وب سایت چیست؟

نوشته شده توسط مهندس انصاری

واژه شناخته شده وب امروزه مثل یک واژه بین المللی در بین جوامع جا افتاده و اغلب به جای کلمه های World Wide Web و Internet به کار می ره ؛ صفحات وب تشکیل شده از انواع اطلاعات و عکس ها و انیمیشن و … و وب سایت ها از یک یا چند صفحه وب با توجه به موضوع مورد نظر ساخته می شن.

شاید براتون جالب باشه بدونید که اولین وب سایت چه زمانی و با چه فکری ساخته شد

سال 1990 تیم برنرزلی (Tim Berners-Lee) اولین وب سایت رو با آدرس info.cern.ch ارائه کرد ؛ در اون زمان این وب سایت پیشرفت بزرگی بود اما امروزه به عنوان ساده ترین وب سایت شناخته می شه. در صفحه اصلی این وب سایت چهار لینک وجود داره که بخش های مختلفی رو نمایش می دن ؛ اولین لینک یک نمای کلی از سایت رو نشون می ده و شبکه گسترده جهانی رو با زبان ساده معرفی می کنه ؛ لینک بعدی مثل ویرایشگر سایت می مونه و می تونیم متن دلخواه خودمون رو تایپ کنیم ؛ لینک سوم یک مقاله در رابطه با تولد دنیای اینترنت و لینک چهارم هم درباره گروهی ست که این وب سایت رو تولید کردن.

در سال 1993 شرکت NCSA بعد از سایت مذکور؛ اولین مرورگر وب گرافیکی یعنی وب سایتی که هم زمان تصویر و متن داشت به اسم موزاییک رو تولید کرد که اولین مرورگر بدون نقص بود. یکی دیگه از سایت های قدیمی که اولین سایت با پیشوند دات کام هم هست به نام Symbolics.com همچنان فعاله البته به لطف صاحب جدیدش.

در حال حاضر تعداد کل وب سایت های شاخص موجود در جهان به حداقل 4/64 بیلیون صفحه رسیده . این روزها دیگه کمتر کسی پیدا می شه که درباره وب سایت و شبکه های اجتماعی اطلاعات نداشته باشه؛ به همین خاطر بیشتر کسب و کارهای موجود یک وب سایت دارن ٬ حتی جالبه بدونین که بعضی از ایده های تجارتی و خیلی از مشاغل موجود فقط از طریق وب سایت یا شبکه های اجتماعی و با کمترین هزینه پا به عرصه گذاشتن.

وب سایت مثل ویترین یک مغازه ست٬ باید زیبا و چشم نواز باشه٬بهترین ها رو نمایش بده و در آخر بتونه کیفیت و کمیت کار ما رو با جزئیات نشون بده. البته که این موثرترین ابزار فروش و معرفی نباید با اشتباهات ما پیچیده و غیر قابل دسترسی بشه و بتوانیم با ساده ترین بیان به معرفی خودمون یا محصول و خدماتمون بپردازیم که این مستلزم بهترین طراحی برای وب سایت ماست.

 

 

چرا باید وب سایت داشته باشیم؟

در جامعه امروز افراد و کسب و کارهای بسیاری هستن که هنوز وب سایت ندارن و از مزایای اون برای بازاریابی و تبلیغ استفاده نمی کنن٬افرادی هم هستن که وب سایت دارن اما از اون بهره نمی برن.می خوام چند دلیل براتون بیارم که اهمیت ساختن وب سایت رو بیان می کنه:

 

1- حضور موثرتری می تونید تو بازار جهانی داشته باشین؛ وب سایت باعث بیشتر دیده شدن شما می شه چه در داخل کشور و چه در خارج از اون.با توجه به اینکه تعداد استفاده کننده های اینترنت هر روز و هر لحظه در حال افزایشه پس بهترین راه دیده شدن ٬ حضور در این دهکده گسترده و معرفی خودتون هست.من تضمین می کنم که این راه هم راحت تر و کم دردسر تر و هم کم هزینه تر از داشتن کارت ویزیت یا کاتالوگ می باشد.

2- اطلاعات و خدماتتون رو خیلی گسترده تر از باقی راه ها در اختیار افراد قرار می دین؛تبلیغات کم هزینه تر و موثرتری می تونین داشته باشین ؛ به خصوص اگر که فقط به وب سایت بسنده نکنید و از باقی شبکه های اجتماعی هم بهره ببرین.

