آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا برخی از سایت ها در نتایج جستجوی گوگل بالاتر از بقیه نمایش داده می شوند؟ به عنوان کسی که سال هاست در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کند فقط می توانم یک جواب برای این سوال داشته باشم و آن هم سئو است.
هر زمان که شما در موتور های جستجو یک کلمه یا سوال و عبارتی رو جستجو کنید فهرستی از وب سایت های مرتبط با موضوع شما نمایش داده می شود. بیشتر این موتور های جستجوگر مثل Directory ها اطلاعات طبقه بندی شده دارند. موتور جستجو با دقت وب سایت ها را زیر نظر می گیرد و با خواندن متن های اصلی یک ایده درباره موضوع اصلی سایت به دست می آورد و اونها را در یک دیتابیس بزرگ فهرست بندی می کند.
در این مقاله قصد دارم تا به زبان ساده توضیح دهم که سئو چیست، چرا اهمیت دارد و چگونه می توانید وب سایت خودتون را بهبود دهید.
لیست مطالب
سئو که از کلمه انگلیسی SEO گرفته شده است و مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی موتورهای جستجو می باشد. در پاسخ به سوال سئو چیست به زبان ساده باید گفت که به مجموعه از روش ها و تکنیک ها برای بالا آوردن وب سایت در نتایج موتور های جستجو از بابت کلمات کلیدی خاصی گفته می شود.
هدف اصلی سئو، افزایش ترافیک ارگانیک به وب سایت شماست. اگر قصد بهینه سازی وبسایت خود را دارید، شرکت طراحی سایت دارکوب، سئو ارزان اما حرفه ای و اصولی سایت شما را با بالاترین کیفیت توسط با تجربه ترین سئو کاران انجام می دهد.
موتور جستجو گوگل به دلیل آنکه به حقوق کاربران خود احترام می گذارد همه ساله، موتور جستجوی محبوب اعلام می شود. یکی کار هایی که گوگل همیشه روی آن پافشاری می کند، نمایش سایت های باکیفیت و مناسب به کاربران است در حقیقت هر چه سایت ها باکیفیت تر و مناسب تر باشند در جایگاه بهتری قرار خواهند گرفت. وقتی جایگاه یک سایت در موتور جستجو مناسب باشد قاعدتا بازدید کننده آن نیز بیشتر خواهد شد.
کاربران اکثرا به این فکر می کنند که صرفا با ایجاد محتوای خوب، می توانند بازدیدکنندگان را به سایت خود جذب کنند اما واقعیت این است که بدون انجام سئو، محتوای سایت شما در دریای نتایج موتور جستجو گم می شود و دیگر کاربری با آن آشنا نخواهد شد. سئو به شما کمک می کند تا:
خدمات سئو به چند دسته اصلی تقسیم بندی می شود که در ادامه به بررسی هر کدام می پردازیم.
سئو داخلی به بهینه سازی عناصر داخلی وب سایت می پردازد. به عنوان مثال محتوا، تگ های HTML، ساختار URL، عناوین، توضیحات محصولات و …
شاید برایتان سوال پیش بیاد که جنبه های مهم سئو سایت چیست؛ یکی از مهم ترین بخش ها عنوان صفحه هاست. پژوهش ها در چند ماه گذشته نشان داد که عناوین صفحه برای Google SEO از همیشه مهمتره که باید از چند تا ویژگی بهره ببرد :
توصیف صفحات هم خیلی مهمه و خلاصه ای از کل موضوعیت صفحه به کاربران، گوگل و سایر موتورهای جستجو می دهد اما معنی سئو این نیست که هر چی به عنوان توضیحات نوشتین در قطعه گوگل که مربوط به سایت شماست نمایش داده شود.
ساختار لینک دائمی یک اصطلاح است که برای توصیف قالب URL ها برای صفحه ها و یا پست های منفرد یک وب سایت استفاده می شود که در نوار آدرس مرورگر و در نتایج جستجو (زیر عنوان صفحه) نشان داده می شود.
دستورالعمل های SEO برای URL :
نمونه هایی از ساختار URL خوب :
http://www.darkoob.co.ir/ضرورت-راه-اندازی-وب-سایت/
http://www.joomir.com/بهینه-سازی-هاست-لینوکس/
معنی Breadcrumb به انگلیسی خرده نان می شود، اما به زبان اینترنتی یعنی راهنمای کاربر برای این که نشون دهد الان این صفحه که دارید می بینید تو کدوم مسیر قرار گرفته است، اطمینان حاصل کنید که در تمام صفحات داخلی سایتتون این ویژگی را دارید.
