روش های بسیاری برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی وجود دارد که با استفاده از آنها به راحتی می توانید فروش آنلاین داشته باشید. در بین روش ها، راه هایی نیز برای طراحی سایت فروشگاهی به صورت رایگان وجود دارد که با استفاده از آنها به سرعت می توانید فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی نمایید. سایت رایگان بفروش به آدرس https://sellfree.ir که توسط شرکت دارکوب راه اندازی شده است به شما امکان راه اندازی سایت فروشگاهی را به صورت فوری و رایگان می دهد. این سایت دارای امکانات متنوعی نظیر ثبت آگهی، خرید و فروش، برگزاری مزایده می باشد و برای استفاده از امکانات این وب سایت کافی است وارد آن شده و فرآیندهای مورد نظر خود را انجام دهید. روش های طراحی فروشگاه اینترنتی از قرار زیر می باشد:
به علاوه شما می توانید سایت فروشگاهی کسب و کارتان را خودتان طراحی کنید. با شرکت در کلاس های آموزشی در آموزشگاه طراحی سایت دارکوب که توسط اساتید حرفه ای و مجرب که تجربه زیادی در طراحی سایت های فروشگاهی و ساخت قالب های آماده دارند، تمامی مراحل ساخت سایت فروشگاهی را آموزش ببینید. شما می توانید با شرکت در کلاس آموزشی HTML و CSS محل قرار گیری المان ها در سایت فروشگاهی خود را مشخص کنید. همچنین با یادگیری زبان های برنامه نویسی Front-End مثل جاوا اسکریپت می توانید قسمت هایی از وبسایت که مربوط به کاربر است را کد نویسی کنید و ظاهری زیبا برای وبسایت خود بسازید. با آموزش زبان های برنامه نویسی Back-End مانند پی اچ پی می توانید داده های پویا و سفارشی که در بانک های اطلاعاتی ذخیره شده را از سرور فراخوانی کنید و به کاربر نمایش دهید. اگر قصد راه اندازی وبسایت فروشگاهی با وردپرس را دارید، کلاس های آموزش طراحی سایت با وردپرس آموزشگاه دارکوب فرصت خوبی برای یادگیری است.
دارکوب در کنار ارائه خدمات طراحی وب سایت فروشگاهی دارای آموزشگاه فنی و حرفه ای می باشد و آموزش طراحی سایت فروشگاهی را نیز انجام می دهد. با توجه به سیستم پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز در هفته دارکوب، این شرکت می تواند بهترین گزینه برای ساخت فروشگاهی اینترنتی شما باشد. بهترین طراحی سایت فروشگاهی را از دارکوب بخواهید و این شرکت تا کنون حدود 500 نمونه سایت فروشگاهی طراحی و تولید نموده است. هزینه ساخت وب سایت فروشگاهی در دارکوب به نسبت سایر شرکت های طراحی سایت ارزان تر است و در صورت که در جستجوی ایده برای ایجاد سایت فروشگاهی حرفه ای هستید می توانید نمونه سایت های طراحی شده و همچنین قالب سایت فروشگاهی وردپرس تولید شده این شرکت را مشاهده نمایید.
لیست مطالب
ساخت سایت فروشگاهی می تواند به شکل های مختلفی صورت بگیرد که بسته به نوع طراحی آن می تواند قیمت های متفاوتی داشته باشد. یک وبسایت فروشگاهی می تواند با زبان های برنامه نویسی کد نویسی شود مثل JavaScript و PHP و با کتابخانه هایی مثل React و Laravel ساخته شود که المان ها و ساختار این سایت ها با HTML و CSS طراحی می شوند و طبیعتا هزینه بالایی دارند. طراحی سایت فروشگاهی وردپرس نوع دیگری از روش های ایجاد وب سایت است که هزینه کم تری دارد. شما می توانید صفر تا صد طراحی سایت خود را به شرکت طراحی سایت دارکوب بسپارید و سایت آماده خود را با بهترین کیفیت تحویل بگیرید. قیمت ساخت سایت فروشگاه اینترنتی در مجموعه طراحی سایت دارکوب به ایم شکل است که شما می توانید با 9 میلیون تومان، وبسایت اختصاصی فروشگاهی خود را ایجاد کنید و بهترین طراحی وبسایت فروشگاهی را داشته باشید که قالب فروشگاهی شما به صورت اختصاصی ساخته می شود و به صورت رایگان روی هاست پیاده سازی می شود و کار با کنترل پنل آن به شما آموزش داده می شود. در روش دیگر شما می توانید برای خرید سایت فروشگاهی آماده از قالب آماده دارکوب استفاده کنید و سایت خود را ایجاد کنید که سازگار با موبایل (ریسپانسیو) و دارای درگاه پرداخت می باشد. در روش دیگر شما می توانید آگهی خود را به صورت رایگان در وبسایت رایگان بفروش ایجاد کنید و محصولات خود را به فروش برسانید. تمامی روش های ساخت وب سایت فروشگاهی که گفته شد به صورت شبانه روزی توسط دارکوب پشتیبانی می شوند.
