی موارد زیر می توان درک کرد که کدام پلتفرم برای مبتدیان می تواند استفاده آسان تری داشته باشد.
وردپرس با ریشه منبع باز در ابتدا استفاده از آن کمی سخت بود، اما با نوآوری های جدید از جمله ویرایشگرها، یک تجربه کاربری بصری ایده آلی ارائه می دهد. از جنبه های کلیدی وردپرس برای استفاده آن می توان به موارد زیر اشاره کرد.
شاپیفای به عنوان یک پلتفرم بصری با استفاده آسان در دسترس کاربران قرار گرفته است.
در مقایسه سهولت استفاده از شاپیفای و وردپرس می توان به این نتیجه رسید که برای مبتدیان شاپیفای می تواند یک ورود آرام تری را ارائه دهد اما وردپرس با استفاده از ویرایشگرهای بصری به سرعت می تواند محتوای با کیفیت را ارائه دهد. استفاده از هر دو پلتفرم با توجه به ویژگی ها و رابط هایی که دارند برای همه کاربران آسان است.
مقیاس پذیری برای موفقیت در طولانی مدت بسیار اهمیت دارد. باید درک کنید که چگونه وردپرس و شاپیفای می توانند با گسترش کسب و کار شما همچنان پایدار باقی بمانند.
برخی از مزیت هایی که وردپرس ارائه می دهد آن را برای فروشگاه اینترنتی بسیار مقیاس پذیر کرده است.
شاپیفای برای رشد، ظرفیت های کافی را ارائه می دهد، اما برخی از محدودیت ها را نیز لحاظ کرده است.
در مقایسه مقیاس پذیری وردپرس و شاپیفای می توان به این نتیجه رسید که وردپرس به دلیل منبع باز بودن مقیاس پذیری نامحدودی را ارائه می دهد، اما رویکرد اختصاصی شاپیفای می تواند در برخی از مقاطع محدود شود. برای مشاغل کوچک هر دو پلتفرم می توانند فضای زیادی را برای رشد فراهم کنند، اما اگر می خواهید یک رشد سریع را برای کسب و کار خود داشته باشید، وردپرس برای بلند مدت یک انتخاب عاقلانه تر است.
سئو می تواند منجر به موفقیت کسب و کار شما شود. با بررسی سئو در وردپرس و شاپیفای می توانید به نتایج خوبی برای انتخاب دست پیدا کنید.
اگر موارد سئو را در سایت های وردپرسی لحاظ کنید، می توانید به رتبه های برتر در گوگل و سایر موتورهای جستجو دسترسی پیدا کنید.
در مقایسه سئو در شاپیفای و وردپرس می توان به این نتیجه رسید که در وردپرس می توانید کنترل بهتر و دقیق تری را بر روی تنظیمات سئو داشته باشید. در صورتی که سئو در شاپیفای بر اساس تم ها و برنامه ها انجام می شود. به طور کلی هر دو پلتفرم بهینه سازی فنی سئو مناسب را ارائه می دهند. به نوعی می توان گفت هر دو پلتفرم برای سئو ویژگی های یکسانی را ارائه می دهند.
با بررسی هر یک از پلتفرم ها درک خواهید کرد بر طراحی و عملکرد وب سایت چه میزان کنترلی خواهید داشت.
وردپرس به شما این امکان را می دهد که در طراحی و عملکرد، سفارشی سازی را انجام دهید.
بدین ترتیب می توان گفت با وردپرس برای طراحی و عملکرد، یک فضای بی نهایت را برای سفارشی سازی تجربه خواهید کرد.
شاپیفای انعطاف پذیری نسبتاً محدودی را ارائه می دهد.
شاپیفای طراحی را بدون دانش کدنویسی بسیار ساده کرده است، اما در نهایت برای سفارشی سازی های پیچیده به یک مهارت پیشرفته نیاز خواهید داشت.
در مقایسه سفارشی سازی شاپیفای و وردپرس می توان به این نتیجه رسید که وردپرس به دلیل دسترسی کامل، انعطاف پذیری بیشتری را برای طراحی و عملکرد ارائه می دهد و شاپیفای سفارشی سازی را برای کاربرانی که تجربه کافی ندارند، محدود می کند. اگر تجربه و تخصص کدنویسی نداشته باشید در سفارشی سازی شاپیفای به موانعی برخورد خواهید کرد. برای ایجاد یک سایت سفارشی پیشرفته، وردپرس می تواند بهترین گزینه برای شما باشد و اگر می خواهید یک فروشگاه ساده بدون سفارشی سازی داشته باشید، شاپیفای گزینه مناسب تر است.
در نهایت با بررسی هزینه ها انتخاب خود را برای ایجاد فروشگاه اینترنتی بگیرید.
وردپرس گرچه یک نرم افزار منبع باز است و استفاده از آن رایگان است، اما هزینه هایی را برای میزبانی وب، نام دامنه، تم ها و پلاگین ها باید پرداخت کنید. البته می توانید با استفاده از تم های رایگان و محدود کردن پلاگین ها، هزینه ها را تا حدود زیادی کاهش دهید. همچنین می توانید با سرمایه گذاری در افزونه های مهم تر، سایت پیشرفته ای را ایجاد کنید.
شاپیفای یک پلتفرم مبتنی بر اشتراک است و بسته های آن از قبل، از نظر قیمت تعریف شدند. این بسته ها میزبانی امن، پهنای باند نامحدود، نام دامنه و ویژگی های داخلی از جمله نحوه پرداخت را ارائه می دهند. این نکته را به خاطر داشته باشید که برای استفاده از برنامه های پیشرفته تر و ویژگی های اضافی باید هزینه بیشتری را نیز پرداخت کنید.
در مقایسه شاپیفای و وردپرس از نظر هزینه، می توان به این نتیجه رسید که با انتخاب وردپرس می توانید بر روی بودجه خود کنترل بهتری داشته باشید و سایت خود را با هزینه بسیار اندک راه اندازی کنید. برای ایجاد یک سایت کوچک، وردپرس می تواند یک گزینه مقرون به صرفه باشد و برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی بزرگ که به ویژگی های داخلی بسیاری نیازمند است، شاپیفای می تواند گزینه بهتری باشد.
به هنگام ساخت سایت یکی از مراحل مهم این است که از وردپرس برای ساخت سایت استفاده کنید یا شاپیفای. با بررسی هر یک از پلتفرم ها، آشنایی با مزیت ها و معایبی که دارند، می توانید آگاهانه تر انتخاب خود را انجام دهید. یکی از مواردی که به هنگام انتخاب پلتفرم در نظر می گیرند، هزینه است. برای انتخاب شاپیفای یا وردپرس اگر می خواهید در هزینه های خود صرفه جویی کنید، وردپرس با توجه به اینکه تم، افزونه و هاست کم هزینه را ارائه می دهد، نسبت به شاپیفای یک گزینه مقرون به صرفه تر است.
تیم دارکوب با سال ها فعالیت در زمینه طراحی سایت با موضوعات مختلف، این اطمینان را به شما می دهد که با ساخت سایت در وردپرس و بازاریابی سایت های فروشگاهی، در مدت زمان کوتاهی به ترافیک قابل توجهی دست پیدا خواهید کرد.