وقتی میگیم لینک های داخلی به معنای پیوندهای موجود در صفحه است که به صفحه های درون وبسایت اشاره می کند نه پیوندهای خارجی.
پیوند داخلی عامل بسیار مهمی برای وب سایت های SEO است اما هنوز بسیاری از صاحبان سایت ها از آن به درستی استفاده نمی کنند. قوانین پیگیری برای لینک های داخلی ساده هستند :
بدون اینکه یک سری قالب بندی اولیه روی مطالبتون انجام بدید متنی را روی وب سایت قرار ندهید، این برای تجربه کاربر خوب نیست و بر علیه تلاش های SEO شما کار می کند.
دستورالعمل های عمومی برای قالب بندی پست یا صفحه در وب سایت شما:
همیشه برای قالب بندی متن هاتون تجربه ی کاربر رو در نظر بگیرید.
تصاویر به سئو وبسایت کمک می کند اما باید مواظب باشیم که بار منفی مثل مشکل سرعت بارگذاری صفحه ها یا پاسخ آهسته برامون نداشته باشد. اگر تصمیم به استفاده از تصاویر دارید، نکات زیر را تو ذهنتون داشته باشید :
سئو خارجی به فعالیت هایی خارج از وب سایت شما اشاره دارد که بر رتبه بندی تاثیر می گذارند مانند بک لینک ها، بازاریابی در شبکه های اجتماعی.
به طور کلی بهینه سازی برای عوامل رتبه بندی خارج از سایت شامل بهبود درک موتور جستجو و کاربر از محبوبیت، مرتبط بودن، قابل اعتماد بودن و اعتبار سایت است. این امر توسط سایر مکانهای معتبر در اینترنت (صفحات، سایتها، افراد و غیره) انجام میشود که به وبسایت شما پیوند میدهند یا آن را تبلیغ میکنند و به طور مؤثر کیفیت محتوای شما را تضمین میکنند.
لینک های خارجی را بررسی کنید
لینک های خارجی (لینک های موجود در وب سایت شما با اشاره به سایت های دیگر) برای SEO بسیار مهم ان. به طور کلی اطمینان حاصل کنید :
سئو فنی به بهینه سازی فنی وب سایت می پردازد برای مثال سرعت بارگذاری، سازگاری با موبایل، نقشه سایت.
گوگل بارها گفته که سرعت صفحه یک عامل رتبه بندی است اما هنوز بسیاری از وبسایت ها برای این موضوع بهینه سازی نمی کنند. هدف گوگل یا باقی موتورهای جستجو اینه که جستجوگر دقیق ترین نتایج را در سریع ترین زمان برای کاربران فراهم کند، مسلماً در سال های آینده سرعت صفحه به عنوان یک عامل رتبه بندی اهمیت بیشتری می گیرد.
SEO درباره بهبود تجربه کاربر هست و یک صفحه 404 مناسب به این هدف کمک می کند. زمانی که یک کاربر دنبال یک صفحه در وب سایت شما می گردد که وجود ندارد یا یک لینک را اشتباه تایپ می کند و یا وقتی که یک لینک اشتباه رو باز می کند این صفحه دیده می شود. این برای کاربر مفید نیست و تجربه کاربر را به صورت منفی تحت تاثیر قرار می دهد.
یک صفحه 404 پیکر بندی شده باید:
اگر محتوای یکسانی در چندین صفحه از سایت خود دارید برای رتبه بندی سایت ضرر دارد. زیرا، اگر چند صفحه محتوای یکسانی را نشان دهند، کدام یک باید بالاترین رتبه را داشته باشند؟ در نتیجه، ممکن است گوگل تمام صفحات با محتوای یکسان را در رتبه پایین تری قرار دهد.
یکی از مهمترین کار ها برای ایمن سازی وب سایت پیاده سازی HTTPS است. این کار یکی از تکنیک های مهم سئو فنی سایت می باشد. پروتکل HTTPS باعث ارسال اطلاعات به صورت رمزنگاری شده بین مرورگر و سایت است. در صورتی که با پروتکل HTTP داده ها بدون رمز گذاری ارسال می گردند. برای پیاده سازی HTTPS در سایت خود به یک گواهی به اصطلاح SSL نیاز دارید.