بیشتر طراحی سایت فروشگاه اینترنتی با WordPress صورت می گیرد. شما می توانید برای طراحي سايت فروشگاهي وردپرس از قالب سایت فروشگاهی که توسط طراحان حرفه ای در مجموعه دارکوب ساخته شده، استفاده کنید. این قالب های فروشگاهی با بالاترین کیفیت و کم ترین قیمت در دسترس کاربران قرار گرفته و شما می توانید بهترین سایت فروشگاهی را بسازید و از آن برای فروش بیش تر در کسب و کارتان استفاده کنید.
اگر بودجه محدودی دارید، برای خرید سایت فروشگاهی ارزان می توانید از قالب های آماده که توسط طراحان با سابقه مجموعه دارکوب طراحی شده، استفاده کنید و خرید سایت فروشگاهی آماده خود را نهایی کنید. قالب های سایت فروشگاهی که برای وردپرس طراحی شده اند، ارزان هستند اما کیفیت بالایی دارند و به صورت شبانه روزی پشتیبانی می شوند. هزینه ساخت وبسایت فروشگاهی با WordPress بسیار پایین بوده و یک وبسایت فروشگاهی با کیفیت خوب و با قابلیت و امکانات زیاد در اختیار شما قرار می دهد.
رایج ترین روش طراحی وب سایت فروشگاه آنلاین در دنیا، طراحی وبسایت با WordPress است. ایجاد سایت فروشگاهی وردپرس بهترین، سریع ترین و ارزان ترین روش برای ساخت سایت و ورود به دنیای کسب و کار آنلاین است. با وردپرس می توانید بهترین ساخت سایت فروشگاه اینترنتی را داشته باشید و در وردپرس شما می توانید بخش های مختلفی در وب سایت فروشگاهی خود ایجاد کنید که کابران و مشتریان زیادی را به فروشگاه خود جذب کنید و نرخ فروش را بالا ببرید. در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی با وردپرس، باید رنگ ها و تصاویر با فضای وبسایت و محصولات موجود در سایت هماهنگ شود. معمولا پیشنهاد می شود که طراحی وبسایت فروشگاهی با المنتور انجام نشود و تمام جزئیات و بخش های سایت توسط طراح ساخته شود.
برخی سایت های وردپرسی فروشگاهی از المنتور برای طراحی استفاده می کنند. المنتور یک صفحه ساز وردپرس است که طی سالیان اخیر توانسته بین کاربران WordPress محبوبیت کسب کند. استفاده از افزونه المنتور، میتواند به زیبایی بصری و جذابیت صفحات اضافه کند و دیزاین زیبایی به صفحات سایت می دهد. اما در مجموعه طراحی سایت دارکوب، طراحی وب سایت فروشگاهی با المنتور انجام نمی شود و راه اندازی سایت فروشگاهی از پایه شکل گرفته و توسعه داده می شود.
یک فروشگاه آنلاین که به صورت 24 ساعته فعالیت می کند باید دائما بدون مشکل به فعالیت خود ادامه دهد و خواسته مشتریان را برآورده کند و در صورت بروز خطا، مشکل به سرعت بر طرف شود. شرکت طراحی وبسایت دارکوب با تیم پشتیبانی خود به صورت 24 ساعته و هفت روز هفته آماده است تا در صورت بروز مشکل برای سایت های طراحی شده یا قالب های آماده که دچار مشکل شده اند وارد عمل شده و در سریع ترین زمان ممکن، مشکل را برطرف کنند.
