اگر به دنبال بهترین فروشگاه سازها برای طراحی سایت فروشگاهی خود هستید، به احتمال بسیار ایده تجارت الکترونیک را دوست دارید. اما قبل از هر کاری، باید درباره انتخاب بهترین فروشگاه سازهای آنلاین، آگاهی کافی داشته باشید. خوشبختانه در این زمینه، با گزینه های بسیاری روبرو هستید و ما برای کمک به شما، بهترین ها را لیست نموده ایم. در نتیجه در پایان مقاله، درباره جوانب مثبت و منفی این فروشگاه سازها، قیمت شان و اینکه برای چه افرادی مناسب هستند، دید عمیق تری بدست خواهید آورد.
فروشگاه سازهای آنلاین یا سازندگان وب سایت های تجارت الکترونیکی، دارای طیف گسترده ای از اشکال و اندازه ها هستند که ویژگی ها و مزایای منحصر به فرد خود را دارند. فاکتورهای مختلفی برای انتخاب یک فروشگاه ساز موفق وجود دارد، از جمله اینکه آیا شما دانش موجود در دنیای کدگذاری را دارید یا اینکه به دنبال یک سازنده بصری بدون دردسر هستید. البته ما توصیه می کنیم برای استراتژی ساخت وب سایت خود به دنبال موردی با ویژگی های پیشرفته و پهنای باند نامحدود باشید. ویژگی هایی از قبیل:
لیست مطالب
در همین ابتدای کار، توجه شما را به چارت مقایسه ای درباره بهترین فروشگاه ساز هایی که افراد از آنها برای طراحی سایت فروشگاهی خود استفاده می کنند، جلب می نماییم:
صدها تمپلیت رایگان، هاستینگ وب و نام دامین (رایگان یا پولی) برای استفاده شما در پکیج Wix در دسترس است. Wix همچنین یک اپلیکیشن مارکت فوق العاده بزرگ دارد، که به شما امکان می دهد عملکرد فروشگاه خود را گسترش داده و از پلاگین های متنوع بهره ببرید.
مهم نیست در کدام صنعت مشغول به کار هستید، Wix احتمالا تمپلیتی را مناسب با آنچه در ذهن شماست، طراحی کرده است. علاوه بر آن، مجموعه گسترده ای از تمپلیت های وب سایت، App Market و ادیتور بصری، تنها بخشی از امتیازاتی است که Wix را به گزینه ای مناسب برای افراد آماتور تبدیل کرده است.
Shopify یکی از بهترین فروشگاه سازها و محبوب ترین پلتفرم های ecommerce در بازار است. Shopify مملو از ویژگی های مفید بوده و تقریبا هر آنچه را که برای کنترل و مدیریت بیزینس الکترونیکی خود نیاز داشته باشید، فراهم می نماید. Shopify حتی ابزارهای پیچیده ای مانند دکمه فروش (sales button) را که می توانید در سایت های رسانه های اجتماعی استفاده کنید، ارائه می دهد.
از آنجا که استفاده از Shopify آسان است، بهترین گزینه برای مبتدیانی است که اولین حضور خود را در فضای تجارت الکترونیکی رقم می زنند. به عبارتی برای هر کسی که تجربه کد نویسی یا طراحی گرافیکی ندارد، بسیار پیشنهاد می شود.
جالب است که اگر کالاهای خود را به صورت آفلاین می فروشید، باز هم Shopify انتخاب بسیار خوبی است، زیرا یک سیستم POS بسیار قوی ارائه می دهد. بنابراین اگر می خواهید بیزینس خود را گسترش دهید، این یک پلتفرم عالی است. مهم نیست که چه تعداد محصول را بخواهید لیست کنید، در هر حال Shopify می تواند میزان فروش یا تعداد مشتریانی که رجیستر می کنند را هندل نماید.