3- با اینکه استفاده از اینترنت این روزها خیلی باب شده اما هنوز هم در ایران بازار بکری داره مخصوصا برای کسب و کارهایی که سنتی هستن و هنوز استفاده از این ابزار رو ضروری نمی دونن ؛ پس با بهره گیری از وب سایت یک قدم از بسیاری از رقبای خود جلوترین.

4- از طریق وب سایت می تونین به صورت آنلاین و هم زمان با مشتریان و کاربرانتون ارتباط داشته باشین و جوابگوی مشکلات و سوالاتشون باشین٬ هم چنین می تونین با این کار بسیاری از خدمات و پیشنهادات رو هم به صورت آنلاین ارائه کنید تا دیگر نیازی به پاسخگویی های تلفنی در ساعات محدود نباشه.

5- با استفاده از این ابزار می تونیم از نظرات کاربران و مشتریان خود با خبر بشیم و با توجه به نظرسنجی ها و آمار بازدید افراد از وب سایت برنامه های آینده منظم تری خواهیم داشت.

 

 

طراحی سایت :

به طور خلاصه طراحی در دنیای اینترنت و وب جمع آوری ایده ها٬زیبا سازی و تولید٬اجرا کردن و به روز رسانی به منظور رسیدن به یک هدف خاصه؛ طراحی سایت هم با بهره گرفتن از المان های موجود در طراحی از جمله صفحه آرایی٬رنگ٬گرافیک٬محتوا و… دنیای وب رو دگرگون کرد.

بعد از ساخت وب سایت موزاییک٬تصویر هم با متن همراه شد و رفته رفته وب سایت ها مجهزتر و در زمان خودشون زیباتر شدن٬ تا اینکه زبان HTML پدید اومد؛ اولین و مهمترین بخش این زبان هایپر لینک ها بودند که ما رو به صفحات دیگری پیوند می دادن و این وب سایت ها رو تخصصی تر و گسترده تر کرد.

گرافیک وب سایت ها قوی تر شدن و تصاویر متحرک (Animation) هم وارد وب شد.در این بین که هر روز زبان HTML براساس نیازهای افراد کامل تر شد زبان برنامه نویسی دیگه ای به وجود اومد به نام Java Script.

در این زمان به خاطر گستردگی در وب٬بعضی کارها تخصصی تر شد و به افرادی مجزا که مشغول کد نویسی های جاوا اسکریپت شدن سپرده شد.

بعدها نرم افزار فوق العاده Flash مورد توجه قرار گرفت که ترکیبی از انیمیشن و برنامه نویسی بود؛البته به این دلیل که زبان این نرم افزار در ابتدا LINQ بود ولی به درد نمی خورد زبانی مثل زبان جاوا اسکریپت به نام Action Script طراحی شد تا دچار سردرگمی افراد نشه.

در سالهای بعد ورود زبان های برنامه نویسی تحت سرور اختلاف نظر بین طراحان ایجاد کرد که باعث جدا شدن راهشون از هم شد.از جمله این زبان ها که در اون زمان متداول بودن می شه به  Perl, Ruby, JSP, ASP Classic اشاره کرد.

اواخر سال 1996 زبان CSS به دلیل ضعف های موجود به کمک HTML آمد٬کد ها را سبک تر و قابل تغییر کرد.امروزه مهم ترین ویژگی که طراح حرفه ای وب باید داشته باشه استفاده صحیح از CSS و شناخت نیازهای کاربران است.

 

 

مهم ترین اصطلاحات طراحی سایت‌ :

1- Domain (دامنه) : نام یا همون آدرس سایته که با پسوند های متفاوتی می تونه همراه باشه مثل  com. و net. و …
برای اطلاعات بیشتر درباره دامنه به لینک https://darkoob.co.ir/Domain مراجعه کنید.

*دامنه Com

بیشترین محبوبیت رو داره و تمام افراد حقیقی و حقوقی می تونن به راحتی ازش استفاده کنن؛حتی دامنه های با اسم های فارسی هم با این پسوند قابل تولید هستن مثل com.دامنه

*دامنهNet

بيشتر سايتهايي در زمينه شبکه های اطلاع رسانی و شرکتهای اینترنتی از این پسوند استفاده می کنن و دامنه های با اسم های فارسی با این پسوند قابل تولید هستن مثل  net.دامنه

*دامنه Org

این دامنه معمولا برای ارگان ها و سازمانها با زمینه کاری تجاری یا غیر تجاری استفاده می شه.