گاهی اوقات در زمان و بودجه محدودیت وجود دارد و برای این که محصولات خود را در اینترنت به فروش برسانیم باید به خرید سایت فروشگاهی آماده رو بیاوریم. می توانیم از قالب های فروشگاهی که شرکت دارکوب، از قبل طراحی کرده و به فروش گذاشته، خرید سایت فروشگاهی آماده را انجام دهیم و محصولات خود را برای فروش بگذاریم.
در آمورشگاه طراحی سایت دارکوب شما می توانید آموزش ایجاد سایت فروشگاهی را از مبتدی تا حرفه ای بیاموزید. شما می توانید آموزش صفر تا صد طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای توسط اساتید مجرب که تجربه ساخت و طراحی تعداد زیادی وبسایت و قالب سایت فروشگاهی وردپرسی را دارند، آموزش ساخت سایت فروشگاهی ببینید. در آموزشگاه دارکوب زبان های برنامه نویسی مثل جاوا اسکریپت و پی اچ پی آموزش داده می شود و در کنار آن ها با آموزش طراحي سايت فروشگاهي با HTML و CSS می توانید سایت فروشگاهی را از پایه و به شکل اصولی بسازید.
ساخت فروشگاه اینترنتی روش های مختلفی دارد. شما می توانید از پلتفرم های سایت هایی مانند sellfree.ir استفاده کنید یا اینکه به سراغ فروشگاه ساز اینترنتی یا طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای، خرید سایت فروشگاهی ارزان بروید. هر یک از این روش ها فواید خود را دارند. اما سریع ترین و راحت ترین روش همان استفاده از پلتفرم sellfree.ir است.
در راه اندازی وبسایت فروشگاهی شما نیاز به یک قالب، هاست، دامنه، درج اطلاعات، ایمن سازی، نگهداری و غیره دارید. شما می توانید از پلتفرم هایی استفاده کنید که همه این امکانات را فراهم کرده اند یا اینکه به سراغ سایر روش های ایجاد سایت بروید.
در این مقاله سه روش طراحی وب سایت و قیمت طراحی سایت فروشگاهی را بررسی می کنیم:
1- ساخت وب سایت فروشگاهی رایگان با استفاده از Sellfree.ir – رایگان
2- ساخت سایت فروشگاه اینترنتی با استفاده از قالب های تولید شده دارکوب – تعرفه از 2.6 میلیون تومان
3- طراحی وب سایت فروشگاهی اختصاصی – تعرفه از 7.9 میلیون تومان
sellfree.ir امکانات متنوعی دارد، اما به طور کلی این سایت امکان ساخت فروشگاه اینترنتی و درج انواع آگهی های را فراهم می کند.
شما می توانید در وب سایت رایگان بفروش، آگهی های کسب و کار خود را درج نمایید و با هزینه کمی این آگهی ها را ویژه کنید. با ویژه کردن این آگهی شما می توانید لینک وب سایت خود را نیز به صورت follow قرار دهید. (لینک آگهی های عادی به صورت nofollow می باشد). بنابراین با درج آگهی ویژه نه تنها شما می توانید کسب و کار خود را تبلیغ نمایید بلکه می توانید به سئوی وب سایت خود کمک کنید.
اما ویژگی مهم سایت sellfree این است که به شما امکانات یک سایت فروشگاهی را عرضه می کند. شما با ثبت نام در این سایت (در ادامه روش کار با این سایت را آموزش خواهم داد) به پلفترم مانند یک سایت فروشگاهی دست پیدا می کنید. شما می توانید صفحه فروشگاه خود را طراحی نموده، اطلاعات تماس کسب و کار خود را در آن قرار داده، محصولات خود را درج کرده، حتی بر روی سئوی آن (جدا از قابلیت های سئوی sellfree) کار کنید.
وقتی سایت فروشگاهی خود را با کمک پلتفرم سایت رایگان بفروش توسعه می دهید، دیگر نیازی به پرداخت هزینه طراحی وب سایت فروشگاه آنلاین، دامنه، هاست، تهیه درگاه پرداخت اینترنتی و غیره ندارید. برای کار فروشگاه اینترنتی خود از امکانات فراهم شده در سایت sellfree استفاده می کنید.
