برنامه های کاربردی مبتنی بر وب در سال های اخیر تغییر کرده اند. با پیشرفت های چشم گیر در امنیت و فناوری، می توان به راحتی برنامه ها و سیستم های مبتنی بر نرم افزار به صورت معمول (اندروید یا iOS یا وب سایت) را به یک برنامه مبتنی بر وب بهبود بخشید.
بسیاری از با ارزش ترین وب سایت های موجود در اینترنت امروزه در واقع برنامه های کاربردی وب (Web Application) هستند. برنامه های کاربردی وب با کاربر تعامل دارند. بسیاری از کسب وکارها برنامه های کاربردی وب را به جای وب سایت ها انتخاب می کنند تا اطلاعاتی را که می توانند در استراتژی های بازاریابی خود استفاده کنند و محصولات یا خدماتی را ارائه کنند که درآمدزا هستند.
طراحی وب اپلیکیشن ازتعیین اهداف برای برنامه شروع می شود. قرار است برنامه چه نیازی را برآورده کند؟ رابط کاربری باید با در نظر گرفتن این پاسخ طراحی شود. اطلاعات مربوط به مصرف کننده از رابط کاربری بدست می آید، بنابراین توسعه دهندگان باید برنامه را طوری طراحی کنند که آن اطلاعات را دریافت کرده و به آنها پاسخ دهد.
لیست مطالب
برنامه مبتنی بر وب (Web Application) برنامه ای است که وب سایت را به عنوان آنچه کاربر می بیند ارائه می کند. کاربران می توانند به جای استفاده از برنامه نصب شده بر روی رایانه و یا گوشی همراه مستقل، از هر رایانه و گوشی که به اینترنت متصل است، به برنامه دسترسی داشته باشند. ایمیل های مبتنی بر وب مانند Hotmail در نسخه های جدید ویندوز یا وب اپلیکیشن واتس آپ یکی از بهترین نمونه ها به عنوان یک برنامه کاربردی مبتنی بر وب است که همان عملکردهای یک برنامه دسکتاپ یا نصب شده بر روی گوشی را انجام می دهد.
برنامه وب یک برنامه نرم افزاری است که بر روی یک وب سرور میزبانی می شود و از طریق یک مرورگر وب قابل دسترسی است. زبان برنامه نویسی وب اپلیکیشن مانند PHP، Perl یا جاوا یا پایتون بوده و از پایگاه داده ای مانند MySQL یا PostgreSQL برای ذخیره داده ها استفاده می کنند. ساخت اپلیکیشن با پایتون موردی است که امروزه بسیار مورد توجه توسعه دهندگان است.
برنامه های وب به دلیل که از هر نقطه ای از جهان با اتصال به اینترنت قابل دسترسی هستند، به طور فزاینده ای محبوب هستند. آنها همچنین به کاربران اجازه می دهند از هر دستگاهی که دارای مرورگر وب (Browser) است، از جمله گوشی های هوشمند و تبلت ها، به داده های خود دسترسی داشته باشند.
علاوه بر این، برنامه های وب را می توان بدون نیاز به استقرار مجدد کل برنامه به روزرسانی و تغییر داد. این روند باعث می شود آنها بسیار سریعتر از برنامه های دسکتاپ و اپلیکیشن موبایل باشند.
هنگامی که قصد دارید حضور آنلاین کسب و کار خود را آغاز کنید، یکی از اولین تصمیماتی که می گیرید این است که بین وب سایت در مقابل برنامه وب انتخاب کنید.
این موضوع می تواند تصمیم سختی باشد زیرا گاهی اوقات بین این اصطلاحات سردرگمی وجود دارد. وب سایت مجموعه ای از صفحات دیجیتالی است که از طریق مرورگر وب قابل دسترسی هستند. برنامه وب برنامه ای است که وظایف خاصی را انجام می دهد و از طریق مرورگر وب قابل دسترسی است.
