در دنیای پر سرعت امروز، بسیاری از کسب و کارها برای جذب مخاطب و تبلیغ برند خود، به محتوای با کیفیت نیاز دارند. با توجه به اینکه فرایند تولید محتوا نیاز به زمان و هزینه دارد، هوش مصنوعی در تولید محتوا انقلاب عظیمی را ایجاد کرده است. ابزارهای هوش مصنوعی که از پردازش زبان طبیعی و یادگیری ماشین استفاده می کنند، تولید محتوا را به صورت خودکار، بدون دخالت انسان انجام می دهند.
این ابزارها می توانند حجم زیادی از محتوا را با سرعت بالا، در زمان کوتاه و با هزینه بسیار کمتر نسبت به تولید کنندگان محتوا ارائه دهند. سئوکاران بسیاری از ابزارهای هوش مصنوعی برای تولید محتوا استفاده می کنند، اما یکی از نگرانی های سئوکاران این است که محتوای ایجاد شده با هوش مصنوعی، توسط الگوریتم های گوگل شناسایی و مشمول جریمه شود. در ادامه این موضوع را بیشتر بررسی خواهیم کرد.
لیست مطالب
ابزارهای هوش مصنوعی از جمله GPT Chat روز به روز در حال محبوب تر شدن هستند. اما سوال بزرگی که مطرح می شود این است که آیا محتوایی که از طریق هوش مصنوعی ایجاد می شود، از طریق گوگل قابل تشخیص است؟ آیا این موضوع اهمیت دارد یا خیر؟ پاسخ این پرسش، بله است. گوگل در تلاش است تا با توسعه برخی از روش ها، بتواند محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی را شناسایی کرده و تشخیص دهد.
گوگل از الگوریتم های پیشرفته، یادگیری ماشینی و البته پایگاه داده وسیع، برای تشخیص محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی، استفاده می کند. به ویژه برای تولید کنندگان محتوا و بازاریابان که از هوش مصنوعی برای ایجاد محتوا استفاده می کنند، تا رتبه خوبی را در نتایج جستجو به دست آورند، تشخیص یا عدم تشخیص محتوای ایجاد شده با هوش مصنوعی، بیش از پیش اهمیت پیدا می کند.
محتوای غیر طبیعی به محتوایی گفته می شود که اطلاعات مفید و خوبی را در اختیار کاربر قرار نمی دهد. محتواهای کپی شده و همچنین محتواهایی که از طریق هوش مصنوعی با کیفیت پایین تولید می شوند، جزو محتواهای غیر طبیعی طبقه بندی می شوند. با توجه به اینکه گوگل برای رتبه بندی، کیفیت محتوا را در اولویت قرار می دهد، برای شناسایی محتوای طبیعی و غیر طبیعی از الگوریتم های مختلفی استفاده می کند، تا با ارزیابی صفحات وب سایت، رتبه بندی دقیق تری را انجام دهد.
یکی از بهترین ابزارهای تشخیص محتوای هوش مصنوعی که می تواند محتوای بی کیفیت و غیر طبیعی را به درستی تشخیص دهد، الگوریتم پاندا است. این الگوریتم در سال ۲۰۱۱ معرفی شد و تغییرات قابل توجهی را در زمینه جستجو و رتبه بندی ایجاد کرد. این الگوریتم سایت هایی که ارزش افزوده پایینی دارند و اطلاعات کمی را به کاربران ارائه می دهند، یا محتواهای سایت های دیگر را در سایت خود کپی می کنند، همچنین مطالب مفیدی را در اختیار کاربر قرار نمی دهند، شناسایی می کند و به دلیل کیفیت پایین محتوا، رتبه خوبی را به این سایت ها اختصاص نمی دهد.
در مقابل، این الگوریتم وب سایت هایی که کیفیت بالایی دارند، محتواهای اصلی را در اختیار کاربران قرار می دهند، تحقیقات و گزارشات، تجزیه و تحلیل های متفکرانه، درست و دقیقی را منتشر می کنند، جزو سایت های با کیفیت طبقه بندی می کند و رتبه بهتری را به آنها اختصاص می دهد.
الگوریتم پنگوئن با هدف شناسایی محتواهایی که لینک سازی نامناسب دارند و از کلمات کلیدی بسیاری در محتواهای خود استفاده می کنند، طراحی شده است. زمانی که محتوا با این الگوریتم ارزیابی شود، این اطمینان حاصل خواهد شد که محتوای منتشر شده برای کاربر ارزشمند و کارآمد است، در نتیجه تجربه کاربری بهبود پیدا می کند.
