HTML زبانی است که توسط آن عناصری که در صفحات وب سایت وجود دارند، به راحتی ساخته می شوند. در کنار HTML کدهای CSS کمک می کنند تا صفحه وب سایت شکل ظاهری مناسب تری دریافت کند. بنابراین می توان گفت کدهای CSS دستوراتی هستند که از طریق آنها می توان خصوصیات ظاهری صفحات وب سایت را مشخص کرد. اگرچه می توانید کدهای CSS را خودتان بنویسید، اما در حال حاضر استفاده از چهارچوب یا فریم ورکهای CSS طراحی وب سایت را بسیار آسان تر کرده اند. فریم ورک های CSS جزو فریم ورک های فرانت اند به شمار می آیند. در مقابل بک اند، فریم ورک های فرانت اند کمک می کنند تا تجربه کاربری وب سایت ها ارتقا پیدا کند. در میان فریم ورکهای CSS دو فریم ورک Bootstrap و TailWind را بررسی خواهیم کرد. با بررسی و مقایسه مزیت ها و معایب هر یک می توانید انتخاب آسان تری برای طراحی وب سایت داشته باشید.
لیست مطالب
یکی از فریم ورک های قدرتمند فرانت اند که توسعه وب سایت سریع و آسان را ایجاد می کند، Bootstrap است که قالب های طراحی مبتنی بر HTML را ارائه می دهد که اجزای مشترک رابط کاربری همچون دکمه ها، پیمایش ها، فرم ها، فهرست ها، نوار وضعیت و سایر موارد پوشش می دهد. رایگان و منبع باز است که برای طراحی سایت واکنش گرا یک انتخاب ایده ال است. این فریم ورک به شما این امکان را می دهد که بتوانید با تلاش کمتر، طرح بندی وب سایت را انعطاف پذیرتر و پاسخگو طراحی کنید. در میان کتابخانه های پیش پردازنده Less /CSS /HTML و جاوا اسکریپت در Bootstrap می توانید ابزارهای مورد نیاز خود را به راحتی انتخاب کنید.
بوتسترپ در اوایل سال ۲۰۱۳ ایجاد شد، یک پروژه که راهی را برای ایجاد یک وب سایت واکنش گرا با ویژگی های بسیار ارائه داد. نام اصلی این پروژه در ابتدا Twitter Blueprint بود که در سال ۲۰۱۴ به Bootstrap تغییر نام داد.Bootstrap در نسخه های مختلفی منتشر شده است. Bootstrap 2 در سال 2012، Bootstrap 3 در سال 2013، Bootstrap 4 در سال 2014، Bootstrap 5 در سال 2021 منتشر شده است.
طراحی صفحه وب واکنش گرا به این معنا است که عناصر یک وب سایت در دستگاه های مختلف به بهترین صورت ممکن، متناسب با صفحه دستگاه مورد نظر به نمایش در می آیند. صفحات وب سایت واکنش گرا به صورت خودکار بر روی هر صفحه نمایشی تنظیم می شوند تا بهترین تناسب با هر دستگاهی از جمله رایانه، تبلت، تلفن همراه ایجاد شود. سایت های واکنش گرا می توانند به رفتار کاربر پاسخ مناسبی بدهند.
فریم ورک بوت استرپ از رویکرد تلفن همراه پیروی می کند، به این معنا که طراحی وب سایت را با نسخه تلفن همراه آغاز می کند، سپس صفحات وب سایت با صفحات نمایشگرهای بزرگتر سازگار می شود. می توان نتیجه گرفت که با Bootstrap ابتدا وب سایت را برای عرض کم دستگاه طراحی می کند. بنابراین یکی از مشکلات اصلی و مهم که Bootstrap به راحتی آن را حل کرده است، پاسخگویی صفحه وب است.
کارهای زیادی را می توانید از طریق Bootstrap انجام دهید.
اگر تجربه استفاده از فریم ورک ها و برنامه نویسی فرانت اند متعدد را داشته اید، باید بگوییم که Bootstrap از محبوبیت بالاتری برخوردار است. با انتخاب Bootstrap با تلاش کمتر و کد کمتر، یک وب سایت واکنش گرا طراحی می کنید. آنچه باعث شده است که این فریم ورک بسیار خاص باشد، دلایل زیر است.
در کنار مزیت هایی که Bootstrap دارد چند نقطه ضعف در این فریم ورک دیده شده است.
