بهترین شبکه اجتماعی برای سئو کدام است

بک لینک سازی

مقاله ما قرار است بهترین و تاثیر شبکه اجتماعی برای سئو را بررسی کند. از گذشته تا به امروز مردم به شیوه های مختلف گرد هم می آمدند و با یکدیگر تعامل می کردند . در اجتماع افراد مختلف در محافل گوناگون با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و تشکیل شبکه اجتماعی می دادند. با پیشرفت تکنولوژی و فناوری شیوه تعامل افراد جامعه با یکدیگر تغییر کرد با پیدایش تلفن های همراه هوشمند، شبکه های اجتماعی مجازی نیز به وجود آمدند.

بدین ترتیب شیوه های ارتباطی جدید پدید آمد. البته قبل تر از تلفن های هوشمند چند شبکه اجتماعی مجازی نیز وجود داشتند اما به دلیل آنکه کاربران اینترنت اندک بودند نتوانستند جایگاهی در بین مردم کسب نمایند .

بازاریابی در شبکه های اجتماعی به معنای استفاده از پلتفرم های اجتماعی برای برقراری ارتباط بیشتر و بهتر با کاربران است. این نوع بازایابی مزایای زیادی را برای کسب و کارها به دنبال دارد که در ادامه همه آنها را بررسی می کنیم.

استفاده صحیح از پلتفرم ها می تواند ارتباطات موثرتری را با مخاطبان ایجاد کند.

تاریخچه شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی پلتفرم هایی هستند که کاربران به واسطه اشتراک گذاری محصولات، خدمات و یا اطلاعات مرتبط با کسب و کار خود با دیگران ارتباط برقرار می کنند و خود را به کاربران معرفی می کنند. شبکه های اجتماعی از دهه 1970 به تدریج شروع به شکل گرفتن شدند.

  • اولین شبکه اجتماعی تحت عنوان six degres در سال  1997 ارائه شد که به دلیل عدم استقبال و مشکلات فنی درسال 2001 تعطیل شد.
  • در سال 2002 پلتفرم Friendster راه اندازی شد. این پلتفرم با وجود اینکه تقریبا 3 میلیون کاربر داشت اما به دلیل مشکلات فنی باعث تعطیلی این پلتفرم شد.
  • در سال 2003 شبکه اجتماعی لینکدین راه اندازی شد. لینکدین در ابتدا نتوانست به اندازه دیگر پلتفرم ها عمل کند اما الان عنوان یک پلتفرم حرفه ای در بین کاربران شناخته می شود.
  • سال 2003 نیز پلتفرم MySpace نیز راه اندازی شد. اوایل کار این پلتفرم موفق بود اما با افزایش کاربران مشکلات فنی و عدم به روزرسانی باعث کاهش محبوبیت آن شد.
  • و در نهایت در سال 2004 فیسبوک وارد بازار شد که از محبوبیت زیادی برخوردار بود. فیسبوک ابتدا برای دانشجویان هاروارد طراحی شده بود و به تدریج عموم مردم به آن دسترسی پیدا کردند.

بعد از فیسبوک پلتفرم های محبوب دیگری پا به عرصه گذاشتند که هنوز هم از محبوبیت زیادی برخوردار هستند.

  • در سال 2006 توئیتر ارائه شد.
  • سال 2005، سال ارائه یوتیوب بود. در ابتدا به دلیل مشکلات فنی و کیفیت پایین ویدئوها، مانع از جذب کاربران می شد. اما به مرور با بهبود کیفیت و اضافه کردن ویژگی های جدید به سرعت به محبوبیت رسید.
  • در سال 2009 واتساپ به عنوان یک اپلیکیشن ساده معرفی شد به دلیل رقابت با دیگر برنامه ها مانند BBM و iMessage در ابتدا نتونست محبوبیت زیادی داشته باشد اما با گذشت زمان و افزایش ویژگی ها به محبوبیت بین کاربران دست پیدا کرد.
  • در سال 2010 پینترست وارد بازار شد. در ابتدا به دلیل عدم آشنایی کاربران به مفهوم پین کردن محتوا و همچنین محدودیت های فنی، نتوانست توجه زیادی را جلب کند.
  • سال 2011 آپارات به کاربران معرفی شد. آپارات در ابتدا به دلیل رقابت با یوتیوب با چالش هایی مواجه بود که باعث کاهش بازدیدها و کاربران می شد. اما با افزایش تولید محتوای بومی و حمایت از تولید کنندگان محتوا توانست رشد کند.
  • در سال 2013 تلگرام، که در ابتدا به دلیل وجود رقبای زیاد با استقبال زیادی مواجه نشد اما بعد از آن تمرکز بر حریم خصوصی و رمزنگاری قوی باعث جذب کاربران شد. اما پس از معرفی قابلیت های جدید و گسترش جامعه کاربری رشد قابل توجهی کرد.