این الگوریتم که از سال ۲۰۱۲ تا به امروز تکامل بسیاری یافته است، به طور مداوم وب سایت ها را ارزیابی می کند. وب سایت هایی که لینک های بی کیفیت دارند را به راحتی شناسایی و برای آنها جریمه هایی را در نظر می گیرد. این جریمه ها به گونه ای هستند که می توانند به طور قابل توجهی در رتبه بندی تاثیرگذار باشند. اگر می خواهید در ارزیابی این الگوریتم رتبه خوبی را به دست آورید، باید محتوای با کیفیت تولید و بک لینک ها را چک کنید.
الگوریتم RankBrain در سال ۲۰۱۵ ارائه شده است. یک سیستم یادگیری ماشینی که با الگو از مرغ مگس خوار، ایجاد شده است. این الگوریتم که در هسته خود یک سیستم پیش غربالگری دارد، عملکرد ساده ای را در برابر محتواهای یک وب سایت ارائه می دهد.
زمانی که یک جستجو در گوگل انجام می شود، الگوریتم جستجو تلاش می کند تا بهترین محتوا را برای پاسخ به جستجو ارائه دهد. اگر یک محتوایی نتواند یک مفهوم را به درستی منتقل کند و یا محتوا نتواند پاسخ دقیق را به سوال کاربر بدهد، الگوریتم RankBrainبه سرعت محتوا را تشخیص می دهد.
یکی از استراتژی های موثر برای بازاریابی دیجیتال و درونگرا، بازاریابی محتوا است.
ایجاد محتوای ارزشمند، اعتماد مخاطب را بیشتر و سرنخ های جدیدی را ایجاد می کند. اما تولید محتوای با کیفیت نیاز به تلاش و زمان بسیاری دارد. از طریق برخی از فناوری ها می توان محتوا را سریع تر ایجاد کرد، این نوع محتواها، محتوای خودکار هستند. در سال های اخیر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در نوآوری محتوای خودکار بسیار تاثیرگذار بوده اند. در ابزارهای تولید محتوا تنها کافیست برخی از داده ها را وارد، سپس در حجم بالایی محتوا را دریافت کنید.
از مهمترین مزیت های ایجاد محتوای خودکار، تولید انبوه محتوا است. اما با توجه به اینکه محتوای خودکار توسط برنامه ها یا ابزارها تولید می شود، ارزش زیادی را به همراه ندارد و بیشتر با هدف جذب ترافیک تولید می شود. این احتمال وجود دارد که محتوای خودکار یک محتوای تکراری و یا یک محتوای کپی شده از یک سایت دیگر باشد، این نوع محتواها به دلیل کیفیت پایین در بخش سئو نمی توانند مفید واقع شوند. از طریق الگوریتم های گوگل از جمله پاندا به راحتی این محتواها جزو محتواهای بی کیفیت طبقه بندی می شوند و به دلیل اینکه بدون کیفیت شناخته می شوند، امکان دارد سایت توسط گوگل جریمه شود.
گوگل محتوای مفید را اینگونه تعریف می کند، محتوایی که برای مخاطب خاص ایجاد شده است، ویژگی های تخصصی ارائه می دهد، قابل اعتماد و معتبر است، خواسته یا نیاز جستجوگر را پاسخ می دهد، یک محتوای مفید خواهد بود.
محتوای مفید که سوال کاربر را پاسخ می دهد، تنها با هدف ارائه اطلاعات دقیق ایجاد می شود. برای محتوای مفید، تحقیقات، تجزیه و تحلیل های مختلفی صورت می گیرد، تا یک محتوا از نظر علمی و کارشناسی نیز مورد تایید قرار بگیرد. بیشتر محتواهای مفید توسط افراد متخصص ایجاد می شوند، در نتیجه از اصالت برخوردار هستند. محتواهای مفید می توانند در بهبود رتبه سایت تاثیرگذار باشند، همچنین در الگوریتم های گوگل مورد تایید قرار می گیرند.
با تعریف محتوای خودکار و محتوای مفید، به راحتی می توان تفاوت این دو محتوا را درک کرد.