بنابراین، چرا گاهی اوقات بین این اصطلاحات سردرگمی وجود دارد؟ احتمالاً به این دلیل است که مرز بین وب سایت ها و برنامه های وب در سال های اخیر محو شده است. در روزهای اولیه وب، بیشتر سایت ها صرفاً مجموعه ای از متن و تصاویر بودند. اما با تکامل وب، سایت های بیشتری شروع به ارائه ویژگی ها و عملکردهای تعاملی کرده اند که این ویژگی ها اغلب فقط در برنامه های دسکتاپ سنتی یافت می شد.
گیج کننده تر شدن اوضاع هنگامی است که برخی از شرکت ها از اصطلاح وب سایت برای اشاره به کل حضور آنلاین خود، از جمله وب سایت و برنامه وب خود استفاده می کنند. بنابراین وقتی می خواهید تصمیم بگیرید که آیا به یک وب سایت در مقابل برنامه وب نیاز دارید یا خیر، مهم است که اهداف و ویژگی های خاصی را که می خواهید سایت یا برنامه تان داشته باشد، در نظر بگیرید.
شرکت دارکوب در طراحی وب سایت ها و طراحی اپلیکیشن بسیار با تجربه بوده و می تواند به شما در راه حل های وب سفارشی کمک کند. می تواند با تمام اطلاعاتی که نیاز دارید شما را در طول فرآیند راهنمایی کرده و به شما در صرفه جویی در زمان، هزینه و دستیابی به حضور آنلاین قابل قبول کمک کند.
مزایای برنامه های کاربردی وب به ابزاری اجتناب ناپذیر برای تجارت تبدیل شده است که اساسی ترین اهداف آنها مکاتبه با مشتریان، همکاری با نمایندگان، ذخیره سازی امن اطلاعات و ارائه اطلاعات و داده ها به کارفرما است.
بیشتر برنامه های کاربردی مبتنی بر وب در مقایسه با نرم افزارهای نصب شده، با همه پلتفرم ها سازگاری بیشتری دارند. به طور معمول حداقل نیاز، یک مرورگر وب است که تعداد زیادی از آنها وجود دارد. اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، کروم، سافاری و… . بنابراین چه از ویندوز، لینوکس یا سیستم عامل مک استفاده کنید، همچنان می توانید برنامه وب را اجرا کنید.
سیستم های توسعه برنامه های کاربردی وب فقط باید بر روی سرور نصب شوند و حداقل نیازها را در ایستگاه کاری کاربر نهایی قرار دهند. نگهداری و به روزرسانی سیستم بسیار ساده تر است، به روزرسانی هارا در سمت کلاینت می توان از طریق وب سرور به راحتی اجرا کرد.
به دلیل ساختار وب اپلیکیشن، مدیریت پذیری و پشتیبانی متقابل پلتفرم، استقرار برنامه های کاربردی وب برای هر پلتفرمی در هر نوع محیط کاری آسان تر است. شما فقط باید یک آدرس وب سایت را برای کاربر ارسال کنید تا وارد آن شود و دسترسی به اینترنت را برای آنها فراهم کنید. بنابراین پیامدهای بزرگی دارد که به شخص اجازه می دهد دسترسی به سیستم های مختلف را گسترش دهد، فرآیندها را ساده سازی کند و روابط را با ارائه دسترسی به مشتریان، تامین کنندگان و هر شخص ثالثی بهبود بخشد.
سیستم های بزرگتر و پیچیده، داده های بیشتری را تحلیل می کنند و سیستم ها و منابع داده جداگانه ای دارند. در سیستم های مبتنی بر وب، این سیستم ها و فرآیندها اغلب می توانند با کاهش نیاز به سیستم های مجزا ادغام شوند. برنامه های کاربردی مبتنی بر وب با حذف دسترسی به داده ها و سرورهای پشتیبان، یک لایه امنیتی اضافی ایجاد می کنند.