هر وب سایت برای خود یک نقشه سایت دارد که فایل آن را باید در پنل کاربری سایت آپلود کرد. نقشه سایت لیستی از تمامی صفحات سایت است و به عنوان یک نقشه راه برای موتور های جستجو در سایت شما عمل می کند.
با استفاده از آن، مطمئن خواهید شد که موتور های جستجو هیچ محتوای مهمی را در سایت از دست نخواهند داد. نقشه سایت XML اغلب در پست ها، صفحات، برچسب ها و … دسته بندی می شود و شامل تعداد تصاویر و آخرین تاریخ اصلاح برای هر صفحه است.
بسته به سیستم وبلاگ نویسی شما می توانید از پلاگین ها برای ایجاد و به روز رسانی سایت نقشه وب سایت خود استفاده کنید.
نقشه سایت کاربر باید لینک ها را برای همه ارائه کنه (یا به مهمترین صفحات سایت شما ارائه بده) همچنین می تونه پست های نویسنده، تاریخ، دسته و … را دسته بندی کنه. هدفش کمک به کاربر در یافتن اطلاعات در سایت به صورت آسانتر و سریعتر است.
پس از تجزیه و تحلیل رفتار کاربران در طول تریلیون ها جستجو، گوگل متوجه شد که افرادی که به دنبال انواع خاصی از کسب و کار هستند، به نتایجی در نزدیکی مکان خود نیاز دارند. در نتیجه سئو محلی هم جزئی از استراتژی های سئو قرار گرفت.
به همین دلیل است که الگوریتم جستجوی محلی Google شامل یک فاکتور نزدیکی به مکان فیزیکی کاربر است، که روشی جالب برای گفتن این است که Google هنگام جستجوی یک کلمه کلیدی محلی (پرسشی با هدف محلی) موقعیت مکانی شما را نیز در نظر می گیرد.
اگر تازه دارید کار سئو را انجام می دهید پیشنهاد می کنم طبق مراحل زیر پیش بروید.
گوگل بسیار باهوش تر از گذشته شده است. بکارگیری تاکتیک های آشکار هرزنامه ها مانند پر کردن محتوا از کلمات کلیدی به صورت غیر طبیعی، اگرچه ارزان هستند، اما دیگر کارایی ندارند. زیرا گوگل خیلی سریع به این موضوع پی می برد.
اگر می خواهید بدون نگرانی در مورد جریمه های گوگل از رتبه بندی خوبی برخوردار شوید، بایستی استراتژی های سئوی کلاه سفید را در صفحه ی خود پیاده سازی نمایید. استراتژی های سئو به چند طریق انجام می شود.
به روش هایی که برای افزایش رتبه و محبوبیت سایت در موتور های جستجو، با استفاده از روش های اخلاقی و مجاز انجام می شود بهینه سازی کلاه سفید گفته می شد. در این روش، تلاش برای بهبود قابل توجه و دائمی رتبه وب سایت در نتایج جستجو با رعایت اصول اخلاقی و قانونی صورت می گیرد.
این روش شامل بهینه سازی محتوا و کلمات کلیدی، ساخت لینک های طبیعی و مرتبط، کاهش سرعت بارگیری صفحات و غیره می شود.
سئو کلاه سیاه یک روش نا مشروع و غیراخلاقی است که برای بهتر شدن رتبه سایت در موتورهای جستجو است. در سئو سیاه، از روش هایی استفاده می شود که با صرفه جویی در زمان و هزینه، سریعاً رتبه وب سایت را در نتایج جستجو بهبود می بخشند.
اما ممکن است باعث پنالتی شدن وب سایت توسط موتورهای جستجو شوند که این جریمه ممکن است منجر به حذف از لیست موتور های جستجو و در نتیجه عدم نمایش صفحات سایت به کاربران شود.
Black SEO دقیقا بر خلاف White SEO عمل می کند. استفاده از SEO سیاه شاید در کوتاه مدت باعث محبوب شدن سایت در موتور های جستجو شود، اما در بلند مدت ممکن است به عنوان یک روش غیراخلاقی شناخته شود و منجر به جریمه شدن سایت شود. همچنین، استفاده از بهینه سازی کلاه سیاه ممکن است باعث کاهش اعتماد کاربران شود و دامنه را در خطر حذف از گوگل قرار دهد.