کار با وب سایت رایگان بفروش بسیار ساده است. اما اجازه بدهید پیش از آموزش آن روش کار با این سایت فرآیند کسب و کار را در آن توضیح دهم.
مراحل به طور خلاصه از این قرار است، شما به عنوان صاحب کسب و کار در این وب سایت یک حساب کاربری باز می نمایید، به شما یک صفحه فروشگاهی با آدرس اینترنتی خاص اختصاص داده می شود. شما اقدام به درج اطلاعات کسب و کار خود و محصولات و خدمات می نمایید. مشتریان کالا و خدمات را از صفحه شما خریداری کرده مبلغ آن را از درگاه اینترنتی سایت رایگان بفروش به این سایت پرداخت می نمایند. طبق قوانین خرید و فروش آنلاین مشتری یک هفته مهلت دارد که کالایی که آنلاین خریداری شده را عودت دهد، بنابراین پس از یک هفته در صورت عدم عودت و شکایت مشتری مبلغ به حساب فروشنده واریز می گردد. سایت sellfree نیز برای فراهم کردن این پلتفرم تنها یک درصد از هر فروش را برداشت می نماید.
صفحه ایی که در بالا مشاهده می کنید، صفحه درج محصول است که همانطور که در تصویر مشخص شده می توانید با کلیک بر روی “تنظیمات فروشگاه” وارد پنل مدیریتی خود شوید. با کلیک بر روی “تنظیمات فروشگاه” شما وارد صفحه زیر خواهید شد.
در صفحه تنظیمات، در قسمت داشبورد شما می توانید اطلاعاتی را به صورت صحیح درباره فروش، درآمد، حمل و نقل و غیره مشاهده نمایید.
3.1. نمای فروشگاه
شما وارد صفحه ایی می شوید که در آن می توانید اطلاعات فروشگاه خود را وارد کنید. برای این کار روی دکمه “ویرایش” کلیک کرده اطلاعات فیلد ها را وارد نمایید.
فیلد پیوند یکتای فروشگاه در واقع آدرس سایت شما خواهد بود. شما می توانید با اضافه کرده نام شرکت یا برند خود در ادامه این آدرس (/http://sellfree.ir/users) آدرس یکتای سایت خود را بسازید.
در پایین این صفحه قسمتی وجود دارد که شما می تواند عکس مجوز کسب و کار، لوگوی شرکت خود و بنر صفحه سایت خود را وارد نمایید.
در قسمت های رسانه های اجتماعی نیز می توانید لینک های شبکه های اجتماعی را کسب و کار خود را قرار دهید.
در نهایت روی دکمه “ذخیره” کلیک کنید.
3.2. حسابداری
در این قسمت شما اطلاعات حساب بانکی خود را وارد می نمایید. پرداخت ها از سایت رایگان بفروش به این حساب واریز خواهد شد.
3.3. حمل و نقل
در این قسمت شما تعرفه حمل و نقل را مشخص می کنید.
با کلیک بر روی منوی “مدیریت محصول” شما وارد صفحه ایی می شوید که در آن می توانید محصولات جدید خود را وارد یا ویرایش نمایید.
4.1. در قسمت بالا روی “افزودن محصول” برای اضافه کردن محصول جدید کلید کنید.
حال می توانید اطلاعات مورد نظر هر فیلد را وارد نمایید.
در صورت عدم وجود دسته بندی محصول مورد نظر شما این دسته بندی توسط مدیر sellfree پس از درج محصول ایجاد خواهد شد.
برچست ها: شما می توانید در صورت عدم وجود برچسب مورد نظرتان آن را بلافاصله ایجاد کنید.
برای درج تصویر محصول روی گزینه “گزینش نگاره محصول” کلیک نمایید.
اگر تصویر محصول مورد نظرتان در منوی “کتابخانه پرونده های چند رسانه ایی” نبود می توانید آن را توسط “منوی “بارگذاری پرونده ها” بارگذاری کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید. پس از انتخاب عکس مورد نظرتان تنها کافی است روی دکمه “گزینش نگاره محصول” کلیک کنید.