*دامنه Biz

برای کارهای تجاری و بازرگانی از این دامنه استفاده می شه.

*دامنه Info

معمولا سایت های اطلاع رسانی و عمومی از این پسوند استفاده می کنن.

*دامنه Us

مربوط به کشور آمریکاست.

*دامنه Ir

این دامنه و تمام زیر مجموعه هاش مختص کشور ایرانه از جمله :  co.ir و ac.ir  و net.ir و org.ir

 

2- Host (میزبانی وب) : به فضایی می گن که اطلاعات سایت در اونجا ذخیره می شه مثل عکس٬فیلم٬متن و …
برای اطلاعات بیشتر درباره هاست به لینک /https://darkoob.co.ir/internet-host مراجعه کنید.

3-Web Page  (صفحه وب) : همین صفحه ای که الان دارین می بینین یک صفحه وب هست.

4- Web Server (سرور وب) : نرم افزاری که صفحه های درخواستی مرورگر رو باز می کنه و روی Host نصب می شه.

5- URL (آدرس وب) : مخفف کلمه Uniform Resource Locator و در کل آدرس یک سایت یا یک فایل را در اینترنت به ما نشان می ده.

6- HTML (زبان صفحات وب) : اصلی ترین زبان تشکیل دهنده صفحات وب تمامی اطلاعات موجود در صفحات وب را در مکان درستش نمایش می ده.

7- Home Page (صفحه اصلی) : اولین صفحه ای که بعد از وارد کردن دامنه سایت دیده می شه و کاور اصلی سایت ماست پس باید به صورتی طراحی بشه که موضوع سایت رو به خوبی پوشش بده.

 

 

انواع طراحی سایت:

1- Static (استاتیک) : سایت های ایستا یا استاتیک از اولین سایت هایی بود که طراحی شدن٬این سایت ها پنل مدیریتی ندارن یعنی کسی به جز طراح سایت نمی تونه تغییری در اون به وجود بیاره و یک فرد عادی نمی تونه مطلبی داخل سایت قرار بده یا حذف کنه.الان دیگه استفاده از این نوع سایت ها به صرفه نیست و کمتر کسی سایت ایستا سفارش می ده.

 

2- Dynamic (داینامیک) :بیشتر سایت های موجود در اینترنت سایت های پویا یا داینامیک هستن؛ یعنی محتویاتشون بر اساس نیاز کاربر قابل تغییره.مدیریت سایت های داینامیک بسیار راحت و بدون نیاز به آموزش خاصی هست و دارای یک پنل مدیریتی برای این کاره که از این نظر بسیار بهتر از سایت های استاتیک است.

 

امروزه وب سایت های استاتیک انگشت شمار هستن و کار کردن با آنها بسیار دشوار و هزینه بر است.

 

 

پله پله تا تولید وب سایت:

1- انتخاب CMS یا بهترین سایت ساز

تمام وب سایت های موجود دارای یک سیستم مدیریتی هستن که از همون طریق به روز رسانی هم می شن ٬ به این سیستم به اصطلاح CMS یا نرم افزار مدیریت محتوا گفته می شه که در دنیای امروز هم به صورت رایگان هم تجاری در اختیار افراد قرار می گیره.

CMS های تجاری توسط افراد برنامه نویس و طراحان سایت انجام می شه که به صورت تخصصی و با امکانات خوبی ارائه می شه.

اما CMS های رایگان امروزه بسیار فراگیر شده و معروفترین آنها در دنیا جوملا ٬ وردپرس ٬ دیتالایف ٬ دروپال و … است که به صورت ترجمه شده در اختیار عموم قرار گرفته.

حالا سوال اصلی اینه که از کدوم استفاده کنیم بهتره ؛ سایت ساز های تجاری با اینکه هزینه راه اندازی بالاتری نسبت به سایت سازهای رایگان داره اما به صورت اختصاصی و مطابق با سلیقه شما ساخته می شه و دارای امنیت بالاتری نسبت به سایت ساز رایگانه ٬ البته بالطبع مدت زمان بیشتری را به خودش اختصاص می ده.