با آغاز پروژه وب اپلیکیشن کاهش هزینه های پشتیبانی و نگهداری را شاهد خواهید بود. نیازهای کمتر در سیستم کاربر نهایی و معماری ساده هزینه ها را به طور چشمگیری کاهش می دهد. با ساده سازی بیشتر عملیات کسب وکارتان در نتیجه برنامه های مبتنی بر وب، اغلب می توانید صرفه جویی بیشتری در هزینه ها را تجربه کنید.
برای مقایسه اپلیکیشن و وب سایت به تعاریف آنها توجه کرد. وب سایت مجموعه ای از صفحات وب است که معمولاً از طریق یک مرورگر وب قابل دسترسی هستند و بر روی یک وب سرور میزبانی می شوند. وب اپلیکیشن یک برنامه نرم افزاری است که از طریق مرورگر وب قابل دسترسی است و بر روی وب سرور اجرا می شود. تفاوت اصلی این است که یک وب سایت ثابت و یک وب اپلیکیشن پویا است.
یک وب سایت معمولاً شامل اطلاعاتی درباره یک شرکت یا فرد است، مانند اطلاعات تماس، محصولات یا خدمات ارائه شده و اطلاعات کلی دیگر. از طرف دیگر، یک برنامه وب تعاملی است و به کاربران اجازه می دهد تا کارهایی مانند خرید، مشاهده موجودی حساب یا بازی کردن را انجام دهند. برنامه های کاربردی وب نیز اغلب پیچیده تر از وب سایت ها هستند و به منابع سرور بیشتری نیاز دارند.
چند تفاوت کلیدی بین وب سایت ها و برنامه های کاربردی وب وجود دارد که می تواند به شما در تصمیم گیری در مورد اینکه کدام یک برای نیازهای شما مناسب است کمک کند.
توسعه و نگهداری وب سایت ها معمولاً نسبت به برنامه های کاربردی وب کم هزینه تر است. این به این دلیل است که آنها به عملکرد پیچیده یا زیرساخت های پشتیبان نیاز ندارند.
وب سایت ها برای حرکت و استفاده کاربران آسان هستند. این به این دلیل است که آنها از الگوهای آشنای که کاربران به آن عادت کرده اند، مانند منوها و لینک ها، پیروی می کنند.
هر کسی که به اینترنت متصل است می تواند به وب سایت ها دسترسی داشته باشد. این باعث می شود که آنها انتخاب خوبی برای مشاغلی باشند که می خواهند به مخاطبان گسترده ای دست یابند.
وب سایت ها را می توان به سرعت، اغلب تنها در چند هفته توسعه داد. این به دلیل طراحی ساده و عملکرد آنها است.
وب سایت ها را می توان به راحتی به روزرسانی و تغییر داد، بدون اینکه نیازی به استقرار مجدد کل برنامه باشد. این باعث می شود که آنها با تغییر نیازها و الگوها سازگارتر شوند.
اما از سوی دیگر ساخت اپلیکیشن می تواند از سوی دیگر نسبت به وب سایت گزینه بهتری باشد. با یک اپلیکیشن وب، کاربران کنترل بیشتری بر داده های خود و نحوه استفاده از آن دارند. آنها همچنین می توانند به راحتی از هر دستگاه یا مکانی به داده های خود دسترسی داشته باشند.
برنامه های کاربردی وب را می توان آسان تر از وب سایت ها مقیاس بندی کرد. این به دلیل این واقعیت است که آنها برای نگهداری توسط تیمی از توسعه دهندگان طراحی شده اند و می توانند در صورت نیاز با ویژگی ها و عملکردهای جدید به روز شوند.
برنامه های کاربردی وب نسبت به وب سایت ها امن تر هستند، زیرا از همان ابتدا با در نظر گرفتن امنیت ساخته شده اند. علاوه بر این، برنامه های وب اپلیکیشن معمولاً کنترل های دسترسی بهتری دارند که می تواند به جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به داده های حساس کمک کند.