توجه داشته باشید برخی از فلید های صفحه درج محصول جدید طبق اطلاعات فروشگاه پر شده اند. اما از آنجایی که یک فروشگاه می تواند از محل های مختلفی این محصول را به فروش برساند یا محصولات سایرین را در فروشگاه خود عرضه کند، شما می توانید اطلاعات فروشگاه را در برگه محصول ویرایش کرده و تغییر دهید.
شما می توانید به از کلیک بر روی دکمه “پیش نمایش” شکل نهایی صفحه محصول خود را مشاهده نمایید.
در پایان درج اطلاعات محصول روی “فرستادن برای بازبینی” کلیک کنید. این محصول همانند آگهی توسط مدیر sellfree سریعا بررسی و تایید شده و در سایت قرار می گیرد.
در این قسمت با کلیک بر روی منوی “بررسی اجمالی” گزارشی از درآمد، فروش، سفارشات و غیره در یک بازه انتخابی داشته باشید.
در این قسمت شما می توانید گزارشی از سفارشات در یک بازه تاریخ انتخابی داشته باشید.
این قسمت نشانگر پرداخت هایی است که از سایت Sellfree به حساب شما انجام شده است.
دکمه آگهی ها که در زیر لوگوی شرکت شما قرار دارد، لیست محصولات و آگهی هایی که توسط مدیر سایت تایید شده است را نمایش می دهد.
دکمه اطلاعیه ها که در زیر لوگوی شرکت شما قرار دارد، این قسمت جایی است که در آن شما پیام های مدیر سایت Sellfree را دریافت می نمایید.
زمانی که شما به سایت لاگین می کنید مستقیما وارد صفحه درج محصول می شوید. برای دسترسی به سایر تنظیمات پنل مدیریتی شما، می توانید در بالای این صفحه روی “تنظیمات فروشگاه” کلیک کنید.
همچنین زمانی که در قسمت “تنظیمات فروشگاه” هستید می توانید با کلیک بر روی منوی “آگهی” که نوار بالای صفحه قرار دارد وارد صفحه درج محصولات شوید.
درج آگهی رایگان یک ماهه مانند درج محصول است. لازم است در ابتدا در وب سایت عضو شوید. پس از عضویت در وب سایت وارد شده، در این هنگام صفحه درج آگهی را مشاهده خواهید نمود. اطلاعات این بخش همانند درج یک محصول است. شما نام محصول، توضیحات، اطلاعات، نگاره (یا عکس) و توضیحات کامل را نوشته سپس روی دکمه “فرستادن برای باز بینی” کلیک می کنید. آگهی شما پس از تایید مدیر وب سایت sellfree در سایت قرار خواهد گرفت.
آگهی ویژه اما چند ویژگی با ارزش تر نسبت به آگهی عادی دارد. اول اینکه آگهی ویژه همیشه بالاتر از آگهی های عادی نمایش داده می شود و از همه مهم تر لینک وب سایتی که در این آگهی قرار می گیرد از نوع follow می باشد. که لینکی با ارزش برای سئو است.
شما برای ویژه کردن آگهی تنها کافی است در صفحه محصول یا آگهی در نوار بالا روی “ویژه کردن” کلیک کنید.
در این صفحه لیستی از آگهی های شما نمایش داده می شود، شما تعداد ماه هایی که می خواهید هر آگهی ویژه شود را انتخاب کرده روی دکمه “اتمام خرید – ادامه” کلیک نمایید.
در صفحه بعدی شما باید اطلاعات فردی خود را درج کرده برای پرداخت آنلاین روی “ثبت سفارش” کلیک نمایید. شما به برای پرداخت هزینه آگهی ویژه به درگاه بانک متصل شده و می توانید هزینه را پرداخت نمایید.
یک روش بسیار ارزان (حدود 2.6 میلیون تومان) برای داشتن یک سایت فروشگاهی وجود دارد. با اینکه این روش رایگان نیست اما قیمت طراحی سایت فروشگاهی آن بسیار پایین است. ما در شرکت طراحی وب سایت و سئو دارکوب برای کاهش هزینه های مشتری اقدام به تولید قالب هایی کرده ایم، که این قالب های دارکوب کاملا استاندارد بوده و برای سئو نیز بهینه سازی شده اند. شما می توانید با هزینه ایی کم یکی از این قالب ها را خریداری نموده و برای وب سایت کسب و کار خود راه اندازی نمایید. لازم است علاوه بر قالب یک هاست و یک دامنه نیز خریداری نمایید. پس از خریداری یک قالب سایت فروشگاهی شما باید آن را در یک هاست بارگذاری نموده و اطلاعات مورد نظر خود را در قالب درج نمایید. در جایی دیگر طراحی سایت با قالب دارکوب و طراحی فروشگاهی ویژه را توضیح داده ام.