در حالت بهتر می تونید از سایت سازهای رایگان استفاده کنید و بعد برای اینکه شکل و شمایل بهتری داشته باشین طراحی سایت رو به شرکت های طراحی بسپارید تا بهترین سایت را داشته باشید.

 

2- خرید هاست و دامنه

همونطور که قبلا توضیح دادیم به این دو عنصر اصلی حتما احتیاج دارید ؛ هاست فضای اینترنتی مورد نیازتون در اینترنت است که شما با وارد کردن نام کاربری و رمز عبورتون می تونید وارد محیط هاست اختصاصی وب سایت بشید.

برای خرید هاست بهتره که به هاست هایی که در ایران وجود داره رجوع کنید ٬ هم سرعت بهتری دارن به دلیل موقعیت سخت افزاری بهتر و هم از امنیت بسیار بالایی برخوردارن.

نوع Host هم بسته به زبان برنامه نویسی سایت مورد نظر به دو نوع لینوکس و ویندوز دسته بندی می شه که مثلا هاست لینوکس ٬ سایت سازهایی مثل وردپرس و جوملا را بر روی خود قبول می کنه.

دامنه هم اسم سایته ٬ با توجه به اسم سایت های موجود و پسوندهای موجود اون رو انتخاب می کنید.هاست و دامنه به صورت سالانه خریداری می شه و هر سال باید تمدید بشه.بعد از خرید هاست و دامنه حالا می تونید سایت رو راه اندازی کنید.

 

3- نصب CMS (سیستم مدیریت محتوا)

چه از نوع تجاری استفاده کرده باشین چه رایگان حالا باید از یک طراح سایت بخواین که CMS شما را روی هاست نصب کنه و در این صورت حالا شما صاحب یک وب سایت هستین.

بعد از این دیگه بسته به سلیقه و علم خودتون یا استفاده از یک شرکت طراحی باتجربه ٬ مطالب و تصاویر مورد نظرتون رو در سایت قرار بدین. حالا باید برای سایت خودتون کاربر و بازدید کننده برای کسب درآمد جمع کنید که این با استراتژی های بازاریابی قابل دسترسی ست.

 

خودمون می تونیم وب سایت بسازیم؟

با توجه به مطالبی که در بالا بهشون اشاره شد به این نتیجه می رسیم که ساخت یک وب سایت٬کاری تخصصی و مشکله و به هر کسی هم نمی شه سپرد و باید حتما از اشخاص و شرکت هایی که در این زمینه بسیار کاردان و باتجربه هستن کمک بگیریم.

 

انواع وب سایت ها :

1- وب سایت وابسته (Affiliate) : سایت هایی که به عنوان سومین رابط ٬ اطلاعات باقی ارائه دهنده ها را علاوه بر CMS خودشون در اختیار کاربرها قرار میدن. مثل سایت cj.com که دفتری تبلیغاتی مثل ebay.com و مصرف کننده های yahoo را در خود جمع کرده است.

2- وب سایت بایگانی (Archive site) : اطلاعات با ارزش رو نگه داری می کنن مثل Google Groups

3- وب سایت حمله کننده (Attack site) : این سایت ها به محض وارد شدن و دانلود فایل از اونها به کامپیوتر کاربر آسیب می رسونن و این اتفاق بیشتر برای کاربرانی رخ می ده که آنتی ویروس های ضعیف بر روی سیستم خود دارند.

4- بلاگ یا وبلاگ (Weblog) : در اینگونه وب سایت ها افراد اطلاعات و دل نوشته های روزانه شان را نگه داری می کنن و گاهی هم به وب سایت هایی برای تبادل نظر افراد مختلف اختصاص می یابد مثل سایت wordpress.com و blogger.com

5- وب سایت برند سازی (Brand-building site) : فقط سایت های خدماتی هستن و چیزی برای فروش ندارن بلکه بر روی برند سازی تمرکز می کنن.

6- وب سایت ارتباطی یا شبکه های اجتماعی (Community site) : سایت هایی که افراد مختلف با سلایق یکسان می تونن با هم ارتباط کلامی یا تصویری برقرار کنن مثل سایت های myspace.com و facebook.com و…

7- وب سایت محتوایی (Content site) : ساخت و توزیع محتوای اصلی را انجام می دهند مثل سایت about.com

8- وب سایت صنفی (Corporate site) : پیش زمینه ای از اطلاعات مهم درباره یک تجارت یا ارگان یا خدمات ارائه میده .