سئو کلاه خاکستری یک مجموعه از روش های بهینه سازی وب سایت است که در گروه میانی بین بهینه سازی کلاه سفید و بهینه سازی کلاه سیاه قرار می گیرد. در این روش، از روش هایی که در محدوده قانونی و اخلاقی قرار دارند استفاده میشود، اما در برخی موارد ممکن است از مرزهای قانونی و اخلاقی فراتر برود.
به بیان دیگر تلاش می شود با استفاده از روش هایی که در مقررات موتور های جستجو ممنوع نیستند، بهینهسازی وب سایت انجام شود؛ اما در عین حال، برخی از روشهایی که در مقررات موتورهای جستجو ذکر نشدهاند و یا در حال حاضر ممنوع هستند، نیز استفاده می شود.
به عنوان مثال، استفاده از کلمات کلیدی در متنهای پنهان (hidden text) یا ساخت لینک های پراکنده و نا مربوط به سایت های دیگر ممکن است به عنوان روش های سئو خاکستری شناخته شوند. این روش ها در برخی موارد می توانند نتایج خوبی در کوتاه مدت بگیرند و رتبه مناسب در موتورهای جست و جو را فراهم کنند، اما خطر پنالتی شدن، سایت را تهدید می کند.
اگرچه وب سایت شما می تواند از سراسر دنیا بازدیدکننده جذب کند، اما منظور از ترافیک با کیفیت، بازدیدکنندگانی هستند که به محصولات و خدمات تجارت شما علاقه دارند.
به طور مثال، اگر وب سایت شما در مورد محصولات آرایشی بهداشتی می باشد، گوگل می تواند صد ها بازدیدکننده را به سمت وب سایت شما هدایت کند، اما شاید تعداد کمی از آنها به دنبال محصولات شما باشند. با تاکتیک های سئو می توانید وب سایت خود را بگونه ای بهینه سازی کنید تا مخاطبان هدف را نشانه بگیرید.
با قرار گرفتن در SERP کاربران هدف از وب سایت شما دیدن خواهند کرد و به دنبال آن حجم ترافیک شما افزایش خواهد یافت.
ترافیک ارگانیک بخشی است که شما برای آن مجبور به پرداخت هزینه ای نیستید. تبلیغات بخش قابل توجهی از SERP را تشکیل می دهد.
چک لیست سئو یا SEO Checklist یک لیست جامع از استراتژی سئو و مراحل مختلفی است که باید در فرایند بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو رعایت شوند. این لیست معمولاً شامل موارد مختلفی است که برای سریع تر رسیدن به هدف و عدم اتلاف وقت برای بهتر شدن نتیجه سایت در نتایج جستجو باید در نظر گرفت. چک لیست می تواند شامل موارد زیر باشد:
هدف اصلی چک لیست بهینه سازی، رعایت تمامی مراحل بهینه سازی به گونه ای است که باعث بهتر شدن رتبه در نتایج جست وجو گردد. همچنین، چک لیست SEO می تواند به عنوان یک ابزار کارآمد برای بررسی و ارزیابی بهبود های صورت گرفته در فرآیند بهینه سازی وب سایت استفاده شود.
هر موتور جستجو با توجه به الگوریتمی که دارد به صفحات سایت ها امتیاز می دهد، هر چقدر این امتیازها بیشتر باشد در هنگام نمایش نتایج جستجوی کاربر؛ سایت بالاتر از سایت های رقیب خود قرار می گیرد. اولین چیزی که این روزها برای این رتبه بندی خیلی مطرحه PageRank سایت گوگل به این دلیل که این سایت در جهان اولین رتبه را دارد.
گوگل امتیازی بین 0 تا 10 به سایت ها می دهد و تقریباً هر ماه یک یا دو بار این رتبه بندی توسط گوگل بازبینی می شود و تغییر می کند. سایت هایی که دارای رتبه 10 هستند از محبوبیت و مقدار لینک بالایی برخوردار هستند و سایت هایی که نمره ی 3-7 را کسب می کنند سایت های متوسطی هستند اما سایت هایی که تازه شروع به کار کرده اند و هنوز محبوبیتی ندارند رتبه ای بهتر از 0 نمی توانند کسب کنند.