در صورتی که شما بخواهید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید و نخواهید که از قالب های دارکوب استفاده کنید. همکاران ما در دارکوب می توانند طبق نظر شما یک فروشگاه اینترنتی را طراحی نمایند. در این روش شما و طراح وب سایت بر روی یک طرح کار می کنید، نظرات و اصطلاحات مورد نظر خود را به وی اعلام نموده تا سایت مورد نظر شما طراحی گردد. البته هزینه این روش کمی بیشتر است و در صورتی پیشنهاد می شود که طرح مورد نظر شما در قالب های تولید شده توسط دارکوب یافت نشود. در پکیج طراحی وب سایت فروشگاه اختصاصی هزینه هاست و دامنه به صورت جداگانه محاسبه می گردد و علاوه بر آموزش پنل مدیریتی وب سایت در صورت درخواست با پرداخت هزینه اضافی اطلاعات توسط طراح سایت در وب سایت درج می شود (هزینه این روش طراحی وب سایت از حدود 7.9 میلیون تومان آغاز می شود).
برای این که بهترین طراحی سایت برای فروشگاه اینترنتی را داشته باشیم باید به مسائل زیادی توجه داشته باشیم و نکات مهمی را رعایت کنیم. سرعت وبسایت باید بالا باشد و رنگ زمینه سایت هم متناسب با زمینه کاری وبسایت باشد و هم در بلند مدت چشمان کاربر را اذیت نکند. بخش های مختلف سایت باید دسته بندی و مرتب شده باشد تا مشتری راحت بتواند محصول مورد نظر را پیدا کند. سایت باید با موبایل سازگار باشد (Responsive) و قسمت نظرات برای همه قابل مشاهده باشد. وبسایت فروشگاهی باید SEO شده باشد یعنی برای موتور های جست و جو بهینه شده باشد.
بهترین راه کسب و کار های فروشگاهی برای ورود به بازار کار و دیجیتال مارکتینگ، طراحی وب سایت فروشگاهی با وردپرس است. در دنیای امروز که همه چیز به شکل دیجیتال درآمده، فروشگاه ها برای این که سود بیشتری کسب کنند و رشد موثری در مشتریان خود داشته باشند به بازار دیجیتال روی آورده و محصولات خود را بر بستر اینترنت به فروش می رسانند. قبل از هر چیزی باید بدانیم که جامعه هدف ما چه کسانی هستند و ما قصد داریم که محصولات خود را به چه کسانی عرضه کنیم؟ باید به عواملی نظیر سن، جنسیت، محل زندگی و فرهنگ مشتریان مورد نظر توجه کنیم و با در نظر گرفتن نیازمندی ها، وبسایت فروشگاهی را طراحی کنیم. برای طراحی فروشگاه آنلاین ارزان می توانید از قالب سایت فروشگاهی دارکوب استفاده کنید.
پس از طراحی وب سایت فروشگاه آنلاین برای این که فروش خوبی داشته باشیم باید وب سایت را برای موتور های جست و جو بهینه سازی کنیم تا نتیجه ی خوبی در جذب کاربران داشته باشیم. SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization می باشد که بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو ترجمه می شود. سئو سایت یکی از مهم ترین مسائل در طراحی سایت برای فروشگاه اینترنتی است که نقش بسیار مهمی در جذب کاربران و افزایش فروش دارد و در نتیجه سود و درآمد افزایش پیدا می کند. شما می توانید در کنار خدمات ساخت فروشگاه اینترنتی، سئو کردن و بهینه سازی سایت خود را به شرکت طراحی سایت دراکوب بسپارید.