بازاریابی در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی؛ جزء جدا ناپذیر از زندگی مردم

با توجه به گسترش کاربران شبکه های اجتماعی این برنامه های ارتباطی به جزئی جدا ناپذیر از زندگی روزمره تبدیل شد اند به طوری که بسیاری از افراد به اصطلاح به آنها اعتیاد پیدا کرده اند. شبکه های اجتماعی این روزها قابلیت های مختلفی را دارا شده اند به طوری که برخی از افراد با استفاده از آنها در منزل به کسب و کار می پردازند.

علاوه بر این مردم از سراسر جهان می توانند بوسیله شبکه های مجازی با یکدیگر ارتباط تصویری، ویدئویی و صوتی بدون قطع شدن داشته باشند. این شبکه ها به قدری در زندگی مردم نفوذ کرده اند که توسط آنها کمپین های مختلف اعتراضی به وجود می آورند به همین دلیل دولت های در کشورهای مختلف مجبور هستند گاهی این شبکه ها را فیلتر نمایند کما آنکه در کشور ما نیز چند صباحی فیلتر بودند.

همانطور که گفته شد کاربران شبکه های اجتماعی رو به افزایش است از طرفی مردم حداقل روزانه بیشتر از 2 ساعت از وقت خود را صرف مشاهده حساب کاربری شان در شبکه های اجتماعی می کنند.

همچنین با توجه به مطالب گفته شده بسیاری از افراد از قشرهای مختلف تا حدودی با تکنولوژی آشنا شده اند. بر اساس تحقیقات انجام گرفته از زمان پیدایش شبکه های اجتماعی کاربران اینترنت نیز بسیار افزایش یافته اند در همین سال ها نیز سایت های مختلفی بوجود آمده اند.

از همین رو موتورهای جست و جو در سال های اخیر توجه ویژه ای به شبکه های اجتماعی نموده اند. تا جایی که تبدیل به یکی از فاکتورهای بهینه سازی یا سئو شده است.

روش های بازاریابی در ایران متنوع و گسترده هستند و یکی از آنها استفاده از پلتفرم های شبکه های اجتماعی است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

انتخاب بهترین شبکه اجتماعی برای سئو

تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو سایت ها بر کسی پوشیده نیست و تاثیر زیادی به دنبال خواهد داشت، اگرچه این تاثیر به صورت مستقیم نیست و به عبارتی نوعی بک لینک سازی است. شما با ایجاد حساب کاربری در شبکه های اجتماعی می توانید قسمتی از مطالب سایت خود را در آنجا به اشتراک بگذارید تا از کاربران شبکه های اجتماعی برای بازدید از سایت استفاده نمایید .

توجه داشته باشید لزوما داشتن یک حساب کاربری در چند شبکه اجتماعی کافی نیست. در ابتدا به دنبال شبکه ای باشید که بیشترین محبوبیت و کاربر را داشته باشد. مانند اینستاگرام، یوتیوب، تلگرام و …

در زیر برخی از تاثیراتی که شبکه های اجتماعی بر سئو دارند را بررسی می کنیم:

افزایش ترافیک وب سایت

شبکه های اجتماعی با هدایت ترافیک بیشتر به وب سایت شما کمک می کنند تا سایت شما به کاربران بیشتری معرفی شود. این افزایش ترافیک یکی از عوامل کلیدی در بهبود رتبه بندی سایت ها در موتور جستجو است.

معرفی برند

فعالیت در شبکه های اجتماعی می تواند به معرفی برند شما کمک کند. وقتی کاربران محتوای شما را لایک می کنند و به اشتراک می گذارند این سیگنال را به موتورهای جستجوی گوگل برمبنای محبوبیت و اعتبار سایت شما می دهند.