همانطور که قبلا اشاره کردیم، Shopify در زمینه تجارت الکترونیک تخصص دارد و به همین دلیل کمی گرانتر از رقبای خود است. اما خبر خوب اینکه Shopify سه پلن متناسب با انواع بودجه ارائه می دهد:
Square احتمالا به خاطر سیستم POS ساخته شده برای فروشگاه های فیزیکی و رستوران ها شهرت یافته است. Square Online Store با سینک کردن موجودی کالا، سفارشات و فروشی که در فروشگاه فیزیکی و فروشگاه دیجیتالی انجام می دهید، به شما این قدرت را می دهد تا هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری فروش داشته باشید. با استفاده از آن، به موارد زیر دسترسی خواهید داشت:
برای لذت بردن از ویژگی های پیشرفته تر این فروشگاه ساز در طراحی سایت فروشگاهی، باید به یکی از پلن های پرداختی آنها ارتقا یابید.
اگر تمایل دارید مجموعه ای از محصولات را به صورت آنلاین و فروشگاهی مدیریت کنید، این فروشگاه ساز عالی است. البته برای مشاغلی مانند رستوران ها و خدمات حرفه ای نیز، ایجاد یک وب سایت تجارت الکترونیک حرفه ای را آسان می نماید. اما به منظور کنترل کامل بر قیمت های شیپمنت یا گزینه های کم هزینه برای نیازهای پیشرفته تر، ابدا نمی تواند مناسب باشد.
سه پلن پرداختی برای انتخاب وجود دارد:
BigCommerce از بهترین فروشگاه سازها بوده که فقط در ایالات متحده 32،977 وب سایت را اجرا می کند. بنابراین به راحتی می توان ادعا کرد که BigCommerce یکی از رقبای مهم Shopify در طراحی سایت فروشگاهی است.
مهم نیست که چه شغلی را مدیریت می کنید، BigCommerce حتما چیزی برای ارائه دارد. BigCommerce برای توسعه دهندگان وب نیز عالی است، زیرا شما می توانید به API های انعطاف پذیر دسترسی پیدا کنید. بنابراین اگر دانش کافی داشته باشید، فرصت های سفارشی سازی، تقریبا بی حد و حصر است.
مانند سایر گزینه های ذکر شده، Squarespace نیز تمام منابع مورد نیاز برای طراحی سایت فروشگاهی را با ظاهری حرفه ای و بدون نیاز به کدنویسی فراهم می کند. استفاده از سیستم مدیریت محتوای Squarespace نسبتا آسان است، زیرا شما تنها کافیست یکی از تمپلیت های از پیش ساخته شده آنها را انتخاب کرده و مواردی را که می خواهید تغییر دهید.
Squarespace برای اصلاح و زیبایی سایت، انعطاف پذیری زیادی به شما نمی دهد. بنابراین برای اشخاصی که می خواهند سریعا وب سایت فروشگاهی را راه اندازی نمایند، مناسب است.
WooCommerce یک فروشگاه open-source است که به وضوح برای کاربران وردپرس طراحی شده است. WooCommerce از سال 2001 شروع به کار کرده و دارای 48 میلیون دفعات دانلود است. طبق آخرین آمار، WooCommerce حدود 30٪ از فروشگاه های آنلاین را تامین می کند.
اگر از قبل یک کاربر مشتاق وردپرس هستید، این فروشگاه ساز برای طراحی سایت فروشگاهی شما ساخته شده است. همچنین برای هر کسی که تجربه برنامه نویسی دارد و به دنبال گسترش سایت می باشد، عالی است.
همانطور که قبلا اشاره کردیم، دانلود ووکامرس رایگان است. با این حال اگر اولین بارتان است، مجبورید هزینه هاستینگ وب را بپردازید، زیرا WooCommerce فقط یک پلاگین بوده و یک پلتفرم مستقل نیست.
دروپال، از بهترین فروشگاه سازها و یک راه حل جامع و خود میزبان برای طراحی سایت فروشگاهی شماست، که البته نیاز به برخی ریزه کاری های فنی دارد. با این حال اگر مهارت کافی دارید، موارد زیادی را می توانید تنظیم نمایید.