9- وب سایت تبلیغاتی (Commerce site) : در این قبیل سایت ها پیشنهاداتی برای خرید آنلاین در اختیار کاربر قرار می گیره مثل سایت شناخته شده amazon.com

10- وب سایت دولتی (Government site) : سایت هایی که توسط عموم ٬ سیاست یا حکومت ملی یک کشور ساخته می شه و با وب سایت هایی کار می کنن که با هدف اطلاع رسانی و حمایت توریست ها به وجود اومدن مثل سایت Richmond.com

11- وب سایت بازی و قمار (Gaming or Gambling site) : سایتی که به کاربران اجازه می ده به صورت آنلاین بازی یا قمار کنن مثل سایت clashofclans.com و pogo.com

12- وب سایت خنده و سرگرمی (Humor site) : حاوی مطالب طنز و لطیفه و سرگرمی هاست مثل سایت theonion.com

13- وب سایت خبر رسانی (Information site) : بیشتر سایت های موجود در بعضی دیدگاه ها تو این دسته قرار می گیرن ولی لزوما اهداف تجاری ندارن.

14- وب سایت آینه ای (Mirror site) : نسخه ای تکراری از یک وب سایت دیگه ست.

15- وب سایت اشتراک گذاری رسانه ای (Media-sharing site)‌ : سایتی که به کاربر این اجازه رو می ده که عکس ٬ موزیک ٬ ویدیو و … را آپلود یا تماشا کنه.

16- وب سایت خبری (News site) : مثل وب سایت خبر رسانی ست با این تفاوت که در این سایت ها به صورت اختصاصی به تفسیر اخبار و خبر ها می پردازن مثل سایت cnn.com

17-وب سایت شخصی (Personal site) : وب سایتی که درباره یک گروه مشخص یا کوچیک مثل خانواده اس و محتواش هم بسته به سلیقه شخصی کسی که اون رو هدایت می کنه متفاوته.

18- وب سایت اشتراک گذاری عکس (Photo sharing site) : سایت هایی مثل Instagram و Flickr که برای به اشتراک گذاشتن عکس های دیجیتال در دنیای وب به صورت آنلاین به وجود اومده.

19- وب سایت سیاسی (Political site) : افراد بر روی این وب سایت ها دیدگاه ها و نظریات سیاسی شون رو مطرح می کنن.

20- وب سایت پرسش و پاسخ (Question and Answer (Q&A) site) : همونطور که از اسمش مشخصه وب سایتی ست که افراد می تونن سوال هاشون رو بپرسن و جواب دریافت کنن مثل سایت های  answers.yahoo.com و quora.com

21- وب سایت دینی (Religious site) : وب سایتی که در آن به ترویج مذهب مورد نظر و یا ترغیب اشخاص به مذهبی خاص پرداخته می شه و گاهی اوقات هم مکان های عبادتی مختلف در آن تبلیغ می شه.

22- وب سایت درسی (School site) : در این قبیل سایت ها که هر کدوم متعلق به یک ارگان آموزشی یا مدرسه و یا موسسه می باشد ٬ اطلاعات مربوط به نکات آموزشی و درسی برای دانش آموزان و اخبار همایش ها و جلسات در اونها گزارش می شه.

23- وب سایت ماشین جستجوگر (Search engine site) : سایتی که مثل یک دروازه برای دستیابی به اطلاعات مورد نیاز ما عمل می کنه مثل سایت های محبوب و شناخته شده google.com و yahoo.com

24- وب سایت ترسناک (Shock site) : وب سایت هایی که حاوی مطالب ترسناک و شکه کننده هستند مثل سایت rotten.com

25- وب سایت ویکی (Wiki site) : سایت هایی که دارای یک سری اطلاعات در زمینه های مختلف هست و کاربران به کمک هم به ویرایش اونها می پردازن مثل سایت wikipedia.org و wikihow.com و wikia.com

26- وب سایت استخدامی (Employ site) : سایت هایی مثل e-estekhdam.com که هم به کارفرمایان اجازه می ده نیازهای کاری خودشونو در اختیار کاربران قرار بدن و هم به افراد جویای کار این قابلیت رو می ده که رزومه خودش رو در اختیار کارفرماها قرار بده.