ایندکس شدن صفحات

شبکه های اجتماعی به واسطه اشتراک گذاری باعث ایندکس شدن سریع تر صفحات و محتوای سایت شما می شود.

افزایش تعاملات

فعالیت هایی از قبیل لایک، کامنت و اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی نه تنها باعث افزایش ترافیک می شود بلکه باعث افزایش تعاملات کاربران با برند شما می شود.

نکته ای که قابل اهمیت می باشد محتوای سایت است. اگر محتوای شما مناسب و با کیفیت نباشد بدون شک قابل اشتراک گذاشتن نیست.

اگر مطالب شما قابل اشتراک گذاری باشد و کاربران آن را بسیار به اشتراک بگذارند یا آن را بپسندند امتیاز آن را لحاظ خواهند کرد. به همین دلیل باید سعی کنید مطالبی را درج و  تولید کنید که برای کاربر مفید و مناسب باشد و او را جذب نماید و بتواند آن را به اشتراک بگذارد بدین ترتیب بر سئو سایت شما تاثیر خواهد گذاشت.

برای درک بیشتر این مسئله به معرفی برخی از شبکه های اجتماعی می پردازیم

اینستاگرام

اساس کار در این شبکه تصاویر می باشد. با توجه به اینکه کاربران این شبکه مجازی بسیار زیاد است بر همین اساس گوگل بسیار به آن توجه می کند.

اینستاگرام با فراهم کردن امکان اشتراک گذاری محتوا می تواند ترافیک زیادی را به وب سایت شما هدایت کند. استفاده از هشتک گذاری های مناسب و تعامل کاربران نیز می تواند به جذب مخاطب کمک کند

تلگرام

این روز ها تقریبا مردم در سراسر جهان با یکدیگر ارتباط دارند از آنجایی که ارتباط تلفنی مقرون بصرفه نمی باشد از طریق پیام رسان ها به ارتباط می پردازند تماس از طریق آنها رایگان می باشد و از طریق اینترنت انجام می گیرد.

یکی از این پیام رسان ها که بسیار محبوب شده است، تلگرام می باشد. از طریق تلگرام افراد مشاغل مختلفی را به وجود آورده اند. آنها با راه اندازی کانال و گروه در این پیام رسان به بررسی و معرفی محصولات خود می پردازند.

به دلیل محدودیت های ایندکس گذاری محتوای آن در موتورهای جستجو تاثیر کمتری روی سئو دارد اما به عنوان یک کانال ارتباطی به جذب ترافیک عمل کند.

فیسبوک

امروزه کاربران فیسبوک نسبت به قبل بسیار کمتر شده اند و آن هم به دلیل فیلتر بودن این شبکه در ایران است. البته فیسبوک کاربران قبلی خود را همچنان دارد. مبنای امتیاز دهی موتورهای جست و جو در فیسبوک بر اساس به اشتراک گذاری بیشتر مطالب است.

هر چه تعامل شما با کاربران بهتر باشد و آنها را تشویق کنید مطالب شما را به اشتراک بگذارند رتبه شما بهتر خواهد شد. وقتی مطلبی از صفحه شما در فیسبوک به تعداد زیادی به اشتراک گذاشته شود بر اساس آن کلمه کلیدی جایگاه شما در موتورهای جستجو بهتر خواهد شد.

لینکدین

لینکدین به ویژه برای کسب و کارهای B2B مفید است. محتوای حرفه ای و مرتبط می توانند ترافیک بیشتری را جذب کنند و اعتبار برند شما را افزایش دهند.

پینترست

پینترست نیز نوعی شبکه اجتماعی می باشد که در آن فقط تصاویر به اشتراک گذاشته می شود. پینترست به دلیل تمرکز بالا بر محتوای بصری، می تواند ترافیک زیادی را به وب سایت ها هدایت کند.

با ایجاد پین های جذاب و لینک دهی به محتوای سایت، کاربران بیشتری را جذب می کنید.

توئیتر

شبکه های اجتماعی دیگری همانند توییتر نیز وجود دارد که بیشتر برای اطلاع رسانی کارایی دارد و اغلب اشخاص مهم برای ارتباط با مخاطبانشان از این شبکه استفاده می کنند.

توئیتر با قابلیت اشتراک گذاری سریع اطلاعات و اخبار، ترافیک وب سایت را به سرعت افزایش می دهد. استفاده از هشتگ ها و تعاملات به بیشتر دیده شما کمک می کند.