Deepseek و Chat GPT ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی هستند که از طریق آنها می توان تولید محتوا انجام داد. در برخی از موارد به وضوح مشخص است که محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. باید برخی از تکنیک ها از جمله کمک از ویرایشگر انسانی را برای تولید محتوا در نظر گرفت، تا محتوا در نهایت حالت طبیعی تر داشته باشد و تاثیر chatgpt روی سئو کمتر شود.
همانطور که ابزارهای جدید هوش مصنوعی برای تولید محتوای سئو عرضه می شوند، گوگل نیز الگوریتم های خود را برای تشخیص محتوای ایجاد شده با هوش مصنوعی بهبود می بخشد.
این الگوریتم در سال ۲۰۱۹ با هدف درک بهتر زبان طبیعی و هدف جستجو، طراحی شد. محتواهایی که به صورت غیر طبیعی ایجاد می شوند، محتواهایی که تکراری هستند، محتواهایی که با هوش مصنوعی تولید شده اند اما صحیح نیستند، توسط این الگوریتم تشخیص داده می شوند. این الگوریتم گوگل کمک می کند تا هدف جستجو بهتر درک شود، اگر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی اصالت کافی نداشته باشد، آن را شناسایی می کند، محتواهایی که دارای جملاتی هستند که نیاز کاربر را پاسخ نمی دهند و یا بیش از اندازه حاوی کلمات کلیدی هستند، به درستی تشخیص داده می شوند.
یکی دیگر از الگوریتم های گوگل که می تواند محتوای غیر طبیعی را شناسایی کند، الگوریتم Spam Brain است. محتواهایی که از طریق ابزارهای هوش مصنوعی ایجاد می شوند و ساختار غیرطبیعی دارند، این الگوریتم به خوبی تشخیص می دهد. همچنین اگر یک محتوا اطلاعات ارزشمندی را در اختیار کاربر قرار ندهد، به راحتی توسط این الگوریتم شناسایی می شود.
شناسایی محتوای ایجاد شده با هوش مصنوعی، توسط الگوریتم Helpful Content Update نیز انجام می شود. این الگوریتم بر روی محتواهای تکراری و محتواهایی که اصالت ندارند تمرکز دارد. به گونه ای طراحی شده است که به راحتی می تواند محتوای بدون ارزش و غیر مفید را شناسایی کند. محتواهایی که ارزش واقعی ندارند و تنها با هدف جذب ترافیک توسط هوش مصنوعی ایجاد می شوند، به دلیل عدم وجود عمق و دقت، توسط این الگوریتم رتبه خوبی دریافت نخواهند کرد. در بسیاری از موارد این نوع محتواها شامل جریمه خواهند شد.
ارزیابی کیفیت محتوا توسط گوگل اهمیت بسیاری دارد، چرا که برای رتبه بندی، کیفیت محتوا در اولویت قرار می گیرد. محتواهای تولید شده توسط هوش مصنوعی از دید گوگل می توانند در دسته بندی بد یا خوب قرار بگیرند. گوگل برای ارزیابی محتواهای تولید شده توسط هوش مصنوعی، فاکتورهایی را در نظر می گیرد. اگر محتوا از فاکتورها پشتیبانی کند، محتوای خوب خواهد بود، در غیر این صورت جزو محتواهای بد طبقه بندی می شود.
محتواهایی خوب هوش مصنوعی، محتواهایی هستند که بتوانند نیاز کاربر را پاسخ دهند. اگر محتوای تولید شده با هوش مصنوعی اطلاعات دقیق و معتبر، تحلیل ها و گزارش های خوبی را ارائه دهد، قطعاً می تواند نیاز کاربر را پاسخ دهد. بنابراین این محتوا از نظر گوگل یک محتوای خوب خواهد بود. محتوایی که اطلاعات گسترده، جامع و کاملی را ارائه می دهد، از نظر گوگل تایید شده است. اگر به هنگام استفاده از هوش مصنوعی اطلاعاتی که دریافت می کنید، اطلاعات به روز و جدیدی باشد، گوگل آن محتوا را یک محتوای خوب می داند.
اگر محتواهای ایجاد شده با هوش مصنوعی تنها با هدف جذب ترافیک تولید شوند، محتواهای سطحی هستند و نیاز کاربر را پاسخ نمی دهند. اگر محتوا شامل جملات پیچیده یا غیر عادی باشد، از نظر گوگل یک محتوای بد است. اگر شکل طبیعی محتوا از بین برود، گوگل به محتوا رتبه خوبی را نمی دهد. اگر در محتوا جملات بی معنی وجود داشته باشد، اگر ساختار جملات به خوبی رعایت نشود، اگر گوگل محتوا را خسته کننده تشخیص دهد، یک محتوای بد خواهد بود.