 

 

سئو سازی :

همیشه هم طراحی ایده آل وب سایت تنها راه مناسب برای موفقیت اقتصادی و دیده شدن نیست٬طراحان با استفاده از ترفندهایی که با توجه به الگوریتم موتورهای جستجو ؛ در سال های اخیر کسب کرده اند  و امروزه به صورت یک علم به نام SEO به معنی بهینه سازی موتور جستجو درآمده است به این پروسه کمک می کنند.

موتور جستجو یک سیستم نرم افزاری ست که برای جستجوی اطلاعات موجود در دنیای وب طراحی شده ؛ معروف ترین موتور جستجو که اولین رتبه را در این لیست داره Google  است که وقتی یک کلمه یا جمله یا حتی آدرس سایتی در اون جستجو می کنیم جواب اصولا مجموعه ای از وب سایت ها ٬ عکس ها ٬ ویدیو ها و از این قبیل فایل هاست.

تا حالا شده به سایت بزرگی مثل گوگل فکر کنید که پشت صفحه اصلی به ظاهر ساده اش چطور تبدیل به بهترین موتور جستجو شده است؟ گوگل یک جستجوگر داره که در رابطه با هر موضوعی یک سری اطلاعات جمع آوری کرده ٬ این جستجوگر تمام 1 و صفرها رو به موتور جستجوگر می ده تا یک فهرست به وجود بیاد تا در آخر از طریق یک الگوریتم مشخص که مطابق با پرسش شماست اون فهرست رو به شما نمایش بده ٬ البته گوگل هر ساله الگوریتم های جدیدتری را برای تعیین بهترین نتیجه در نظر می گیره تا به هدف نمایش بهترین نتیجه جستجو برسد.

 

موتورهای جستجو عمومی که بیشترین استفاده را در بیشتر کشورها داره عبارتند از :

 

Google.com
Yahoo.com
Baidu.com
Bing.com

 

حالا چرا باید این موتورهای جستجو برامون مهم باشه؟اول اینکه این موتورهای جستجو کار ما را راحت کرد ٬ دیگه برای جستجو نباید همه وب سایت های موجود رو بخونیم و راحت کلمه ی مورد نظرمون رو تایپ می کنیم و با جمیعی از سایت های مرتبط روبرو می شیم که می تونیم بهترینشون رو انتخاب کنیم و خیلی سریع تر به هدف برسیم.

در درجه بعد ما می دونیم که داشتن آمار بازدید کننده بالا به موفقیت تجاری کمک می کنه اما کاربران به هر قیمتی یک وب سایت رو نگاه نمی کنن ٬ طبق آمار موجود موتورهای جستجوگر بهترین ابزار برای جلب توجه کاربران به وب سایت ها ست و در این بین اگر وب سایت ما بین ده رتبه اول در موتور جستجو مورد نظر باشه پس ٪70 راه موفقیت رو طی کردیم و آمار بازدید کننده بالایی خواهیم داشت.

پس به این نتیجه می رسیم که سئو به دیده شدن و موفقیت ما کمک می کنه ٬ خیلی هم ترفندهای پیچیده ای نداره حتی در بیشتر موارد با یک سری تغییرات کوچک و ساده می تونیم رتبه سایت رو بالا ببریم.

یکی از مهم ترین راه کارهای موجود در بهینه سازی بحث تولید محتوای درست و به روز برای وب سایت مونه ٬ محتوا همیشه اصلی ترین عامل تو موتورهای جستجو بوده پس خیلی مهمه که از مطالب معتبر و جدید که کاربردی هم هستن استفاده کنیم ؛ برای این کار هم باید از تیم متخصص بهره ببریم تا رتبه خوبی کسب کنیم.

 

 

10 وب سایت اول جهان :

 

1- Google.com
2- Youtube.com
3- Facebook.com
4- Baidu.com
5- Wikipedia.org
6- Yahoo.com
7- Google.co.in
8- Reddit.com
9- Qq.com
10- Taobao.com

 

10 وب سایت اول ایران :

1- Google.com
2- Varzesh3.com
3- Digikala.com
4- Yahoo.com
5- Aparat.com
6- Wikipedia.org
7- Shaparak.ir
8-Instagram.com
9- ‌Blogfa.com
10- Telewebion.com

خودتون تصمیم بگیرین که می خواین چندمین وب سایت باشید..


اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز هفته