برنامه های کاربردی وب به گونه ای طراحی شده اند که سریع و کارآمد باشند، که می تواند در زمان و منابع برای کاربران و کسب و کارها صرفه جویی کند.
طراحی وب اپلیکیشن اغلب عملکرد بیشتری نسبت به وب سایت ها ارائه می دهند، مانند توانایی ایجاد، ویرایش و ذخیره داده ها. این روند می تواند آنها را برای مشاغل و سازمان هایی که نیاز به ردیابی و مدیریت حجم زیادی از داده ها دارند مفیدتر کند.
گاهی اوقات شما به یک برنامه وب نیاز دارید و زمان، مهارت یا بودجه لازم برای انجام شروع ساخت اپلیکیشن را ندارید. توسعه از ابتدا می تواند راه حل بسیاری از مشکلات باشد، اما می تواند بسیار بیشتر از شروع از یک پایه کد موجود طول بکشد.
وردپرس در ابتدا به عنوان یک پلت فرم وبلاگ نویسی طراحی شده بود و همچنان به همین دلیل نیز شناخته می شود. با پیشرفت های مداوم وردپرس به یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) کاملاً پیشرفته تبدیل شده است و برای برخی اهداف، حتی می تواند یک برنامه وب به سرعت و با بودجه بسیار کمتری نسبت به توسعه سفارشی تولید کند.
وردپرس یک CMS (سیستم مدیریت محتوا) قوی با زیرساخت انعطاف پذیر است. این کار استفاده از وردپرس را به عنوان یک نقطه پرش برای شروع ساخت وب اپلیکیشن پیچیده آسان می کند.
برنامه های وب را می توان از ابتدا به صورت سفارشی کدگذاری کرد و بسیاری از توسعه دهندگان هستند که فکر می کنند این تنها راه است. با این حال، چارچوب های برنامه کاربردی وب برای کمک به آسان تر کردن فرآیند ساخت برنامه های وب ایجاد شده اند.
با در نظر گرفتن این موضوع، استفاده از به وردپرس به عنوان یک چارچوب تولید وب اپلیکیشن، چندان دور از انتظار نیست. اگرچه وردپرس به طور خاص برای آن طراحی نشده است، اما دارای چندین ویژگی است که آن را به یک انتخاب مناسب برای برنامه های وب شما تبدیل می کند.
WordPress دارای نقش های کاربری است که به طور پیش فرض به یکی از پنج سطح دسترسی تعلق دارند و می توان آن ها را به قابلیت های مختلف مانند ویرایش پست ها اختصاص داد. اگر برنامه شما دارای سطوح کاربری مختلفی است، می توانید این را در وردپرس نیز تنظیم کنید. سیستم قوی نقش ها و قابلیت ها در وردپرس به شما این امکان را می دهد که کنترل کنید کاربران به چه محتوایی دسترسی دارند و چه اقداماتی می توانند انجام دهند.
وردپرس به شما امکان می دهد به راحتی به پایگاه داده آن متصل شوید و پرس و جوها و کوئری ها را اجرا کنید. می توانید نحوه ایجاد URL ها را با استفاده از پیوندهای دائمی تغییر دهید و قوانین بازنویسی را اضافه یا تغییر دهید.
قالب وردپرس با اپلیکیشن ها تناسب داشته و ابزار بسیار انعطاف پذیری برای طراحی صفحات برای برنامه شما ارائه می دهند.
دو ویژگی اصلی پلت فرم وردپرس انعطاف پذیری (Flexibility) و توسعه پذیری (Extensibility) هستند. در واقع، ده ها هزار افزونه برای افزودن ویژگی ها به وردپرس موجود است.
اگر ایده ای برای یک برنامه وب یا یک عملکرد خاص دارید که می خواهید در وب سایت خود پیاده سازی کنید، احتمال زیادی وجود دارد که قبلاً یک افزونه برای آن وجود داشته باشد.