در میان انواع فریم ورک و نرم افزار طراحی سایت، TailWind CSS در حال حاضر به عنوان یکی از ابزارهای حرفه ای در کد نویسی در سمت فرانت اند شناخته می شود. یادگیری این فریم ورک برای بسیاری از توسعه دهندگان وب سایت امر ضروری به شمار می آید. TailWind CSS یک چهارچوب CSS است که توسعه وب را با مجموعه ای از کلاس های ابزار که از پیش طراحی شدهاند، بسیار آسان تر می کند. فریم ورک های CSS سنتی از کامپوننت های از پیش ساخته شده استفاده می کنند، اما TailWind CSS مجموعه ای از ابزارهای کمکی را ارائه می دهد که به راحتی می توانید برای ظاهر دقیق به عناصر HTML اضافه کنید. TailWind CSS مجموعه ای گسترده از کلاس ها را ارائه می دهد که می توان به کلاس های اندازه، ارتفاع، موقعیت، رنگ فونت، رنگ پس زمینه، رنگ حاشیه، اندازه فونت، نوع فونت و وزن فونت اشاره کرد.
در سال ۲۰۱۷ فریم ورک TailWind CSS معرفی و به سرعت در میان توسعه دهندگان وب سایت محبوب شد. آنچه باعث محبوبیت این فریم ورک شده است، طراحی وب سایت سریع، انعطاف پذیری بالا و قابلیت توسعه است که به شما این امکان را می دهد که برای نیاز خود وب سایت را سفارشی سازی کنید.
درCSS برخی از فایل ها مزایای راه اندازی مشابهی را ارائه می دهند. اماCSS فایل های قدرتمندی همچون Bootstrap را ارائه می دهد که می تواند کارهای سنگین تر را برای توسعه دهندگان انجام دهد.
TailWindوBootstrap هر دو به ساده سازی فرایند توسعه و طراحی وب سایت کمک می کنند. هر دو اهداف مشابهی را ارائه می دهند، اما رویکردهای متفاوتی برای دستیابی به اهداف وجود دارند. TailWind و Bootstrap برای کمک به بهبود زمان توسعه و در نهایت تجربه کاربری استفاده می شوند. TailWind و Bootstrap، هر دو به طور گسترده توسط توسعه دهندگان وب استفاده می شوند، اما از طراحی متمایز پیروی می کنند و سطوح مختلفی از سفارشی سازی را برای وب سایت ارائه می دهند. درک تفاوت ها برای انتخاب هر یک، برای پروژه شما ضروری به شمار می آید.
درBootstrap نیاز است تا نام کلاس ها و ساختار را یاد بگیرید. TailWind دارای کلاس های توصیفی است که درک از سبک ها را آسان تر می کند.
Bootstrap امکان سفارش سازی از طریق متغیرها را فراهم می کند. البته اگر بخواهید طرح های منحصر به فرد را ایجاد کنید که به طور قابل توجهی با سبک های پیش فرضBootstrap متفاوت هستند، امکان عدم اجرای آنها وجود دارد.TailWind گزینه های سفارشی سازی گسترده تری را ارائه می دهد که این سطح از انعطاف پذیری کمک می کند تا بتوانید طراحی و چهارچوب سایت را با نیازهای طراحی خود تطبیق دهید.
Bootstrap بسیار قدیمی تر از TailWind است و در طی سال ها تغییرات زیادی بر روی آن انجام شده است. بزرگترین ایرادی که در TailWind می توان به آن اشاره کرد این است که به دلیل اینکه جدید است نسبت به Bootstrap قوی نیست. Bootstrap بسیار بزرگتر ازTailWind است و برای دسترسی به عملکرد کامل آن نیاز است که از چندین فایل استفاده کنید. بنابراین می توان گفت Bootstrap نسبت به TailWind از نظر حجم فایل به طور قابل توجهی بسیار بزرگ تر است.
فایل های جاوا اسکریپت، HTML وCSS درBootstrap نسبتاً بزرگ هستند و از آنجا که حجم بالایی دارند، زمان بارگذاری سایت طولانی تر می شود. TailWind فایل های کوچک تری را ارائه می دهد که زمان بارگذاری صفحه سریع تر می شود.
Bootstrap از جامعه وسیعی از اسناد، پلاگین و مضامین تشکیل شده است که این سیستم پشتیبانی قوی می تواند به هنگام جستجو بسیار مفید و کمک کننده باشد. TailWind دارای یک جامعه در حال رشد است که به اندازهBootstrap گسترده نیست.
Bootstrap از کتابخانه جامع و اجزای مختلف تشکیل شده است که هر یک از اجزای از پیش طراحی شده ساخت عناصر پیچیده UI را سریع تر می کنند. اما TailWind دارای کتابخانه با اجزای از پیش طراحی شده نیست و بر روی کلاس های کاربردی برای ایجاد اجزای سفارشی تمرکز دارد. Bootstrap مولفه های واکنش گرایی را برای ایجاد سایت سازگار با موبایل ارائه می دهد که از قبل طراحی شده اند تا صفحات وب سایت بدون عیب و نقص به سرعت ایجاد شوند. TailWind برای ایجاد عناصر رابطه کاربری کاربردی، منظم و منعطف ساخته شده است.