حالا این رتبه بندی برای سایت ما چه مزیتی دارد؟ وب سایت هایی که رتبه بندی بالاتری دارند درصد بیشتری از کلیک ها و بازدید کننده ها را به خودشون جذب می کنند و این به وضعیت اقتصادی تجارت ما کمک می کند. رتبه بندی موتورهای جستجو تحت تاثیر بسیاری از عوامل از جمله سن سایت، کیفیت نمونه کارها، پیوند سایت، ربط صفحه، سیگنال های اجتماعی و سطح رقابت در میان سایت های دیگه است.
گوگل با استفاده از 200 عامل در تعیین رتبه بندی موتور جستجوی سایت، اعتراف می کند که بسیاری از آنها نمی توانند توسط مالک وب سایت کنترل شوند. موتورهای جستجو همچنین بر روی ایجاد یک تجربه جستجوی شخصی تر برای کاربران تمرکز کرده و سابقه جستجوی فرد را به حساب می آورند یعنی در حالی که یک وب سایت ممکن است برای عبارت خاصی برای یک بازدیدکننده رتبه 3 باشد، ممکن است فقط 8 رتبه دیگر را رتبه بندی کند.
پس اینکه نتایج جستجوی تمام کاربرها یکی باشه حتی با اینکه یک کلمه کلیدی مشخص باشه تضمین نمی شود. موتورهای جستجو صفحات سایت را رتبه بندی می کنند نه کل یک سایت، به این معنی که صفحه اصلی ممکنه رتبه 1 برای کلمات کلیدی خاصی داشته باشد، در حالی که یک صفحه داخلی عمیق ممکن است در صفحه سوم ذکر شود.
موتورهای جستجوگر پیمایشی هستن و مثل گوگل اول وب ها رو پیمایش می کنند، یکسری اطلاعات ذخیره می کنند و از بین این اطلاعات ذخیره شده؛ کاربران موضوعی که می خواهند را پیدا می کنند.
موتور های جستجو، دستگاه های پاسخگویی هستند. وقتی افراد به جستجوی آنلاین می پردازند این موتور ها بین میلیون ها سند جستجو می کنند و دو کار را انجام می دهند: یکی اینکه نتیجه جستجوی کاربر را در اختیارش قرار می دهند، دیگری اینکه با توجه به اون جستجو به وب سایت هایی که اطلاعات را از اونها جمع کرده رتبه می دهد.
این نوع از موتورهای جستجو از یک برنامه نرم افزار اتومات برای پیمایش و دسته بندی صفحه های وب استفاده می کنند. به برنامه هایی که توسط این موتور ها استفاده می شن به اصطلاح “عنکبوت” ، “ربات” و “بات” می گویند. ربات بعد از اینکه یک صفحه وب را دانلود می کند به آنالیز اطلاعات میپردازد و در آخر این صفحه به پایگاه داده های موتور جستجو اضافه می شود.
زمانی که یک کاربر درباره موضوعی جستجو می کند موتور جستجو با توجه به کلمه کلیدی، پایگاه داده هایش را چک می کند و لیستی را ارائه می کند که این لیست از وب سایت های مربوط به موضوع مورد نظر و با توجه به نزدیک تر بودن به کلید واژه اصلی تشکیل شده است.
موتورهای جستجوگر خزنده یا پیمایشی در واقع در اینترنت، تمامی وب سایت های جدید و به روز رسانی شده را جستجو می کند و پایگاه داده هایش را به روزرسانی می کند.
مثال : Google.com
Ask.com
یک “فهرست” از ویرایشگرهای انسانی استفاده می کند که می توانند تصمیم بگیرند که کدام سایت به آن وابسته باشد، آنها وب سایت ها را در دسته های خاص در پایگاه داده “Directory” قرار می دهند. ویراستاران انسانی به طور جامع بر اساس اطلاعاتی که پیدا می کنند و با استفاده از یک مجموعه قوانین از پیش تعریف شده وب سایت را بررسی و رتبه بندی می کنند.
مثال : Yahoo.com
Dmoz.org
موتورهای جستجو ترکیبی، از ترکیب نتایج هر دو نوع ذکر شده موتورهای جستجو به دست میاد. موتورهای جستجو این روزها بیشتر و بیشتر به مدل مبتنی بر ترکیبی حرکت می کنند.
مثال : Yahoo.com
Google.com
ابر جستجوگر ها نتایج را از همه موتورهای جستجو دیگر به دست می آورند و آنها را به یک لیست بزرگ تبدیل می کنند.
مثال : Metacrawler.com
Dogpile.com
این نوع از موتورهای جستجوگر برای تهیه خواسته های ناهنجار توسعه یافته اند.
