چرا حین ساخت وب سایت به یونیت تستینگ نیاز داریم

نوشته شده توسط طراح سایت مهندس زنگی

یونیت تستینگ باید به عنوان یکی از بخش های ضروری توسعه و طراحی وب سایت محسوب بشه.
یونیت تستینگ داره روز به روز بیشتر در چشم انداز توسعه نرم افزارهای جدید – و به خصوص در محیط های سریع – بکار میره.
یونیت تست یه عملکرد کوتاه برای تست کردن رفتار یونیت (واحد)های کوچیک کد محصولات که پذیرش یا عدم پذیرش نتایج رو تولید میکنند بکار میره. این تست یه ابزار قوی و البته از نظر ما ضروریه. یونیت تستینگ به توسعه دهنده ها کمک میکنه باگ ها رو پیدا کنند و به این ترتیب کیفیت کدها رو تضمین میکنه و خوبیش اینه که همه اینها رو در مرحله توسعه میتونه انجام بده. (البته حتما قبول دارید که گه مشکل قبل ااز اینکه کد به بخش تضمین کیفیت برسه پیدا و رفع بشه دیگه باگ محسوب نمیشه.)تستهای یونیت میتونن بخش اعظمی از کدها و جریان کار رو پوشش بده. یکی دیگه از مزیت های خاص این تست اینه که نمیذاره کدها با هر تغییری بشکنند، چون مشکل رو به محض بوجود اومدن هدف میگیرند. علاوه بر این وقتی توسعه دهنده ها یونیت تست داشته باشند دیگه خیالشون راحته و بابت تغییرات عملکردی و کدهای فاکتوری که برای خوانایی مینویسند نگران نیستند.
اکثر توسعه دهنده ها سر این توافق دارند که یونیت تستینگ برای تولید نرم افزارهای کاری ابزار مهمی محسوب میشه و با افزایش دادن سرعت و تداوم در تشخیص باگها، تعداد اونها رو کاهش میده.

احتمالات

یونیت تستینگ همه باگها رو حذف نمیکنه، و الزاما هم نمیتونه کیفیت کار رو صد در صد تضمین کنه. اما میتونه احتمال درست کار کردن ویژگیهای جدید رو بالا ببره، چون وقتی یونیت تست باشه، درست کار کردن کدها به وظایف توسعه دهنده ها تبدیل میشه.
یونیت تست زمان لازم برای پیدا کردن و اصلاح کردن باگهای رگرسیون (باگهایی که بخاطر تغییرات بوجود اومدند و عملکردهای موجود رو خراب میکنند) رو کاهش میده و به این ترتیب کار توسعه دهنده ها و کارمندهای بخش تضمین کیفیت راحتتر میشه. با یونیت تستینگ دیگه لازم نیست کار توسعه به صورت “یک قدم به جلو، دو قدم به عقب” انجام بشه. روش یک قدم به جلو، یک قدم به عقب معمولا موقع اضافه کردن ویژگیهای جدید اجرا میشه تا عملکردهایی که با اضافه کردن ویژگی جدید دیگه کار نمیکنند رو پیدا کنه.
همینطور که یک اپلیکیشن رشد میکنه و پیچیده تر میشه، مدت زمانی که برای پیدا کردن باگها و اصلاحشون لازم هم بیشتر میشه، مگر اینکه برخی از کارها رو با ابزار تستینگ خودکار کنیم. به این ترتیب منابع انسانی و مالی بخش تضمین کیفیت آزاد میشن و میتونیم اونها رو به تست عملکرد و پهنای سیستم اختصاص بدیم.
تا اینجا مزایای یونیت تستینگ رو برای تمام محصولات نرم افزاری قید کردیم، اما این ابزار اختصاصا در کار توسعه وب چه فایده هایی داره؟ یکی از حوزه های مفید، معماری برنامه وب هست که شامل سرور، محیط ها و برنامه های چندکاربره میشه. مقدار تست های دستی که مورد نیازه متفاوته، چون برنامه کاربر باید در مرورگرها و نمایشگرهایی با وضوح های مختلف تست بشه، البته معمولا در محیطهای موبایل هم تست انجام میشه که این هم خودش روی مقدار تست مورد نیاز اثر داره. یونیت تستینگ کارها رو بطور اتوماتیک انجام میده و به این ترتیب وقت نیروها آزاد میشه و میتونن کارمندها وقت بیشتری رو به تستهای مربوط به بخش مشتری اختصاص بدن بعضی از ابزارهای یونیت تستینگ میتونن تعامل های مشتری رو هم بطور مصنوعی تقلید کنند و در نتیجه تست بخش سرور هم تا اندازه ای خودکار میشه.
علاوه بر دلایل فنی اهمیت یونیت تستینگ، این ابزار به دلایل تجاری هم برای توسعه وب ابزار مهمی به حساب میاد. فروش های مبتنی بر وب باید حتما سطحی از کیفیت و اعتماد رو برای پولی که مشتری ها قراره بپردازند فراهم کنند. یه نسخه جدید از پلتفرم وب در معرض مشاهده میلیونها کاربر قرار میگیره. حالا اگه یه باگ باعث نقص در عملکردش بشه میتونه خسارتهای زیادی رو به شهرت اون شرکت – و احتمالا به درآمدش- وارد کنه. هر چی پایگاه کاربری یه سایت وسیع تر باشه، پتانسیل آسیب دیدن بیشتر میشه. اگه سایتی که تراکنشهای تجاری انجام میده دچار نقص عملکردی بشه، ممکنه حتی کار به دعوی قضایی هم کشیده بشه.


سایر مقالاتی که ممکن است علاقه مند باشید


در اولین بار

علاوه بر اینها، از اونجایی که معمولا محصولاتی که سایتها عرضه میکنند با هم مشابهند، بنابراین اگه بخشی از سایت درست کار نکنه، مشتری میتونه براحتی به یه سایت دیگه مراجعه کنه و همون کالا رو بخره. مشتریهای اپلیکیشن هایی که روی گوشی نصب میشن معمولا وفادارترند، اما وب سایتها معمولا از چنین وفاداری ای از طرف مشتریهاشون برخوردار نمیشن.
با یونیت تستینگ خیال توسعه دهنده ها از بابت کیفیت کدها میتونه راحت باشه، با این ابزار کدها – حتی با وجود بروزرسانی نرم افزارها و تغییرات محصولات – هم در اولین بار که تولید میشن و هم در طولانی مدت از کیفیت بالایی برخوردار خواهند بود و مدیران محصولات و برنامه نویسان میتونن با خیال راحت تغییرات لازم رو در وب سایتشون اعمال کنند.
پیشرفت های اخیر در ابزارهای یونیت تستینگ کار با اونها رو راحتتر، امکاناتشونو بیشتر و قیمتهاشونو کمتر کرده و باعث شده بکارگیری یونیت تستینگ در پروسه توسعه تمام نرم افزارها ساده بشه.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
شرکت طراحی سایت دارکوب
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز هفته