یکی از مهم ترین جنبه هایی که در ساخت یک برنامه وب جدید باید در نظر گرفت امنیت است. آسیب پذیری های کد شما می تواند به هکرها اجازه دسترسی به اطلاعات حساس یا نصب بدافزار را در وب سایت شما بدهد. این واقعیت که وردپرس اکنون بیش از 43 درصد از وب را در اختیار دارد، گواهی بر امنیت آن است. با نصب افزونه های معتبر، انتخاب یک ارائه دهنده هاست ایمن و به روز نگه داشتن وردپرس، دیگر نگران نقض های امنیتی نخواهید بود.
وردپرس یک پلتفرم منبع باز است و استفاده از آن برای همه رایگان است! وردپرس بر روی PHP اجرا می شود که آن نیز رایگان است و از MySQL برای پایگاه داده خود استفاده می کند که آن هم رایگان است. اغلب افزونه های موجود برای وردپرس نیز رایگان هستند!
به عبارت دیگر، اگر در حال ساخت وب اپلیکیشن با وردپرس هستید، تنها هزینه هایی که باید برای آن بودجه اختصاص دهید، هزینه های میزبانی، افزونه های پریمیوم و غیر رایگان (در صورت نیاز به آنها) و کار توسعه سفارشی (در صورت نیاز) است.
همانطور که گفته شد، می توان از وردپرس برای ساخت وب اپلیکیشن اندروید و iOS و وب اپلیکیشن استفاده کرد. در واقع، ساخت یک برنامه وب با استفاده از وردپرس از نظر مفهومی بسیار ساده است.
در حالی که وردپرس ویژگی های داخلی را ارائه می کند که می توانیم برای برنامه های وب استفاده کنیم، ممکن است به عملکردهای اضافی نیاز داشته باشید. ساختارهای داخلی صفحه و پست را می توان برای بسیاری از موارد استفاده کرد، اما اگر به داده ها و فیلدهای سفارشی برای افزودن، جستجو یا پرس و جو، دستکاری و نمایش نیاز دارید، به ابزار بیشتری نیاز دارید. خوشبختانه، ابزارهایی برای کمک به گسترش قابلیت های داخلی وردپرس وجود دارد.
تبدیل سایت وردپرسی به اپلیکیشن هم در وقت شما صرفه جویی می کند و کار را برای کاربران آسان تر می کند. بنابراین اگر برنامه شما نسبتاً ساده است، می توانید یک افزونه سفارشی در سایت وردپرس خود برای برنامه ریزی عملکرد برنامه وب خود ایجاد کنید.
با افزایش استفاده از تلفن همراه و نیاز به رضایتمندی بیشتر کاربران، باید از روش های مختلفی برای درگیر نگه داشتن کاربران و بازگشت برای استفاده بیشتر از سایت شما ارائه شود.
به گفته گوگل، وب اپلیکیشن ها 50 درصد نرخ تبدیل بالاتر و 50 درصد افزایش بازدید از صفحه در هر Session نسبت به برنامه های نصب شده دارند.
بنابراین، دانستن اینکه افزونه ساخت اپلیکیشن وردپرس چیست و چرا باید به آن اهمیت دهید ازمواردی است که برای تبدیل وب سایت به اپلیکیشن به آنها نیاز دارید.
با استفاده از بهترین افزونه اپلیکیشن ساز وردپرس، می توانید به راحتی ویژگی های وب اپلیکیشن را در وب سایت وردپرس موجود خود بدون نیاز به ساخت آن با زبان برنامه پیاده سازی کنید.
با استفاده از این افزونه، شما قادر خواهید بود یک وب اپلیکیشن از وب سایت خود تولید کنید. یکی از شگفت انگیزترین ویژگی های این افزونه این است که به شما امکان می دهد زمان وب سایت خود، تاریخ وب سایت خود و محدودیت های URL در وب سایت خود را تنظیم کنید.