مثال : bizrate.com
news.com
بک لینک سازی به لینکی گفته میشود که در یک سایت دیگر به یک صفحه ی وبسایت شما ارجاع داده شده است. به عبارت دیگر، هر بار که یک وب سایت دیگر لینکی را برای دسترسی به صفحه ی وبسایت شما قرار داده باشد، آن لینک به عنوان یک لینک بازگشتی شناخته می شود. بک لینک ها، در بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) مهم هستند، زیرا موتور های جستجو وقتی ببینند که یک سایت با اعتبار بالا، با مطلب یا مقاله ای مشابه به صفحه سایت شما لینک داده است،
به عنوان نشانی هایی از مهم بودن صفحه ی شما به آن نگاه می کنند و این خود می تواند باعث بالا آمدن شما در نتایج جست و جو شود. برای مثال، اگر یک صفحه با رتبه بندی بالا در گوگل به صفحهی شما لینک داده باشد، این به معنی این است که گوگل به صفحهی شما اعتبار بیشتری میدهد و ممکن است به رتبه بندی بهتری در نتایج جستجو کمک کند.
بک لینک ها ممکن است از وب سایت های مختلف و در قالب های متنی، تصویری یا دیگر فرمتها باشند. کیفیت بک لینک ها بسیار مهم است و باید از وب سایت های با اعتبار، بازدید کنندگان و محتوای مرتبط با سایت شما برای بهبود رتبه وب سایت استفاده شود.
هنگامی که لری پینگ و سرگئی برین (بنیانگذاران گوگل) الگوریتم رتبه بندی اولیه Google را ایجاد کردند، به دنبال راهی برای مقایسه وب سایت ها بودن تا بهترین نتایج در صفحات نتایج موتورهای جستجو نشان داده بشه. علاوه بر توجه به عوامل SEO در سایت (On-Page SEO) ، آنها تصمیم گرفتند که وب سایتهایی که لینکهای ورودی از سایر وب سایتها دارن، احتمالا مهم تر و محبوب تر از دیگران هستند، پس سزاوار رتبه بهتری هستند.
به عبارت دیگر، لینک های ورودی به عنوان «رای اعتماد» محسوب می شود و این تاثیر مثبتی بر موقعیت و رتبه بندی وب سایت داشت. هرچقدر لینک ورودی بیشتری به وب سایت اشاره کند، رتبه بهتری به وب سایت تعلق می گیرد. اوایل این راه راحتی بود و وب سایت هایی که این مفهوم را فهمیدند هزاران لینک ایجاد کردند که به وب سایتشون اشاره و رتبه بندی را افزایش می داد اما مشکل این بود که وب سایت های موجود بی کیفیت بودند و حق نداشتن در صفحه اول گوگل قرار بگیرند که این موضوع باعث به وجود آمدن مشکل بزرگی برای گوگل شد و کیفیت نتایج جستجو را تحت تاثیر قرار داد.
برای محافظت از شهرت و دور نگه داشتن وب سایت های اسپم، Google شروع به اضافه کردن قوانین سخت تر به الگوریتم رتبه بندی خودش کرد و بالاخره بین لینک های طبیعی و مصنوعی ایجاد شده فرق قائل شد. نتیجه، موفقیت بزرگی برای گوگل بود. اسپم ها (وب سایت هایی که محتوای شما رو کپی می کنن) و وب سایت های کم کیفیت نه تنها رتبه بندی خودشونو از دست دادن بلکه در بسیاری موارد از فهرست گوگل حذف شدند. برای ساختن لینک باید سه مورد رو در نظر بگیرید :
ابزار سئو به ما در بهبود و بهینه سازی وب سایت برای جذب کاربر و ترافیک از موتور های جستجو، کاهش نرخ خروج از سایت، افزایش سرعت لود وب سایت و بهبود تجربه کاربران در تعامل با وبسایت کمک میکنند. برخی از ابزار های SEO عبارتند از:
هک سئو به روش هایی گفته می شود که در آن ها از تکنیک های نامناسب و غیر قانونی برای بهبود رتبه و SEO صفحات وب در موتور های جست و جو استفاده می شود. بعضی از این روش ها شامل مسائلی مانند تولید محتوای بی کیفیت، کلمات کلیدی نامربوط، لینک های بی ربط، خرید لینک و تقلب در محتوا می شوند. از آن جا که این روش ها به دلیل نامناسب و غیر قانونی بودن، باعث تخریب سایت ها و صفحات وب می شوند و ممکن است منجر به نمایش نتایج اشتباه و نامطلوب از سوی موتور های جست و جو شوند.