نام دامنه همان آدرس سایت است و اگر وب سایت را ساختمان فرض کنیم، دامنه آدرسی است که کاربران می توانند با استفاده از آن سایت فروشگاهی ما را در اینترنت پیدا کنند. نام دامنه بسیار مهم است و باید معنی دار و مرتبط با حوزه کاری و وبسایت فروشگاهی باشد. برای قرار دادن سایت در فضای اینترنت نیاز به یک میزبان یا هاست داریم که فضایی است که فایل های وبسایت روی آن قرار می گیرد. شرکت طراحی سایت دارکوب، سرویس هاستینگ بر روی سرور های داخل و خارج از کشور را ارائه می دهد.
در این مرحله مشخص می کنیم که می خواهیم وبسایت را به صورت اختصاصی و با کد نویسی با زبان های برنامه نویسی سمت کاربر مثل JavaScript و زبان های برنامه نویسی سمت سرور نظیر PHP پیاده سازی کنیم یا با استفاده از وردپرس، قالب مورد نظر را طراحی کرده یا با خرید قالب های آماده سایت فروشگاهی را پیاده سازی کنید. وبسایت فروشگاهی اختصاصی خود را می توانید با سفارش به شرکت طراحی سایت دارکوب از پایه توسط طراحان با سابقه در این زمینه طراحی کنید و یا قالب های آماده که با بالاترین کیفیت و امنیت در دارکوب ارائه می شوند خریداری کنید و وبسایت فروشگاهی خود را با بهترین کیفیت در دسترس مشتریان قرار دهید. در حالت دیگر شما می توانید در آموزشگاه دارکوب آموزش صفر تا صد طراحی سایت فروشگاهی را از طریق کلاس های آموزش طراحی سایت فروشگاهی با HTML و CSS را بیاموزید.
سایت فروشگاهی باید به گونه ای باشد که در مخاطب حس اعتماد و امنیت را القا کند و کاربر در سایت احساس راحتی داشته باشد. وب سایت باید کاربر پسند باشد، برای مثال از رنگ ها و تصاویر ساده، تمیز و مرتبط با فضای وبسایت استفاده شود. سایت حتما باید موبایل فرندلی باشد یعنی در زمان استفاده از موبایل واکنش پذیر باشد و ابعاد المان ها با ابعاد موبایل هماهنگ شود.
مسئله ای که باعث تفاوت میان سایت های فروشگاهی می شود، محصولاتی است روی وبسایت قرار می گیرد. محتوا و محصولات موجود در سایت باید دسته بندی و مرتب شوند و برای پیدا کردن راحت آن ها از فیلتر هایی نظیر رنگ، جنس، سایز و غیره استفاده شود. دو فاکتور مهم که نقش کلیدی در جذب مخاطب و فروش محصولات دارد و می تواند به برگ برنده شما تبدیل شود، عکس های با کیفیت و توضیح کامل محصولات می باشد. می توانید از زاویه های مختلف از محصول عکس بگیرید تا مشتری راحت تر تصمیم خود را بگیرد. نظرات کاربران بسیار مهم است و به آن اهمیت زیادی بدهید و حتما بخش 5 ستاره را کنار محصولات خود قرار دهید که در اعتماد کاربر تاثیر زیادی دارد. اضافه کردن محصولات پر فروش و پیشنهاد ویژه بهتر است در صفحه اصلی قرار بگیرد.
فراهم کردن امکانات مختلف باعث خواهد شد که کاربر در وب سایت فروشگاهی شما احساس راحتی کند و زمان بیشتری در وبسایت شما بماند که شانس شما را برای فروش، بیشتر می کند و محبوبیت شما را بالا خواهد برد و موجب می شود که کاربر سایت شما را به دیگران معرفی کند. شما می توانید امکاناتی مثل قابلیت جست و جو، فیلتر گذاری محصولات، روش های پرداخت متنوع، نقد و بررسی محصولات، انتخاب روش های ارسال محصول، ارائه کد های تخفیف و امکان مشاهده جزئیات محصول را به وبسایت خود، جهت فروش بیش تر اضافه کنید.