از طریق ایجاد دو فایل، Manifest و Service Worker، سایت وردپرس شما به وب اپ تبدیل می شود. بعلاوه، کش های وردپرس را می توان تنظیم کرد که پس از یک زمان معین منقضی شوند. علاوه بر این، کش های قدیمی پس از انقضا پاک می شوند تا داده های وب اپ به روز نگه داشته شوند.
یک افزونه ضروری برای صاحبان وب سایت های وردپرسی است که به دنبال ایجاد برنامه وب با ویژگی های لازم هستند، حتی برای ووکامرس (WooCommerce). این افزونه یک manifest برنامه وب به طور خودکار از باطن وردپرس شما بدون هیچ کدنویسی ایجاد می کند.
با ویژگی PWA Push Notification، می توانید اعلان ها (Notifications) را ارسال کنید و با کمک پیام های پاپ آپ، کسب وکار خود را به مشتریان خود اطلاع دهید. نیازی به به روز رسانی ندارد، از کوکی ها استفاده نمی شود و اطلاعات شخصی جمع آوری نمی شود.
افزونه اپلیکیشن ساز وردپرس رایگان Super Progressive Web Apps که به صاحبان وب سایت کمک می کند تا وب سایت خود را به وب اپلیکیشن های شگفت انگیز تبدیل کنند. این افزونه تمام صفحات مشاهده شده را به صورت لوکال (Local) در دستگاه ذخیره می کند و حتی در حالت آفلاین نیز قابل دسترسی است.
کاربران تلفن همراه می توانند با انتخاب اعلان افزودن به صفحه اصلی (Add To Home Screen) هنگام مرور وب سایت، وب سایت را در صفحه اصلی گوشی هوشمند خود دانلود کنند. نسخه پریمیوم این افزونه گران است که تنها نقطه ضعف آن است.
با استفاده از این افزونه، کاربران می توانند به صورت دستی تنظیمات برگزیده خود را ذخیره کرده و رنگ نوار آدرس مرورگر کروم را تغییر دهند. پیکربندی این افزونه آسان است و راه اندازی آن کمتر از یک دقیقه طول می کشد.
با استفاده از افزونه های دیگر وردپرس می توانید ساخت اپ اندروید با وردپرس را سریعتر از هر زمان دیگری انجام دهید. با نصب این افزونه ها می توانید اپ موبایل از وب سایت وردپرس خود ایجاد کنید و به کاربران برنامه خود یک تجربه معتبر از اپلیکیشن موبایل را ارائه دهید. در ضمن می توانید هزینه ساخت اپلیکیشن را نیز کاهش دهید. با استفاده از وب سایت های وردپرس و ووکامرس خود، اپلیکیشن های موبایلی عالی را برای هر دو پلتفرم اندروید و iOS بسازید.
وردپرس برای ارائه این تجربه به کاربران خود افزونه های مختلفی را در این زمینه ارائه می دهد که برخی از آنها عبارتند از AppMySite، MobiLoud، AndroApp، WPMobile.App، AppPresser و… که هر کدام ویژگی ها و کاربردهایی را ارائه می دهند.
Android System WebView برنامه ای است که به طور پیش فرض با گوشی Android ارائه می شود و محتوای وب را در دستگاه شما بدون باز شدن مرورگر وب نمایش می دهد. به عبارت دیگر، Android System WebView نسخه کوچکتر کروم است که به شما اجازه می دهد لینک های وب را بدون استفاده از هیچ مرورگر وب اختصاصی باز کنید.
اگر شما طراحی سایت با وردپرس را به اتمام رسانده اید و اکنون می خواهید یک برنامه برای استفاده در گوشی اندروید ایجاد کنید می توانید از روش ساخت اپلیکیشن وب ویو استفاده کنید. فرض کنید که شما زمان و بودجه کافی را در اختیار ندارید که از ابتدا شروع کنید و رابط کاربری و عملکرد را دوباره طراحی کنید.