بیشتر موتور های جستجو از این روشها برای بهبود سئو صفحات وب استفاده نمی کنند و با توجه به الگوریتم های پیشرفته خود، سعی در شناسایی و جلوگیری از این روش ها دارند و اگر متوجه شوند که سایتی از این روش استفاده می کند، دچار الگوریتم پنالتی می شود و خطر حذف از موتور های جست و جو وجود دارد. به همین دلیل، استفاده از هر گونه روش هک SEO، به جای بهبود رتبه و بهینه سازی صفحات وبسایت، ممکن است منجر به افزایش رتبه و برخورد با مشکلات قانونی شود.
بهترین روش برای بهبود سئو صفحات وب، استفاده از روش های قانونی و مطابق با الگوریتم های موتور های جستجو است. تکنیک های هک سئو یا روش های غیرقانونی و نامناسب بسیار متنوع هستند، بعضی از این روش ها شامل موارد زیر هستند:
برای سئو کار شدن و بهینه سازی وب سایت، می توانید از روشهای مختلفی استفاده کنید. در زیر، چند مورد از این روش ها را برای شما معرفی میکنیم:
به طور خلاصه برای سئو کار شدن و بهینه سازی وب سایت، باید با مفاهیم SEO آشنا شوید و کار با ابزار های بهینه سازی استفاده کنید. اگر در کار خود پیشرفت کنید و تبدیل به یک متخصص شوید، درآمد سئو بالایی خواهید داشت.
ساده ترین پاسخ اینه که SEO یکی از ابزارهای موجود در بازاریابی آنلاین شماست. این دیجیتال مارکتینگ نیست به عنوان مثال، اما می تونه بخشی از کمپین وب مارکتینگ شما باشه که معمولا شامل موارد دیگه ای مثل ارتقاء رسانه های اجتماعی، استراتژی محتوا و … است. کاربرد سئو در دیجیتال مارکتینگ نمایان می شود و با سرمایه گذاری در SEO کسب و کار شما می تواند پیشرفت چشم گیری داشته باشد.
به طور خلاصه بهینه سازی موتور جستجو یا SEO راهی برای بهینه سازی وب سایت شماست تا موتورهای جستجو بهتر آن را درک کنند و به شما رتبه بندی بالاتری بدن در نتیجه هر تجارتی نیاز به بازاریابی سئو داره.
ما در آموزشگاه دارکوب اصول سئو و بهینه سازی وب سایت را به صورت کاملا عملی به صورت حضوری، آنلاین و فایل های آموزشی، آموزش می دهیم. جهت متخصص SEO شدن کافی است با مجموعه دارکوب که یکی از بهترین منابع یادگیری سئو است، تماس حاصل فرمایید.
حدود 20 سال است که در زمینه طراحی وب سایت و سئو به صورت حرفه ای فعالیت داریم و در زمینه SEO جزو شرکت های شناخته شده هستیم. در آموزشگاه سئو دارکوب آموزش سئو سایت توسط متخصصین با تجربه و حرفه ای SEO انجام می گردد. همچنین، آموزشگاه طراحی سایت دارکوب، دوره های آموزشی طراحی سایت، طراحی قالب وردپرس، آموزش سئو وردپرس و غیره را با بهترین مدرسان و بالاترین کیفیت تدریس می کند.
در صورتی که در جستجوی بهترین شرکت بهینه سازی برای انجام فرآیند SEO و بهینه سازی سایت هستید، چند نکته لازم است که در انتخاب شرکت و پکیج سئو مد نظر قرار دهید. شرکتی را انتخاب نمایید که سابقه و تجربه فراوانی دارد تا بتواند پشتیبانی وب سایت شما را به درستی انجام دهد.
در ضمن روش انجام خدمات بهینه سازی را کامل شرح می دهد و از روش های سئو کلاه سفید استفاده می نماید و هزینه سئو سایت پایین و عادلانه باشد. دارکوب یکی از با سابقه ترین و معتبرترین شرکت ها در زمینه سئو و بهینه سازی وبسایت می باشد و به خیال راحت می توانید سفارش سئو سایت خود را به این شرکت واگذار نمایید.