بر اساس آمار، نرخ تکمیل خرید در فروشگاه های اینترنتی 47 درصد است. اگر سایت شما نرخ فروش کم تری دارد بهتر است تغیراتی در وبسایت ایجاد کنید. فقط اطلاعات ضروری را از کاربران دریافت کنید و امنیت سایت را برای مشتری تضمین کنید. حتما برای سایت فروشگاهی خود، درگاه پرداخت قرار دهید تا خیال مشتریان راحت شود که کلاه برداری در کار نیست. موضوع دیگری که باید بررسی شود این است که بسیاری از کاربران وقتی متوجه قیمت بالای ارسال بسته ها می شوند، قید خرید را می زنند و یا بعد از اولین خرید دیگر به سایت بر نمی گردند. حتما قبل از تکمیل فرایند خرید، این هزینه ها به مشتری گفته شود تا بتواند راحت تر تصمیم گیری کند.
پس از ساخت سایت فروشگاهی، وقتش رسیده که وب سایت را به دیگران معرفی کنیم و به عبارتی برنامه ای برای تبلیغات و بازاریابی داشته باشیم. یکی از روش ها، دیجیتال مارکتینگ و تاثیر زیاد آن است. از روش ها و عکس هایی استفاده شود که ارزش محصولات را به خوبی نشان دهد و بیننده را مشتاق کند که از وبسایت خرید کند. بازاریابی در بلند مدت نتیجه می دهد و می تواند بازدید کنندگان زیادی را روزانه به وبسایت فروشگاهی شما بیاورد.
روش دیگری که برای طراحی وبسایت فروشگاهی استفاده می شود، طراحی سایت با زبان برنامه نویسی پی اچ پی و کتابخانه پر کاربرد آن لاراول است. PHP جهت برقراری ارتباط با سرور و نمایش داده های پویا و فراخوانی اطلاعات از بانک های اطلاعاتی استفاده می شود. طراحی وب سایت فروشگاهی با PHP برای فروشگاه های بزرگ مانند دیجی کالا پیشنهاد می شود و فروشگاه هایی که کوچک تر هستند بهتر است از وردپرس یا جوملا استفاده کنند.
با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون و کتابخانه جنگو امکان طراحي سايت فروشگاهي را برای ما فراهم می کند. معمولا در ساخت وبسایت فروشگاهی از پایتون استفاده نمی کنند چون حجم زیادی را حتی برای پروژه های کوچک اشغال می کند و در پروژه های بزرگ، شلوغی و آشفتگی ایجاد می کند. مشخص کردن URL دقیق و مشخص در پایتون کار آسانی نیست و در بعضی از موارد سرعت لود سایت را کاهش می دهد. برای راه اندازی سایت فروشگاهی بهتر است از WordPress استفاده شود چرا که کار با آن آسان است و منابع زیادی دارد و در صورت ایجاد خطا، رفع آن ساده است.
معمولا طراحی سایت فروشگاه اینترنتی مراحل زیادی دارد و برای هر قسمت نیاز به افراد متخصص دارد که هزینه زیادی برای اجرا و طراحی فروشگاه آنلاین در بر دارد. برای حل این مسئله پلتفرم های فروشگاه ساز راه اندازی شدند. فروشگاه ساز این امکان را به ما می دهد که تمام فرایند های طراحی وب سایت فروشگاه آنلاین را مدیریت کنیم. فروشگاه ساز های زیادی به بازار عرضه شده اند که معروف ترین آن ها ووکامرس و مگنتو می باشند. فروشگاه ساز ها معایب بدی نیز دارند مثل عدم پشتیبانی مشخص که وقتی برای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی مشکلی به وجود بیاد، باید به متخصصان خاصی مراجعه کنید که گاهی اوقات باید رقم های بسیار بالایی برای حل خطا ی به وجود آمده در طراحي سايت فروشگاهي هزینه کنید. بهینه سازی بد و مشکل در سئو سایت فروشگاهی دیگر مشکلی است که فروشگاه ساز ها برای ما ایجاد می کنند. امنیت فروشگاه ساز ها پایین است و باید یک متخصص امنیت استخدام کنید تا امنیت را برای طراحی فروشگاه آنلاین تامین کند.
در عصر اینترنت و در زمانی که همه چیز به سرعت در حال حرکت به سمت دنیای دیجیتال است، اگر که می خواهید خود را با شرایط روز هماهنگ کنید می توانید دوره کلاس های آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی با HTML و CSS و زبان های برنامه نویسی جاوا اسکریپت و پی اچ پی را در آموزشگاه طراحی سایت دارکوب بگذرانید و قالب وبسایت فروشگاهی خود را طراحی کنید.