WebView اساسا یک مرورگر سبک وزن است که ما کنترل کامل روی آن داریم. با استفاده از آن می توانید به راحتی پس از ایجاد پروژه اندرویدی کامپوننت WebView را به پروژه خود اضافه کنید و پس از اتصال فایل Manifest به سایت خود از امکانات بی شمار آن اسفاده کنید.
در حالی که انتخاب بین طراحی وب سایت یا اپلیکیشن می تواند دشوار و بحث برانگیز باشد، هر دو برای انتقال اطلاعات و تبلیغ برندها استفاده می شوند. تفاوت عمده بین یک وب سایت و یک برنامه این است که وب سایت از طریق دستگاه های مختلف و اپلیکیشن ها از طریق رایانه و تلفن هوشمند قابل دسترسی هستند.
وقتی یک آدرس اینترنتی را برای دسترسی به یک وب سایت در مرورگر تلفن همراه خود تایپ می کنید، به یک وب سایت معمولی نمی رسید. شما به یک وب سایت تلفن همراه می رسید. یک وب سایت تلفن همراه دارای رابط کوچک تری است که می تواند در تلفن ها و تبلت ها استفاده شود. اصلی ترین ویژگی این سایت ها این است که به صورت واکنش گرا (ریسپانسیو) برای صفحه نمایش های کوچک طراحی شده اند.
در مقایسه با رایانه ها، گوشی های هوشمند پردازنده های کندتری دارند، بنابراین نیاز به طرح بندی ساده برای برنامه شما دارند. تصور نکنید که آنچه برای وب سایت شما کار می کند برای اپلیکیشن شما نیز کار می کند. همچنین، برنامه هایی که اینترنت تلفن همراه قابل توجهی مصرف می کنند، احتمالاً از سوی کاربران شما پس زده خواهند شد.
برنامه های تلفن همراه سریعتر کار می کنند زیرا قبلاً در دستگاه شما دانلود شده اند و نیازی به دانلود همه موارد از سرورها ندارند. بازدید از وب سایت ها نیاز به دسترسی به اینترنت دارد و در بیشتر موارد برای استفاده از برنامه های تلفن همراه نیز به اینترنت نیاز دارید. با این حال، نکته خوب این است که برخی از برنامه ها می توانند عملکرد محدودی را بدون اتصال به اینترنت ارائه دهند.
در برخی از برنامه های تلفن همراه، می توانید عملکردهایی را انجام دهید که وب سایت ها نمی توانند انجام دهند. برای ضبط ویدئو یا صدا یکی از رایج ترین مواردی است که تفاوت بین وب سایت و اپلیکیشن را نشان می دهد.
استفاده از هرکدام از این دو فناوری بستگی به اهداف کسب و کار شما و میزان زمان و بودجه ای است که برای آن در نظر گرفته اید. هر دو این فناوری ها مزایا و معایب خاص خود دارند که می تواند در انتخاب آنها دخیل باشند.
طراحی و توسعه کامل اپلیکیشن روندی است که شرکت دارکوب آن را به بهترین نحو انجام می دهد. کارشناسان دارکوب درست از زمان ایده پردازی و نمونه سازی، برای راه اندازی سریع نه تنها کل فرآیند را ساده سازی می کنند، بلکه تا به نتیجه رساندن پروژه همراه شما خواهند بود.
اگر به دنبال یک برنامه وب یا اپلیکیشن موبایل برای کمک به کسب و کار خود هستید، برنامه ای که استفاده از آن آسان، مقیاس پذیر و سفارشی برای شرکت شما باشد، شرکت دارکوب همراه شماست. با در ما تماس باشید تا با آغاز این پروژه ها به شما کمک می کنیم تا با استفاده از وب سایت ها و برنامه های کاربردی وب، بازدیدها را به مشتریان تبدیل کنید.