هر دو فریم ورک طراحی واکنش گرا را ارائه می دهند. TailWind این امکان را به توسعه دهنده می دهد تا رابطه های کاربر را با توجه به دستگاه مورد نظر تنظیم کند. همچنین به کدهای نوشته شده برای دسکتاپ این امکان را می دهد که با کمترین تغییرات در دستگاه تلفن همراه قابل استفاده باشند.Bootstrap نیز کتابخانه های بسیاری را جهت طراحی سایت برای دستگاه تلفن همراه ارائه می دهد، اما برای کنترل بیشتر بر روی عملکرد واکنش گرای وب سایت TailWind گزینه بهتری خواهد بود.
استفاده هر دو برای توسعه دهندگان بسیار آسان است. TailWind را به دلیل سادگی در استایل دهی دقیق می شناسند. این فرصت را به توسعه دهنده می دهد تا برای موارد مختلف کدهای مختصر و کوتاه را بنویسد. Bootstrap با کلاس های از پیش تعریف شده رویکرد دقیقی را برای استایل سازی ارائه می دهد که سرعت طراحی را افزایش می دهد.
گرچهTailWind حجم کمی از مستندات را در اختیار دارد، اما همین مستندات کم بسیار دقیق هستند و به عنوان یک راهنمای جامع مورد استفاده قرار می گیرند. در مقابل Bootstrap مستندات کلی در اختیار دارد و بر روی گزینه های استایل و اصلی تمرکز ویژه ای دارد.
از آنجا کهTailWind نیازی به پیکربندی اضافی ندارد، نصب و نگهداری آسان تری دارد. به دلیل ساختار ساده ای که دارد این فرصت را به توسعه دهنده می دهد که به سرعت پروژه را تنظیم و به اتمام برساند. در مقابل Bootstrap دلیل وجود سیستم شبکه ای کمی پیچیده و وقت گیر است.
نمی توان گفت کدام بهتر است، توسعه دهندگان با توجه به مزیت ها و معایب هر یک و تفسیری که نسبت به این دو فریم ورک دارند، می توانند انتخاب بهتری داشته باشند. با بررسی مزیت ها و معایب و تطابق آنها با نیاز خود می توانید بهترین گزینه را انتخاب کنید. TailWind گرچه ممکن است جزو فریم ورک های جدید باشد اما به سرعت در حال محبوب شدن است و از پشتیبانی توسعه دهندگان بسیاری برخوردار است. همچنین TailWind بیشتر بر روی CSS تمرکز دارد و حجم کوچکی دارد. Bootstrap قوی تر است و قالب هایی را برای جاوا اسکریپت، HTML و CSS ارائه می دهد، اما حجم بزرگی دارد. تنها کسی که می تواند تصمیم بگیرد که کدام رویکرد با نیاز شما تطابق دارد، تیم توسعه دهنده وب سایت است.
یکی از استراتژی های بازاریابی برای هر کسب و کاری، طراحی وب سایت است. طراحی وب سایت اگر کاربر پسند باشد، به راحتی می تواند برند شما را معرفی کند. وب سایت شما اولین تصویری است که کاربر از برند و خدمات شما دریافت می کند. بنابراین داشتن وب سایت برای هر کسب و کاری در حال حاضر به یک ضرورت تبدیل شده است. برای برنامه نویسی سایت از نرم افزارها و فریم ورک های مختلفی استفاده می شود که هر یک مزیت ها و معایب خود را دارند. با استفاده از دو فریم ورک TailWind CSS و Bootstrap می توانید وب سایت های جامع و کاملی را طراحی کنید. هر یک از این فریم ورک ها با مزیت هایی که ارائه می دهند طراحی وب سایت را برای شما آسان تر می کنند.
شرکت دارکوب با سال ها فعالیت، توانسته هزاران سایت را از صفر تا صد طراحی و اجرا کند. سایت هایی که در حال حاضر ترافیک ارگانیک بالایی دارند و توانسته اند به خوبی آگاهی از برند را افزایش دهند. طراحی سایت یک فضای نامحدود است که تنها کارشناسان و طراحان حرفه ای می توانند به جزئیات توجه داشته باشند تا یک سایت به موفقیت دست پیدا کند. برای دریافت خدمات طراحی سایت و موارد زیر مجموعه آن، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.