یکی از بزرگترین چالش ها برای بازاریابی محتوا، رسیدن به ایده های جذاب، مرتبط و جدید است. ایده باید با کاربر و برند همسو باشد، تا نتایج معناداری به دست آید. ابزارهای هوش مصنوعی در تولید ایده مبتنی بر داده، بهینه سازی آنها برای سئو و ایجاد یک ساختار برای محتوای تاثیرگذار، بسیار کمک کننده هستند.
ترکیب هوش مصنوعی و مهارت انسانی یک همکاری قدرتمند را ایجاد می کند. ایجاد یک محتوای برجسته، در انتخاب بین انسان یا هوش مصنوعی نیست، بلکه استفاده از انسان و هوش مصنوعی در یک کنار یکدیگر است. هوش مصنوعی گرچه می تواند محتوا را تولید کند، اما نظارت انسانی بر محتوا یک امر ضروری به شمار می آید.
تولید محتوای نوشتاری از پست های رسانه های اجتماعی تا مقالات طولانی در زمان کوتاه از قابلیت های هوش مصنوعی است. ابزارهای هوش مصنوعی می توانند محتوای بصری را تولید، ویرایش و بهبود ببخشند. می توانند مقادیر زیادی از داده ها را برای استراتژی محتوا پردازش کنند. اما هوش مصنوعی محدودیت هایی دارد، گرچه می تواند محتوا تولید کند، اما در ایجاد محتوای خلاقانه با مشکل روبرو می شود.
هوش مصنوعی اغلب موارد احساسی که انسان به طور طبیعی درک می کند را از دست می دهد. هوش مصنوعی می تواند محتوای نادرست و نامناسب را ارائه دهد. برای برطرف کردن این محدودیت ها و ضعف ها در محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی، باید از یک ویرایشگر انسانی کمک گرفت.
زمانی که محتوا توسط هوش مصنوعی ایجاد می شود، ویرایش انسانی می تواند در بهبود کیفیت نقش مهمی داشته باشد. یک ویرایشگر انسانی می تواند سلیس بودن محتوا را بررسی کرده، جملاتی که بی روح و غیر طبیعی هستند را اصلاح کند. با توجه به اینکه بیشتر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی فاقد احساسات هستند، ویرایشگر انسانی می تواند با قرار دادن جملات احساسی، احساسات کاربران را تحریک کرده و آنها را بیشتر با محتوا درگیر کند. با در نظر گرفتن جملات طبیعی، ساختار محتوا را طبیعی تر کند. با حذف اشتباهات دستوری یا واژگان نامرتبط، اضافه کردن برخی از جزئیات و اطلاعات دقیق تر، می تواند محتوا را به خوبی اصلاح کند.
همچنین برای جذاب تر کردن محتوا می تواند نظرات کاربران یا تجربیات شخصی را نیز به محتوا اضافه کند. به طور کلی بر اساس نیاز کاربر، ویرایشگر انسانی می تواند محتوای تولید شده را بازنویسی کند. بدین ترتیب با استراتژی استفاده از یک ویرایشگر انسانی، برای ویرایش محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی، می توان یک محتوا با کیفیت بالا را تولید کرد. این محتوا نه تنها می تواند تعاملات کاربران را افزایش دهد، بلکه در رتبه بندی نیز می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
گوگل در دستورالعمل های خود، در ایجاد محتواهای با کیفیت تاکید می کند. برای گوگل ارزش و اصالت محتوا اهمیت دارد، نه ابزارها و روش هایی که محتوا توسط آنها تولید شده است. بنابراین دغدغه گوگل این نیست که محتوا توسط هوش مصنوعی یا یک انسان ایجاد شده است، آنچه اهمیت دارد کیفیت، ارتباط و ارزش محتوا است. گوگل به صراحت اعلام کرده است که محتوای هوش مصنوعی را تنها برای اینکه توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است، جریمه نمی کند. اگر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی کیفیت پایینی داشته باشد، اصالت نداشته باشد، دستورالعمل گوگل را نقض کند، مانند هر محتوای بی کیفیت دیگری شامل جریمه خواهد شد.
