با افزایش تعداد سایت ها ، رقابت نیز در اینترنت گسترش یافته است . مدیران وب سایت ها از هر روشی استفاده می کنند تا در بین رقبا پیروز شوند . برای دیده شدن نیز راهی جز سئو وجود ندارد . وقتی سایتی بهینه باشد بدون شک به صفحه اول موتور جست و می آید و کاربران بیشتری از آن بازدید می کنند . در مقالات مختلف صحبت های زیادی در ارتباط با سئو و بهینه سازی سایت ها داشتیم . در این مقاله می خواهیم راه های طراحی و ساخت یک وب سایت را برای شما شرح دهیم . بسیاری از افراد به دنبال این هستند که سایتشان متفاوت تر از سایت های دیگر باشد .
وقتی سفارش طراحی سایت می دهید شرکت طراح ، چند راه پیش روی شما قرار می دهد و بسته به نیاز و نوع کاربرد سایت ، شما را در انتخاب راه مناسب کمک می کند . شاید اصطلاح سایت های استاتیک و سایت های داینامیک را شنیده باشید . برای آنکه به دنیای سایت ها و اینترنت وارد شوید بهتر است از قبل با اصطلاحاتی که در آنها استفاده می شود آشنا شوید . بسیاری از افرادی که به شرکت های طراحی سایت مراجعه می کنند سوالات مشابهی دارند . یکی از این سوالات تفاوت بین سایت های استاتیک و داینامیک می باشد . در این مقاله به سوال شما نیز در این باره پاسخ می دهیم .
لیست مطالب
یکی از ابتدایی ترین روش های طراحی سایت ، طراحی به صورت استاتیک می باشد اگر چه این روز ها کمتر سایتی به صورت استاتیک طراحی می گردد اما هنوز هم افرادی هستند که ترجیح می دهند سایت شان به صورت استاتیک طراحی شود . طراحی استاتیک به دلایل قابل اهمیتی کمتر استفاده می شود . اما در کنار معایب ، مزیت هایی نیز دارد .
در طراحی سایت به صورت استاتیک سایت از پایه ساخته می شود اما پنل مدیریتی و CMS ندارد . به این معنا که سایت های استاتیک مدیریتی ندارد. اغلب سایت هایی که به صورت استاتیک طراحی شده اند در آینده نیز به تغییر ندارند و اکثر آنها برای معرفی شرکت ها می باشند. همچنین هزینه این نوع طراحی ها بسیار کمتر از طراحی به صورت داینامیک می باشد . زیرا هیچ تغییری در آن وجود ندارد . با توجه به صحبت های گفته شده ، شاید معایب این نوع طراحی را فهمیده باشید .
معایب طراحی سایت به صورت استاتیک :
مزایای طراحی وب سایت به صورت استاتیک
همانطور که مشاهده کردید این نوع سایت ها به هیچ عنوان برای کسب و کار آنلاین و استارت آپ ها مناسب نیستند . اگر فقط قصد معرفی کسب و کار خود رادارید از این نوع سایت ها استفاده کنید . حتی اگر برنامه نویس هستید این نوع سایت ها برای شما توصیه نمی شود زیرا وقت و زمان بسیاری برای درج محتوا و اطلاعات باید داشته باشید .
اغلب سایت های موجود به صورت داینامیک طراحی شده اند . در طراحی به صورت داینامیک یه قالب سایت یا از ابتدا طراحی می شود یا قالب آماده از قبل به شما می دهند در هر صورت طراحی به صورت داینامیک می باشد . در طراحی داینامیک هر فردی با اندکی آموزش می تواند سایت خود را مدیریت نمایند . در اصل این سایت ها پنل مدیریتی یا CMS دارند که توسط آن می توان محتوای سایت را تغییر داد و محتوای جدید افزود . اغلب کسب و کارها و فروشگاه های آنلاین از این نوع طراحی می باشند . طراحی به صورت داینامیک قیمت بیشتری نسبت به طراحی استاتیک دارد . از این رو باید بودجه کافی برای طراحی سایت در نظر بگیرید .
مزایای طراحی سایت به صورت داینامیک :
معایب سایت های داینامیک :
با توجه به گفته های بالا تا حدودی با تفاوت های این دو نوع طراحی آشنا شدید . در طراحی داینامیک توسعه وب سایت به آسانی صورت می گیرد ، حتی مدیر سایت نیز می تواند آن را انجام دهد . در این طراحی معمولا شرکت طراح ، آموزش های لازم جهت مدیریت سایت را به کارفرما می دهد ، همچنین در شرکت طراحی سایت دارکوب ، سایت مورد نظر می تواند تا یک سال از پشتیبانی استفاده کند و در صورت روبه رو شدن به مشکلات از پشتیبان خود کمک بخواهد . در طراحی داینامیک مدیر هر زمانی که بخواهد می تواند در سایت خود تغییر و تحول ایجاد کند مانند تغییر تصاویر سایت ، درج و حذف محتوا و …
اما در طراحی استاتیک ، کارفرما در ابتدای کار هر محتوایی که بدهد دیگر قابل تغییر نیست و طراح برای تغییر سایت هزینه زیادی را دریافت می کند . بدین ترتیب سایت مدیری ندارد و کارفرما اگر بخواهد بعد از مدتی سایت را به روز رسانی نماید باید از برنامه نویس این کار را بخواهد که آن هم زمان زیادی می خواهد .
بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت طراحی سایت استاتیک برای هر نوع سایتی مناسب نیست . اگر صرفا تنها فعالیت سایت شما معرفی شرکت و خدمات می باشد این نوع سایت می تواند برای کسب و کار شما به صرفه باشد . اگر سایت فروش آنلاین و فروشگاهی و استارت آپ می خواهید هرگز به سمت طراحی استاتیک نروید . اما در هر صورت طراحی داینامیک برای هر کسب و کاری مناسب می باشد .