یوتیوب و آپارات

این دو شبکه اجتماعی در این روزها بسیار پر بازدید شده اند. شما می توانید ویدئو های آموزشی مرتبط با خود را به همراه لینک صفحات سایت در این دو شبکه قرار دهید.

پلتفرم آپارات مربوط به ایران می باشد و به عنوان یک پلتفرم ویدئویی می تواند برای جذب کاربران مفید باشد.

پلتفرم یوتیوب یک منبع قوی برای جذب ترافیک به وب سایت شما عمل می کند. با قرار دادن لینک های مربوط به وب سایت و توضیحات در ویدئوها کاربران به راحتی به محتوای شما دسترسی پیدا می کنند و هر چه ویدئوها بیشتر مشاهده شوند، احتمال افزایش ترافیک وب سایت شما نیز بیشتر می شود.

دیجیتال مارکتینگ با هوش مصنوعی

تاثیر شبکه های اجتماعی بر کسب و کار

تاثیر شبکه های اجتماعی بر کسب و کار بر کسی پوشیده نیست. شبکه های اجتماعی به عنوان ابزاری قدرتمند در استراتژی بازاریابی و ارتباط با مشتریان عمل می کند.

شبکه های اجتماعی باعث معرفی برند، افزایش مشتریان، کاهش هزینه های بازاریابی و همینطور تعامل مستقیم با کاربران را به دنبال دارد.

با استفاده موثر از این پلتفرم ها، برندها می توانند آگاهی از برند را افزایش دهند و مشتریان جدید را جذب کنند.

شبکه های اجتماعی علاوه بر این که اصلی ترین مکان برای به اشتراک گذاری ایده ها، علاقه مندی ها و پیگیری اتفاقات مختلف به حساب می آیند جایی هستند که می توانند کسب و کارها و مشتریان آن ها را به یکدیگر متصل می کنند، تعداد مخاطبین و میزان محبوبیت هریک از آن ها با توجه به کاربردهای گسترده ای که در زندگی روزمره مردم دارند دائما در حال پیشرفت است.

استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی شبکه های اجتماعی

هوش مصنوعی در بازاریابی شبکه های اجتماعی ابزاری مهم و حرفه ای است به این صورت که به کسب و کارها کمک می کند تا استراتژی های خودشون را بهبود دهند و تعامل بهتری را با کاربران خود داشته باشند.

برای مثال کمک های هوش مصنوعی شامل:

  • تحلیل داده و رفتار مشتری
  • تولید محتوای شخصی سازی شده
  • زمان بندی مناسب برای پست ها، پاسخ به سوالات متداول

استفاده از هوش مصنوعی در تبلیغات و بازاریابی رسانه اجتماعی چیزی فراتر از تولید محتوا و زمان بندی برای انتشار محتوا است. هوش مصنوعی شرایطی را فراهم می کند تا مدیر رسانه اجتماعی کارهای تکراری و وقت گیر را همچون نظارت بر رسانه اجتماعی، پاسخ به تعاملات مشتری، تجزیه و تحلیل داده‌ ها و حتی مدیریت کمپین ها را انجام ندهد. با خودکار شدن این نوع فعالیت ‌ها، مدیر رسانه اجتماعی می تواند زمان ارزشمند خود را برای استراتژی‌ های جدید صرف کند، تا برند به رشد قابل توجهی دست پیدا کند.

جمع بندی :

شما می توانید با توجه به موضوع سایتتان در این شبکه ها عضو شوید اما سعی نکنید در تمامی آنها حساب کاربری داشته باشید فقط کافیست در دو شبکه عضو باشید و قدرتمند بر حساب کاربریتان مدیریت نمایید.

اگر در رسانه‌ های اجتماعی مختلف حضور فعال دارید، باید محتوا را متناسب با هر پلتفرم تهیه کنید. ممکن است یک محتوا در لینکدین قابلیت انتشار داشته باشد و در پلتفرم X قابلیت انتشار نداشته باشد. بنابراین می توان گفت یادگیری نحوه استفاده از هوش مصنوعی برای تولید محتوا در رسانه اجتماعی بسیار مهم به شمار می‌ آید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
شرکت طراحی سایت دارکوب
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز هفته