با دروپال، شما یک سیستم open-source و رایگان برای مدیریت کالا، سبد خرید و فرم پرداخت دریافت می کنید. شما در طراحی سایت فروشگاهی آزاد بوده و پیوسته ساپورت خواهید شد. علاوه بر آن می توانید دیگر ماژول های دروپال را اضافه کنید تا در صورت لزوم، سایت خود را بیشتر سفارشی نمایید.
شاید نتوان گفت که Volusion هم یکی دیگر از بهترین فروشگاه سازها است، اما هم اکنون بیش از 180،000 نفر از آن در سراسر جهان استفاده می کنند.
اگر تازه شروع به کار تجارت الکترونیکی خود کرده اید، Volusion می تواند یک نرم افزار عالی باشد. اما اگر قصد دارید کسب و کار خود را به موضوعی جدی تر تبدیل کنید، به منظور ارتقا به برنامه های گرانتر Volusions، به بودجه نیاز دارید. فقط در این صورت است که می توانید مقادیر قابل توجهی از محصولات و سفارشات را کنترل کرده و به ویژگی های پیشرفته آنها دسترسی پیدا کنید.
Weebly یکی از بهترین فروشگاه سازها برای بیزینس های کوچک است. ویرایشگر drag-and-drop آن کاملا شهودی بوده و تقریبا هر کسی می تواند طراحی سایت فروشگاهی را انجام دهد.
Weebly برای هر شخصی که می خواهد یک فروشگاه اینترنتی ساده با وبلاگ راه اندازی نماید، بهترین است.
3dcart طیف گسترده ای از خدمات را ارائه می دهد، بنابراین اگر به دنبال پلتفرمی هستید که قابلیت انعطاف پذیری برای طراحی سایت فروشگاهی داشته باشد، مناسب ترین گزینه می باشد. فرقی نمی کند که شما تازه کار باشید یا یک کمپانی بزرگ، 3dcart زیرساختی را برای رفع نیازهای تجارت الکترونیکی شما فراهم می کند. 3dcart نیز یک پلتفرم کاملا میزبانی شده است.
اگر می خواهید محصولات فیزیکی و دیجیتالی را، در هر مقیاسی بفروشید و همچنین اگر در مارکتینگ خود نیاز به کمک دارید، این پلتفرم عالیست. البته اگر در زمینه فروش آنلاین تازه کار هستید، آماده باشید تا وقت خود را صرف درک مشکلات نرم افزار نمایید.
OpenCart نیز از بهترین فروشگاه سازها و پلتفرم های تجارت الکترونیکی به منظور طراحی سایت فروشگاهی است. البته شما به اندکی دانش فنی و توانایی هاستینگ نیاز خواهید داشت.
اگر چه OpenCart یک گزینه فنی است، اما ویژگی های بسیاری را فراهم می کند که تجربه تجارت الکترونیکی با کیفیتی را منجر می شود، از جمله دسته بندی های نامحدود محصولات و تولید کنندگان. همچنین از انواع مختلف ارز و زبان، بیش از 20 درگاه پرداخت، بیش از 8 متد پرداخت، تخفیف و کوپن و سایر موارد پشتیبانی می کند.
از دیگر مدعیان و بهترین فروشگاه سازهای تجارت الکترونیکی، Webflow بوده، که دارای یک backend ساده و قابلیت هایی برای اکسپلور است. چند سالی است که برند Webflow یک راه حل بصری CMS ارائه می دهد، که کاربر پسندی را با طراحی قدرتمند و بدون کدنویسی ترکیب کرده است.
Webflow یک انتخاب عالی برای کسانی است که می خواهند یک راه حل مدیریت محتوای منبع باز، در محیط PHP ایجاد کنند. در Webflow بسیاری از تمپلیت های سطح بالا برای انتخاب وجود دارد و شما می توانید هر آنچه برای یک وب سایت تجارت الکترونیک مدرن نیاز دارید، بیابید.
اگر می خواهید به یک وب سایت بدون CMS دسترسی پیدا کنید، می توانید ماهانه 20 دلار برای هر کاربر پرداخت نمایید یا اینکه 42 دلار برای برنامه های بیزینس هزینه کنید.