گوگل دستورالعمل واضحی را برای سازندگان محتوا تعریف کرده است. محتوای تولید شده با هوش مصنوعی اگر معیارهای گوگل را داشته باشد، شامل جریمه نخواهد شد. از نظر گوگل محتوا باید با کیفیت باشد، دقیق و واضح و به نوعی یک محتوای آموزنده باشد. محتوا باید سودمند باشد و نیاز کاربر و سوالاتی که دارد را پاسخ دهد. یک محتوای خوب باید هدف جستجوی کاربر را نشانه بگیرد و با کاربر همسو باشد. قطعاً اگر محتوای ایجاد شده با هوش مصنوعی بی ارزش باشد و اطلاعات مفیدی را ارائه ندهد، توسط موتور جستجوی گوگل جریمه خواهد شد.
یکی از فاکتورهایی که گوگل برای ارزیابی محتوا در نظر می گیرد، اصالت است. اگر محتوا اصالت لازم را داشته باشد، رتبه خوبی را دریافت خواهد کرد. اما اگر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی فاقد اصالت باشد، به این معنا که کپی شده باشد، توسط گوگل جریمه می شود. اگر نمی خواهید محتوای ایجاد شده با هوش مصنوعی شامل جریمه شود، پس از تولید محتوا با ابزارهای هوش مصنوعی آن را کاملاً بررسی کنید. یک ویرایشگر انسانی اگر تجربه و مهارت کافی داشته باشد، می تواند محتوا را با دقت بررسی کرده و نکات مهم را برای بالا بردن کیفیت محتوا در نظر بگیرد تا محتوا کاملاً بهینه سازی شود.
یکی از معیارهای گوگل برای رتبه بندی محتوا در نظر گرفتن کیفیت است. بسیاری از وب سایت ها برای جذب ترافیک، مقالات متعدد را بدون بررسی کیفیت منتشر می کنند، اما گوگل آنها را جریمه می کند. حتی اگر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی انجام شود، اما فاقد کیفیت لازم باشد، توسط گوگل جریمه خواهد شد. از جریمه هایی که ممکن است گوگل برای محتواهای بی کیفیت، کپی شده و بی ارزش در نظر بگیرد، می توان به کاهش رتبه اشاره کرد. گوگل وب سایت هایی که این نوع محتواها را منتشر می کنند، در نتایج پایین تر معرفی می کند.
همچنین ممکن است گوگل به دلیل جریمه های بسیار، وب سایت را از ایندکس حذف کند. به این معنا که سایت در نتایج جستجو قرار نخواهد گرفت. زمانی که رتبه کاهش پیدا کند، قطعاً بازدید از وب سایت کاهش پیدا کرده و ترافیک ارگانیک را از دست خواهید داد. این موضوع می تواند بر اعتبار برند شما تاثیر منفی بگذارد. با ایجاد یک محتوای ارزشمند، ویرایش انسانی، عدم استفاده از محتوای کپی و البته به روز رسانی منظم، همچنان می توانید رتبه وب سایت خود را در سطح بالایی نگه دارید.
در سال های آینده هوش مصنوعی در نحوه انجام سئو سایت، تاثیر عمیقی خواهد گذاشت. این روزها بازاریابان دیجیتالی به ابزارهای هوش مصنوعی تکیه می کنند، تا کارها را بتوانند سریع تر و هوشمندانه تر انجام دهند. ابزارهای هوش مصنوعی مانند دستیاران فوق هوشمند می توانند هر نیازی را به سرعت پاسخ دهند. هوش مصنوعی وظایف سئو را سریع تر نمی کند، بلکه طرز فکر افراد را در مورد جستجو کاملاً تغییر می دهد.
زمانی که در گوگل درخواستی را تایپ کنید، نتایجی را دریافت خواهید کرد که گویا تنها برای شما انتخاب شده اند. این قدرت هوش مصنوعی است که نسبت به آنچه که در قبل جستجو کرده اید و آنچه که اینک جستجو می کنید، یک تجربه شخصی را ایجاد می کند. شخصی سازی می تواند به برندها کمک کند تا مخاطب خود را بهتر و بیشتر درک کنند.
گرچه هوش مصنوعی در تولید محتوا می تواند بسیار مفید واقع شود، اما نمی تواند جایگزینی برای نویسنده انسانی باشد. هوش مصنوعی یک ربات است، ربات ها می توانند کارهای شگفت انگیز بسیاری انجام دهند، اما چیزی که هرگز نمی توانند آن را انجام دهند این است که نمی توانند مانند یک انسان بنویسند. نوشتن یک ابزار هوش مصنوعی مکانیکی و فرمولی است و برای محتوای فنی خوب خواهد بود. اما زمانی که به جذب کاربر و ایجاد اعتماد نیاز است، محتوای تولید شده با هوش مصنوعی نمی تواند اصالت و گرمای لازم را ارائه دهد.
هوش مصنوعی همیشه درست نیست. گاهی ممکن است بر اساس داده ای که به هوش مصنوعی می دهید، اطلاعاتی را دریافت کنید که نسبت به آمار و حقایق نادرست هستند. هوش مصنوعی نمی تواند حقیقت را از داستان تشخیص دهد. بنابراین اگر می خواهید برای تحقیقات از هوش مصنوعی استفاده کنید، باید ابتدا واقعیت ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید.
الگوریتم های گوگل در سال ۲۰۲۵ تغییراتی خواهند کرد. هوش مصنوعی جستجوی بیش از حد شخصی را امکان پذیر می کند. الگوریتم ها رفتار کاربر، موقعیت مکانی و هدف عاطفی را برای ارائه نتایج دقیق تر، تجزیه و تحلیل می کنند. ظهور E-E-A-T 2.0، تجربه، تخصص، اقتدار و قابل اعتماد بودن در سال 2025 تکامل پیدا می کند. خزنده های گوگل محتواهایی که توسط کارشناسان تایید شده اند را در اولویت قرار می دهند و محتواهایی که توسط هوش مصنوعی به صورت سطحی ایجاد شده اند و نظارت انسانی بر روی آنها صورت نگرفته است، جریمه خواهد کرد.
ترکیب مهارت انسانی با تکنولوژی در حوزه تولید محتوا یک استراتژی حیاتی به شمار می آید. محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی نیاز به اصالت و ارزش افزوده دارد. مهارت انسانی میتواند کیفیت لازم را به محتوای ایجاد شده توسط هوش مصنوعی، ببخشد. ویرایش انسانی می تواند خطاهای دستوری، اشتباهات مفهومی و همچنین جملات بی ارزش را اصلاح و یک محتوای جذاب تر ایجاد کند. با در نظر گرفتن فرهنگ و احساسات می توان محتوا را منحصر به فرد کرد.
با وارد کردن برخی از تجربیات و نظرات می توان اصالت را برای محتوا تضمین کرد. گرچه ابزارهای هوش مصنوعی می توانند محتوا را بسیار سریع تولید کنند، اما این ویرایشگران هستند که باید از نظر کیفیت، دقت و خلاقیت، محتوا را مورد بررسی قرار دهند. ویرایشگران با وارد کردن اطلاعات جدید، آمارها و تجزیه و تحلیل های بهتر، می توانند به محتوا ارزش افزوده ببخشند. بنابراین می توان گفت ترکیب مهارت انسانی با تکنولوژی یک رویکرد برنده است. این ترکیب علاوه بر اینکه در جذب کاربر تاثیرگذار خواهد بود، می تواند اعتبار سایت را نیز بهبود ببخشد.
ابزارهای هوش مصنوعی شرایطی را ایجاد کرده اند که می توان به میزان انبوه، محتواهای متفاوتی را ایجاد کرد. یکی از نگرانی های تولیدکنندگان محتوا با هوش مصنوعی، تاثیر آن در رتبه بندی است. گوگل در به روز رسانی هایی که انجام می دهد، کیفیت محتوا را یک معیار مهم در نظر می گیرد. گرچه ابزارهای هوش مصنوعی جدیدتر می توانند محتوای بهتری را ارائه دهند، اما اگر محتوایی به صورت مستقیم از هوش مصنوعی در سایت درج شود، الگوریتم ها آن را به سرعت تشخیص می دهند. بنابراین تولیدکنندگان محتوا با هوش مصنوعی باید با انجام ویرایش، کیفیت محتوا را بالاتر ببرند.
مجموعه دارکوب با فعالیت در حوزه طراحی سایت، به کسب و کارهای بسیاری کمک کرده است تا دامنه فعالیت خود را گسترش دهند. کارشناسان دارکوب با تسلط کامل به ابزارهای هوش مصنوعی می توانند در مدت زمان کوتاهی ارتقا سایت را از نظر رتبه بندی انجام دهند.