Big Cartel برای طراحان وب و صاحبان بیزینس که بیش از هر چیز خواهان مینیمالیسم هستند، بسیار عالیست. داشبورد آن با دسترسی فراوان به آمار اصلی فروشگاه همراه بوده و برای داشتن یک نمای کلی از عملکرد سایت فوق العاده است. همچنین برای هر کسی که می خواهد دسترسی سریع به دنیای فروش داشته باشد، ایده آل است. با Big Cartel، تمام ویژگی های لازم برای طراحی سایت فروشگاهی را خواهید داشت.
Big Cartel برای هر کسی که چیزی مناسب برای فروش خلاقانه می خواهد، عالیست. اگر به دنبال ابزاری برای تجارت الکترونیک سطح بالا هستید که فراتر از گزینه هایی مانند Wix Ecommerce باشد، عملکرد بی دردسر Big Cartel را دوست خواهید داشت. اما همانطور که اشاره نمودیم شما به دانش پایه ای در زمینه کدنویسی نیاز دارید.
Big Cartel چهار برنامه را در نظر گرفته است که از 0 دلار در برنامه رایگان تا 29.99 دلار در ماه برای برنامه گران قیمت متغیر است. پلن رایگان به شما امکان می دهد تا حداکثر پنج محصول را به فروش برسانید و طبیعتا بالاترین برنامه با 29.99 دلار در ماه، اسکوپ گسترده تری دارد.
Magento یکی از بهترین فروشگاه سازها برای طراحی سایت فروشگاهی و تجارت الکترونیکی است که خود میزبان (self-hosted) است. Magento راه حل هایی را برای انواع بیزینس و در هر اندازه ای ارائه می دهد.
Magento از بهترین فروشگاه سازها برای افرادی است که نمی خواهند محدودیتی در نحوه طراحی سایت فروشگاهی خود داشته باشند، البته به شرطی که تجربه
کدنویسی هم داشته باشند.
این متد به شما امکان می دهد تا ظاهر و برندی کاملا یونیک ایجاد کنید، که به خاطر سپردن آن برای مردم راحت تر باشد. یادگیری Magento وقت گیر است و اگر نمی خواهید یک متخصص استخدام کنید، برای تنظیم کدها باید ساعت ها زمان صرف نمایید.
اپلیکیشن های زیادی وجود دارند که می توانید از آنها برای افزایش قابلیت ها استفاده نمایید. همچنین می توانید پلاگین های WordPress بیشتری را نصب کنید تا سایت وردپرس شما کارهای دیگری انجام دهد، اما توجه کنید که همه این برنامه ها رایگان نیستند. بنابراین اگر بودجه کافی دارید، بهتر است از Magento استفاده کنید.
PrestaShop یکی دیگر از بهترین فروشگاه سازها و سرویس های تجارت الکترونیکی است که هم Self-Hosted بوده و هم پلتفرم SaaS را ارائه می دهد. آنها خدمات رایگان و پولی را همراه با ارائه راه حل های فنی و غیر فنی عرضه می دارند. اگر بودجه برای شما یک نگرانی بزرگ محسوب می شود، پرستاشاپ برای طراحی سایت فروشگاهی شما مناسب است.
اگر می خواهید یک فروشگاه را بدون نیاز به دانش فنی بسازید، باز هم می توانید این کار را با پرستاشاپ انجام دهید. اگر به دنبال چیزی فنی تر هستید، PrestaShop Download را که دسترسی به کد منبع باز را فراهم می کند، مناسب شماست. ناگفته نماند که ورژن SaaS، هیچ هزینه ای را در پی ندارد.
PrestaShop Marketplace شامل انواع مختلف ماژول های رایگان و پولی است که به شما کمک می کند ویژگی هایی را به فروشگاه خود اضافه نمایید. برای مثال می توانید live chat و پشتیبانی مشتری، دکمه های شیرینگ، ابزار SEO و موارد دیگر را اضافه کنید.